10 bønnepunkter mot uro i næringslivet

1
10416

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot uro i næringslivet. Denne bønneguiden er for alle forretningsmenn og kvinner som ønsker å lykkes i virksomheten. Bønnepunkter mot uro i næringslivet er for mennesker hvis virksomhet er epileptisk. Det er for folk som ikke har opplevd konstant suksess i sin virksomhet. I dag blomstrer virksomheten, og i morgen går virksomheten allerede i sluket. Ganske mange forretningsmenn og kvinner har inngått alvorlig gjeld mens de prøvde å berge det som er igjen av deres avtagende virksomhet.

Boken av Ordspråkene 16: 3 - Overgi dine gjerninger til Herren, og dine tanker skal stå fast. Du må forplikte virksomheten din i Guds hender for å etablere den. Skriften får oss til å forstå at det er Herrens velsignelse som skaper rikdom og ikke tilfører noen sorg. Når virksomheten din er forpliktet til Herrens hender, trenger du ikke slite for at virksomheten skal trives. Å stole utelukkende på din dødelige forretningskunnskap vil ikke fungere. Skriften sier at hver god idé kommer fra faren.

Du trenger den overnaturlige ideen for å røre skipet i virksomheten din bort fra den nåværende kursen. Selv om det er viktig å vite at du kan oppnå forretningssuksess bare gjennom bønner. Det er et guddommelig prinsipp som du må følge som forretningsperson for å trives i enhver virksomhet du investerer i. Når du følger riksprinsippet, vil ting naturlig falle på hyggelige steder for deg uten stress.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Rikets prinsipp for forretningssuksess

Du må ha en visjon for den virksomheten

Ordspråkene 29:18 - Der det ikke er noe syn, dør folket.

Skriften får oss til å forstå at der det ikke er noe syn, dør menneskene. På samme måte vil en virksomhet ikke trives der det ikke er noen konkret plan. Du må utarbeide en arbeidsplan for virksomheten din. Å ha en forretningsplan gir virksomheten din retning. Det er basert på denne retningen at du bygger en vellykket virksomhet.

Habakkuk 2: 2 Og Herren svarte meg og sa: Skriv synet og gjør det klart på bordene, så han kan løpe som leser det. Når du har en visjon for virksomheten din, kjører du etter den planen. Riktig plan forhindrer dårlig ytelse.

Vær flittig og ha tro

Jakob 2:26 - Som kroppen uten ånd er død, er tro uten gjerninger død.

Det er godt å ha tro, men du må intensivere din tro med arbeid. Du bretter ikke hendene og forventer at ting vil utfolde seg automatisk. Hendene dine har blitt designet for å få ting til å skje. Når du har tro på Herren, bør du sette troen din på arbeidet.

Ikke vær redd eller motvillig til å ta risiko og gå inn på noe nytt. Næringslivet er ikke designet for å være statisk. Det er dynamisk. Studer dens dynamikk og flyt med den. Mens du gjør dette, må du ha sterk tro på Herren, så skal du bli etablert.

Overlate virksomheten til Gud i bønner

Ordspråkene 16: 3 - Overgi dine gjerninger til Herren, og dine tanker skal stå fast.

Bønnestedet kan ikke vektlegges for mye. Uansett hvor stor din forretningside er, må du ikke erstatte den med bønn. Det kritiske er at du må be som om du ikke har en idé og behandle den ideen som du aldri har bedt.

Skriften sier at det ikke er av den som vil eller løper, men av Gud som viser barmhjertighet. Og ved styrke skal ingen mann seire. Overlate denne virksomheten til Guds hender, inviter Guds ånd inn i den virksomheten. La Gud ta ledelsen mens du følger etter.

Når det ikke går bra med virksomheten, ta det til Herren i dine bønner. Skriften sier be og du skal bli gitt, søk, og du skal finne, banke og det skal være åpent for deg. Begynn å be i dag!

Betal din tiende

Malaki 2:10 Ta med alle tiende inn i stabburet, for at det skal være mat i mitt hus, og prøv meg nå i dette, sier Herren, hærskarenes Gud, “Hvis jeg ikke vil åpne for deg himmelens vinduer og skjenke ut slik velsignelse for deg at det ikke vil være plass nok til å motta det.

Å betale tiende er et prinsipp for alle. Hvis du vil trives i en virksomhet du er i, kan du begynne å betale tiende. Herren har lovet å irettesette eteren og åpne himmelens vinduer for din skyld.

Test Gud med dette og se resultatet.

Bønnepoeng

  • Herre Jesus, jeg roser deg for din nåde og fordel over mitt liv og min virksomhet. Jeg takker deg for hvordan du har hjulpet meg. Jeg takker deg for lengden du har hjulpet meg med å oppnå i min virksomhet. Måtte navnet ditt bli høyt opphøyet i Jesu navn.
  • Herre, jeg ber for min avtagende virksomhet. Jeg ber om at den får en åndelig akselerasjon for å blomstre i Jesu navn. Jeg bestemmer at fiendens hender på virksomheten min tørker ut i dag av makten i Jesu navn.
  • Herre, jeg ber om at du vil utstyre meg med ideen om å ta virksomheten min til neste nivå i Jesu navn. Herre, da jeg skal lage en plan for virksomheten min, ber jeg om at du skal gi meg et innblikk i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at du skal avsløre problemet som forårsaker forretningsmessige uhell for meg i Jesu navn. Hvor som helst fienden har gjemt seg i min virksomhet for å forårsake rastløshet for meg, sender jeg dem i dag i pakke ved Den hellige ånds ild.
  • Herre, jeg kommer imot enhver forbannelse av fiasko over virksomheten min. Jeg ødelegger en slik forbannelse i Jesu navn.
  • Herre, jeg kommer imot enhver makt av stillstand over virksomheten min i Jesu navn.
  • Herre, alle onde penger som har blitt brukt til meg for å skape rom for fienden for å få plass i min virksomhet, tar fyr i dag i Jesu navn.
  • Jeg ber om et betydelig gjennombrudd over virksomheten min i Jesu navn.
  • Herre, fra i dag får virksomheten min nåde til å sette fart i Jesu navn.
  • Herre, jeg kommer imot alle former for fortærere som fienden har sendt inn i min virksomhet. Jeg ødelegger slike spiser i Jesu navn. Fra i dag er virksomheten min ustoppelig for enhver form for sluker i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 bønnepunkter mot uro i ekteskapet
Neste artikkelBønnpoeng for seier over døden
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.