10 kraftige bønnepunkter for beskyttelse ved hjelp av Salme

2
13566

I dag skal vi håndtere 10 kraftige bønnepunkter for beskyttelse ved å bruke Salme. Salmeboken er en av de mest vitale bøkene i skriften. Den inneholder en dyp hemmelig sannhet om Gud. Mange deler av Salmeboken som ble skrevet av kong David ble påvirket av kraften til det hellige spøkelse. Den bærer så mange løfter om Gud for velsignelse, helbredelse, gjennombrudd og beskyttelse. Våre bønner i dag vil være fokusert på beskyttelse.

Ettersom året snart går mot slutten, må vi intensivere vårt åndelige beskyttelsesanlegg. Vi må sørge for at Guds beskyttelse alltid er i våre liv. Bruk disse Salmene til beskyttelsesbønn mens du reiser gjennom Glødemåneder og utover.

 • Sal 91: 4. Han skal dekke deg med fjærene, og under vingene skal du stole på: hans sannhet skal være ditt skjold og spenner.
 • Far Herre, du har lovet at du vil dekke meg med fjærene dine. Far, jeg nekter å bli et offer i Jesu navn. Jeg aktiverer beskyttelsen av den allmektige Gud over mitt liv i dag i Jesu navn.
 • Sal 25: 20-21 Vokt mitt liv og reddet meg; la meg ikke bli til skamme, for jeg tar tilflukt til deg. Må integritet og rettferdighet beskytte meg, for mitt håp, Herre, er i deg.
 • Far Herre, jeg ber om at du vil redde meg fra hver ond pil som har blitt stasjonert av fienden for å skade meg. Jeg ber om at du ved din nåde ikke vil la meg bli gjort til skamme. Jeg ber om at din makt og beskyttelse alltid vil være over meg.
 • Salme 46: 1-2 Gud er vår tilflukt og styrke, en evig hjelp i trengsler. Derfor vil vi ikke frykte.
 • Herre, du er min tilflukt og styrke. Du er min nåværende hjelp i vanskelige øyeblikk. Jeg ber om at øynene dine alltid vil være på meg i Jesu navn. Jeg ber om at hendene dine alltid vil være på meg i Jesu mektige navn.
 • Sal 34:18 Herren er nær den knusthjertede og frelser dem som er knust av ånd.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil redde meg fra å bli knust i Jesu navn. Jeg ber om at din makt vil hjelpe meg. Din nåde vil holde meg fri fra enhver ond pest som er rettet mot meg i Jesu navn.
 • Salmenes 27: 5 For på trengelsens dag vil han bevare meg i sin bolig; han vil gjemme meg i ly av sitt hellige telt og sette meg høyt på en stein.
 • Herre, du har lovet med dine ord at du i trengselsdag vil holde meg trygg i din bolig. Jeg gjemmer meg selv og familien under beskyttelse av den allmektige Gud. Jeg bestemmer at ingen ondskap skal komme nær oss i Jesu navn.
 • Salme 46:10 Han sier: «Vær stille, og vet at jeg er Gud; Jeg vil bli opphøyd blant nasjonene, jeg skal være opphøyd på jorden. ”
 • Herre, du har sagt i ditt ord at jeg skal være stille, jeg skal tie. Jeg basker meg på din makt, jeg stoler sterkt på ditt ord om at du vil holde meg og min familie trygg for enhver skade.
 • Salme 91: 1 Den som bor i ly av Den Høyeste, skal hvile i den allmektiges skygge
 • Herre, jeg bor i ly av den høyeste, jeg gjemmer meg under skyggen av den allmektige. Jeg bestemmer at ingen skal komme i nærheten av meg. Ingen ondskap skal komme over meg i Jesu navn. Jeg unntar meg selv fra hver ond pil i Jesu navn.
 • Sal 23: 4 Selv om jeg går gjennom den mørkeste dalen, skal jeg ikke frykte noe ondt, for du er med meg; stangen din og staven din, de trøster meg.
 • Far Herre, jeg ber om at din ånd vil trøste meg, jeg ber om at din ånd vil lede meg. Selv om jeg går gjennom dødens skygge, frykter jeg ingen skade fordi jeg vet at du er med meg. Jeg ber om at ditt nærvær ikke skal vike fra meg i de resterende dagene av året 2021 og senere i Jesu navn.
 • Salme 147: 3 Han helbreder de knusthjertede og binder deres sår.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du skal helbrede meg fra hver skade. Jeg ber om at din makt vil gjøre meg hel igjen. På alle områder av livet som jeg er hjerteknust, ber jeg om at du skal helbrede meg og reparere mitt knuste hjerte i Jesu navn.
 • Salmenes 27: 1 - Herren er mitt lys og min frelse - hvem skal jeg frykte? Herren er mitt livs høyborg - for hvem skal jeg være redd.
 • Jeg vil ikke være redd for terroren om natten eller pilen som flyr rundt om dagen. Fordi jeg har satt Herren Gud til min høyre hånd, skal jeg ikke bevege meg i Jesu navn. Ingen skade skal komme over meg eller komme nær bostedet mitt i Jesu navn.
 • Salme 121: 1-8 Jeg løfter blikket mot fjellene-hvor kommer min hjelp fra? Min hjelp kommer fra Herren, skaperen av himmel og jord. Han vil ikke la foten din gli - den som passer på deg, vil ikke sove. Den som vokter over Israel vil verken sove eller sove. Herren vokter over deg - Herren er din skygge ved din høyre hånd; solen vil ikke skade deg om dagen, eller månen om natten. Herren vil beskytte deg fra all skade - han vil våke over livet ditt; Herren vil våke over din komme og gå både nå og for alltid.
 • Herre, jeg aktiverer din beskyttelse over livet mitt og min familie i Jesu navn. Jeg aktiverer ordet og løftet om beskyttelse over våre liv i Jesu navn. Du sa at solen ikke vil skade meg om dagen, og ikke månen om natten. Jeg ber om at disse ordene blir effektive over livet mitt og min familie i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel30 bibelvers for beskyttelse
Neste artikkel10 bibelske vers å lese for mot når du er redd
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.