Bønnpoeng for seier over døden

0
12101

I dag skal vi håndtere bønnepunkter for en seier over døden. Hva er døden? Døden er et annet stadium i menneskelivet. Det er et stadium når noe eller noen går inn i en eksistensstilstand innenfor jordens omkrets. Skaperen vår skapte oss og ga oss herredømme over jorden. Bibelen uttalte at Gud satte et menneske i hagen for å ha herredømme over alle andre skapte ting. Dette satte en mann i posisjonen til stor autoritet med et formål å oppfylle.

Døden er en av menneskets største fiender. Det er så mange mennesker hvis drømmer og ambisjoner har blitt dempet gjennom døden. Det har hindret så mange mennesker i å oppfylle sitt formål. Alle bør be denne bønneguiden om seier over døden. Noen dødsfall vil bli feiret, mens det er noen som kalles tidlig død. Dette skjer når en mann er i ferd med å nå sitt beste år i livet. Tidlig død er uutholdelig og ødeleggende, spesielt for mennesker som er stengt for offeret.

Skriften i Salme 118: 17 Jeg skal ikke dø, men leve og forkynne om Herrens gjerninger. Dette er en bekjennelse som hver troende må si daglig. Jeg skal ikke dø, men leve. Vi vil merke denne bønneguiden Nei til plutselig død i Jesu navn. Vi ber når vi bruker denne guiden. Hver dødspil som sendes for å ta bort et medlem av familien din, blir ødelagt av Jesus. Vi bestemmer at ved dødens myndighet skal det ikke komme for deg i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

  • Herre, sier Skriften i åpenbaringsboken 12:11: Og de overvant ham ved Lammets blod og ved vitnesbyrdets ord, og de elsket ikke livet sitt til døden. Far, jeg overvinner døden med lammets blod. Skriften sa at de overvunnet av lamets blod og av vitnesbyrdets ord. Det har fått meg til å forstå at vitner er vinnere. Herre, jeg bekjenner at jeg ikke skal dø; ingen i familien min vil dø. Mine venner og familie vil ikke dø i Jesu navn. De resterende dagene i denne måneden, de resterende dagene i dette ja, r er dekket med lammets blod. Jeg vil ikke høre noen dødsnyheter i Jesu navn. 
  • Herre, jeg kommer mot alle midler fienden ønsker å bruke for å gjøre livet mitt for menneskene rundt meg. Jeg ber om at den allmektige Guds beskyttelse vil være over oss alle i Jesu navn. Herre, jeg kommer mot kidnapping, jeg kommer mot ulykke, jeg irettesetter rituelle drap over livet mitt i Jesu navn. Herre, jeg helliggjør veien vi skal bruke fra i dag med ditt dyrebare blod. Jeg ber om at ditt beskyttelsesmerke kommer over oss alle i Jesu navn. For det er skrevet, berør ikke min salvede, og gjør ikke min profet noe ondt. Jeg bestemmer at ingen skade skal komme over meg eller min familie i Jesu navn. 
  • Herre, jeg kommer imot hver dødspakt over mitt liv i Jesu navn. Herre, hver forfedres protokoll i min slekt som forkorter menneskers liv fra familien min, jeg bestemmer at du mister din makt over meg i Jesu navn. Jeg ber om at ved ondskap i himmelen, blir hver ond dødspakt om mitt liv ødelagt i Jesu navn. Du makt som dreper folk i min fars hus, mister din makt over meg i Jesu navn. Hver makt som tar menneskers liv i min mors hus, ødelegger jeg deg i dag i Jesu navn. Hver ond kraft i samfunnet der jeg bor, jeg erklærer at Guds allmektige ild vil komme over deg i dag i Jesu. 
  • Hver pil av utidig død som har blitt sendt inn i livet mitt, brenner i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer av myndigheten at kraften til en slik pil i livet mitt blir opphevet av ild i Jesu navn. 
  • For det er skrevet, berør ikke min salvede, og gjør ikke min profet noe ondt. Jeg bestemmer at ingen skade skal komme meg i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil overskygge livet mitt. Enhver ond pil som fienden har sendt inn i livet mitt, brenner i dag i Jesu navn. 
  • Det er skrevet, for jeg bærer Kristi preg, la ingen forstyrre meg. Jeg bestemmer ved himmelens autoritet; Jeg skal ikke bli bekymret i Jesu navn. Hver dødspil som svever rundt familien min og meg, mister din makt i Jesu navn. Jeg bestemmer av himmelens myndighet, la en slik pil vende tilbake til avsenderen syv ganger i Jesu navn. 
  • Herre, hver dødsbok som ble brukt til å registrere navnene på det neste offeret, jeg sletter navnet mitt fra slike bøker i Jesu navn. Jeg ber om at Guds kraft vil slette navnet mitt fra dødsboken i Jesu navn. Skriften fortalte meg at jeg og familien er for tegn og under. Herre, hvert dødsregister blir kansellert i Jesu navn. 
  • Herre, hver demoniske grop som er gravd for meg i ånderriket, jeg ber om at fiendene mine skal begraves i den gropen i Jesu navn. Hver ond mann eller kvinne som har laget en kiste i åndens rike for meg, jeg taler deres død til virkelighet i Jesu navn. Hevnens Gud, stå opp i dag og gjør rettferdighet over alle fiender som vil ha meg død i Jesu navn. 
  • Kristus har overvunnet døden. Skriften sier døden hvor er din makt, alvorlig hvor er ditt brodd. Jeg nøkkelen til kraften som reiste Kristus fra døden. Jeg går inn i pakten som ga Kristus seier over synden; Jeg bestemmer at døden ikke skal ha en plass i mitt liv i Jesu navn. 

 


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 bønnepunkter mot uro i næringslivet
Neste artikkel5 bønnepunkter å be i trengselstider
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.