20 bønnepunkter mot onde svigerforeldre

0
16411

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot onde svigerfamilier. Dette er en stor utfordring for så mange gifte mennesker. Det er ingen tvil om at noen svigerforeldre er fylt med ondskap, de er agenter for mørket. De vil frustrere livet til mannen til og kona. Du vil oppleve enorme utfordringer, både fysisk og åndelig.

Mine år i tjenesten har fått meg til å oppleve så mange ting, spesielt om onde svigerforeldre. De kan forårsake ufruktbarhet, misforståelser mellom partnere for å ødelegge ekteskapet. Angrepet deres er vanligvis på ekteskapet, de vil ikke at fagforeningen skal stå, så de vil påføre de to personene som er involvert i forbundet lidelse. Men jeg bringer en god nyhet til deg i dag, Gud har lovet å frigjøre folk fra makten til onde svigerforeldre som påfører lidelsen deres forening.

Ekteskap er en Herrens institusjon, derfor sier Skriften det Gud har slått sammen, la ingen skille. Jeg bestemmer ved himmelens autoritet at hver ond mann eller kvinne du har som svigerinne, blir ødelagt i dag Jesu navn. Jeg bestemmer i Jesu navn, deres krefter blir avmaktige i dag, pilen de har sendt inn i ekteskapet ditt, vil gå tilbake til dem i sju ganger i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

 • Herre, jeg roser deg for din godhet og barmhjertighet over livet mitt. Jeg takker deg for din nåde og tjeneste for å ha en egen familie, jeg sier at ditt navn kan bli høyt opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil tie hver sterk mann eller kvinne blant mine svigerforeldre som har lovet å påføre dette ekteskapet med pine og smerte i Jesu navn.
 • Herre, jeg hever en standard mot alle manipulerende svigerforeldre som fremstår som venner, men som er onde i mørket. Jeg bestemmer at de blir ødelagt i Jesu navn.
 • Far, jeg erklærer at alle de som hater meg uten grunn blant mine svigerforeldre, herre, lot guddommelig skam komme over dem i dag i Jesu navn.
 • Herre, alle svigerforeldre som tar på meg i min manns hus, la dem motta guddommelig skam i dag i Jesu navn.
 • Herre, stå opp og la fiendene dine bli spredt, la de som sorterer etter min undergang bli gjort til skamme i dag i Jesu navn.
 • Fader Herre, hver ond pil som har blitt skutt mot meg fra onde svigerforeldre går tilbake til dem i syv ganger i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at rådene mine alene i familien min skal stå i Jesu navn. For det er skrevet hvem som taler, og det skjer når Gud ikke har befalt. For dette formål brenner jeg hver ond tunge som snakker ondt mot denne foreningen i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at herrens hevn skal stige mot alle onde svigerforeldre som ikke ønsker annet enn min død, i Jesu mektige navn.
 • Herre, jeg ber om at herrens engel skal montere ildsøyler rundt dette ekteskapet og alle sjeler som er involvert i det. Jeg ber om at herrens beskyttelse vil være over meg og mitt hjem i Jesu navn.
 • For det er skrevet, den som bor på den høyestes hemmelige sted, skal bli i den allmektiges skygge. Jeg legger meg selv og familien under den høyestes hemmelige sted, ingen skade skal skje oss i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at mannen min på noen måte har blitt forgiftet mot denne foreningen, jeg ber om at du helbreder det i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer at hver usammenhengende del av dette ekteskapet blir reparert i Jesu navn.
 • Herre, jeg forbanner hver slange og andre demoniske skapninger som mine onde svigerforeldre har sendt for å plage meg mens jeg sover, jeg bestemmer at de ikke skal ha makt over meg i Jesu navn.
 • Din onde hund sendt av onde svigerforeldre for å bite meg i søvnen, mister tennene dine i dag i Jesu navn. Jeg forbanner deg en slang av ufruktbarhet som har sneket seg inn i ekteskapet mitt i Jesu navn. Jeg bestemmer deg for å fjerne hendene dine over fagforeningen min. Dette huset og dets beboere er under Herrens beskyttelse, forlat dette hjemmet i dag i Jesu navn.
 • Herre, hver frykt som onde svigerforeldre bruker mot meg, dør i dag i Jesu navn. Jeg vil ikke være redd for det er skrevet, jeg har ikke fått fryktens ånd, men Sonship til å gråte Ahba far. Jeg bestemmer av himmelens myndighet, du fryktens agent mister grepet om meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om åndelig skjold mot angrepet av min onde svigerfar. Alle deres plager over dette ekteskapet blir brutt av himmelens myndighet. Jeg bestemmer ved makten i Jesu navn, din ufruktbarhet sendt fra heksekonvensjonen i familien min, forlat livet mitt i dag i Jesu navn.
 • Hver farlig sykdom og sykdom som har blitt utformet for å plage livet mitt, ødelegger jeg deg i dag i Jesu navn.
 • For det er skrevet, han at sønnen har frigjort, er virkelig fri. Jeg bestemmer av himmelens forfatter, alle slaverikjeder som har blitt brukt for å holde meg nede, jeg bestemmer at du er ødelagt i dag i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg bestemmer at barna mine er fri fra klørne til de onde svigerforeldrene som plager meg i Jesu navn. Skriften sier at barna mine og jeg er for tegn og under. Jeg bestemmer at onde svigerforeldre ikke vil ha makt over barna mine i Jesu navn.
 • Far herre, jeg ber fra i dag om at du vil gjøre mannen min og jeg uberørte for enhver makt hos de onde svigerfamiliene som prøver å plage familien min i Jesu navn.


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelFem grunner til at du må oppdra gudfryktige barn
Neste artikkelKraftige bønnepunkter mot graviditetskomplikasjoner
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.