Paktens bønner for gjennombrudd

0
10997

 

I dag skal vi takle det paktbønner for gjennombrudd. Har du prøvd å gjøre noe lenge, men du kan ikke bare få tak i det. Hvis dette har skjedd med deg, er det på tide at du ringer Gud for hjelp. Covenant Prayer for gjennombrudd bryter alle barrierer eller hindringer som fienden har designet for å stoppe deg.

For hver stor person er det en barriere designet av fienden for å stoppe dem. Trist å vite at mange flotte personer har blitt stoppet av hindringer de ikke kunne slå gjennom. En av grunnene til at hindringer vil fortsette å holde en mann fanget, er fordi han ikke har bedt om hjelp ennå. For at et menneske skal overvinne fiendens makt, for at et menneske skal ha seier over demoniske hindringer, for at et gjennombrudd skal komme, må mennesket søke Guds hjelp.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Boken av Ps. 125: 1 - “De som stoler på Herren, skal være som Sion -fjellet, som ikke kan fjernes, men forblir for alltid. Når du setter din lit til Herren, ber du ham om hjelp, og han vil hjelpe deg. La oss huske historien om israelittene mens de var i fangenskap i Egyptens land. Barrieren mellom dem og Kanaans land, som er sverget dem, var egypterne. De slet hver dag og natt og lette etter den beste måten å frigjøre seg, men de klarte ikke. Deres gjennombrudd kom imidlertid da de ropte til Gud om hjelp. 6 Mosebok 5: XNUMX Og jeg har også hørt stønnen til Israels barn som egypterne holder i trelldom, og jeg har husket min pakt.

Når vi ber til Gud om hjelp, er vårt gjennombrudd rett rundt hjørnet. Barna til Isreal ble trakassert utallige ganger av filistrene. Deres gjennombruddsmoment kom da David, ved Guds nåde, beseiret Goliat. Akkurat som Gud reddet Isreals barn fra fangenskap, vil du bli frelst i dag i Jesu navn. Hver hindring som står mellom deg og din fremgang i livet, ødelegger jeg den ved kraften fra Det hellige spøkelse.

Bønnepoeng

 • Herre, jeg takker deg for livets gave. Jeg takker deg for din beskyttelse over livet mitt. Jeg takker deg for din velsignelse og tilbud. Jeg takker deg fordi du ikke har latt fiendens plan seire over livet mitt. Måtte navnet ditt bli høyt opphøyet. 
 • Herre, jeg bryter ned hver lenke av slaveri som har blitt brukt for å holde meg nede. Jeg ødelegger det med ild i Jesu navn. Herre, hver kjede som har blitt brukt til å holde meg, jeg bryter den med kraften fra det hellige spøkelse i Jesu navn. 
 • Fader Herre, hver demonisk barriere eller vegg som står foran meg og forhindrer meg i å nå målet mitt i livet, hindrer meg i å oppnå mine ambisjoner. Jeg ødelegger en slik barriere i Jesu navn. 
 • Hvem er du, du store fjell? Før Serubbabel skal du bli en slette! Og han skal bringe frem steinen med rop av “Nåde, nåde med det !. Hvert fjell foran meg utjevner jeg deg i dag i Jesu navn. 
 • Jeg møter alle hindringer som utfordrer min økonomiske dominans i dag i Jesu navn. Hver demonisk makt og fyrstedømme som bringer meg ned hver gang jeg prøver å gjøre noe stort, ødelegger jeg deg i dag i Jesu navn. 
 • Far Herre, jeg ber om at du ved din nåde vil reise en skjebnehjelper som vil hjelpe meg ut av fattigdom. Mannen eller kvinnen du har forberedt på for å hjelpe meg ut av fattigdom, jeg ber om en guddommelig forbindelse i Jesu navn. 
 • Herre, jeg kommer mot enhver makt i Persia som forsinker min velsignelse. Jeg bestemmer at Herrens hevn skal komme over hver prins i Persia som står som en hindring for min velsignelse i Jesu navn. 
 • Herre, jeg undertvinger hver prins i Persia i min far eller mors hus, og forstyrrer min vekst i livet i Jesu navn. Far, jeg ber om at du ved din makt vil gi meg seier over hver snublestein som jobber mot meg i Jesu navn. 
 • Herre, for det er skrevet, jeg vil gå foran deg og nivåere opphøyde steder. Far, jeg ber om at din makt skal gå foran meg hver dag i mitt liv. Hver fiendens makt, hvert fjell som står mellom meg og gjennombrudd, jeg nivåer deg opp i dag i Jesu navn. 
 • Far Herre, jeg ber om at du ved din nåde finner uttrykk i meg, og at du vil gi meg myndighet til å sole seg i det guddommelige gjennombruddet i Jesu navn. Jeg bestemmer fra i dag at jeg ikke lenger skal være slave av barrierer i Jesu navn. 
 • Herre, som du velsignet Daniel med dyktighetens ånd, ber jeg om at du ved din makt vil gi meg fortreffelighet i Jesu navn. Fortreffelighetens ånd som får meg til å stå langt over all fiendens makt som ønsker å få meg ned, jeg ber om at du slipper den til meg i dag i Jesu navn. 
 • Far Herre, jeg ber om at du øker min økonomiske kapasitet i dag i Jesu navn. Jeg ber om at mitt økonomiske liv får overnaturlig akselerasjon i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om at du vil skamme hver kraft av tilbakestående i mitt liv i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer ved himmelens autoritet, hver ydmykelse, smerte og skam, jeg ødelegger dem over mitt liv i dag i Jesu navn. 
 • Herre, Skriften sier at vi skal motta kraft når den hellige ånd har kommet over oss. Jeg mottar overnaturlig kraft ovenfra i Jesu navn. Jeg får kraften til å bli urørlig. Jeg får kraften til å bli ustoppelig. Jeg mottar makten til å bli ubeseiret av hver fiendens makt i Jesu navn. 
 • Jeg snakker mitt gjennombrudd til virkeligheten i dag i Jesu navn. For det er skrevet, erklær noe, og det skal fastslås. Jeg erklærer mitt gjennombrudd til virkeligheten ved kraften i Jesu navn. 

 


Forrige artikkelPaktens bønner til fordel
Neste artikkelPaktsbønner om barmhjertighet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.