10 bønnepunkter mot uro i ekteskapet

0
11087

I dag skal vi behandle bønnepunkter mot uro i ekteskapet. 2 Mosebok 24:XNUMX: "Derfor skal en mann forlate sin far og sin mor og holde fast i sin kone, så skal de bli ett kjød." Forever er for lang tid å tilbringe i en giftig forhold med feil person. Ingenting dreper en mann eller kvinne raskere enn å ha et giftig ekteskap. Det kan ødelegge de lovende visjonene til begge parter. Guds opprinnelige plan er at mann og kvinne skal leve lykkelig etter ekteskap. Derfor ga Gud prinsippet om ekteskap.

Når det er uro i et ekteskap, motvirker det den opprinnelige planen for ekteskap som fastsatt av Gud. Ekteskap er for fellesskap, koinonia med hverandre; det er av kjærlighet og enighet. Når fienden finner veien inn i ekteskapet, kan han imidlertid skape fiendskap mellom mannen og kvinnen, slik at de er lykkelige i øyeblikket og i det neste minuttet biter de hverandre i tungen.

En av grunnene til at fienden ofte angriper ekteskap er fordi han ønsker å ødelegge enheten mellom de to involverte personene. Skriften sier i Forkynneren 4:12: «Selv om en kan bli overmannet, kan to forsvare seg. Når det er enhet mellom mann og kone når de ber, hører himmelen. Når de snakker, skjer det på grunn av kjærligheten og enheten mellom dem. Når fienden kommer inn, ødelegger han imidlertid enheten og kjærligheten som eksisterer mellom de to.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Følgelig, når fienden lykkes med å ødelegge kjærligheten og enheten, vil de to personene som er involvert i ekteskapet begynne å leve sine liv som katt og rotte. For øyeblikket er ekteskapet på randen av ødeleggelse. Denne artikkelen vil fokusere på fred. Gud bor ikke på et sted der det ikke er fred. Hvis Gud skal bo på et sted, må freden i et slikt miljø ikke være truet. Denne påstanden understreker at når det er uro i ekteskapet, går Guds ånd lenger borte fra det hjemmet. Og du vet hva som skjer når gud ikke er i nærheten av oss? fienden slår til ved en gitt sjanse.

Hvordan unngå uro i ekteskap

Gift deg med en gudfryktig partner

2.Korinter 6:14 La ikke være ulikt åk sammen med vantro. For hvilket fellesskap har rettferdighet og lovløshet? Og hvilket fellesskap har lys med mørke?

Det første trinnet du må ta for å unngå uro i ekteskapet, er å gjøre opp med en gudfryktig partner. Sørg for at personen du gjør opp med deg, kjenner Gud og ikke bare kjenner ham, men frykter ham. Skriften sier at frykten for Herren er begynnelsen på visdom.

Å gjøre opp med en gudfryktig partner kan ikke vektlegges for mye. Det sparer deg for mye stress. En gudfryktig partner identifiserer Guds stemme og tegn, og de er ikke uvitende om djevelens anordninger. De adlyder og elsker Gud til det siste, og dette hjelper mye i ekteskap.

Lær å elske og tilgi

Matteus 22: 36-40 Lærer, hvilket er det store budet i loven? ” Jesus sa til ham: "'Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte, av hele din sjel og av hele ditt sinn.' Dette er det første og store bud. Og det andre er som det: 'Du skal elske din neste som deg selv.'

Av det største budet uttalte Jesus at kjærligheten er den største. Kristus forstår at når det er kjærlighet, er det enhet. Der det er enhet, vil fienden ikke kunne ha plass der. T unngå uro i ekteskapet, lær å elske og tilgi partneren din helhjertet.

Når de tar feil av deg, la dem få vite det, tukte dem med kjærlighet og tilgi dem.

Be Gud om hjelp

John 14: 13-14 Uansett hva du ber om i mitt navn, dette skal jeg gjøre for at Faderen skal bli herliggjort i Sønnen. Hvis du spør meg om noe i mitt navn, gjør jeg det.

Når du føler at det ikke går bra med din fagforening, må du ikke tie om det. Be Gud om hjelp. Skriften sier: Uansett hva du ber om i mitt navn, vil jeg gjøre for at Faderen skal bli herliggjort i Sønnen.

Be om hjelp, inviter Guds nærvær inn i ekteskapet. Be Gud om å fjerne bitterheten i hjertet av deg og din partner. Gud er trofast for å hjelpe deg.

Bønnepoeng:

  • Far Herre, jeg takker deg for din nåde over dette hjemmet, over dette ekteskapet. Jeg takker deg fordi du ikke har latt fienden ødelegge dette ekteskapet; måtte navnet ditt bli høyt opphøyet i Jesu navn. 
  • Herre, jeg ber om at din evige fred skal komme og herske i dette ekteskapet. Hver form for vold, hver form for bitterhet, blir tatt bort i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, jeg ber om at du lærer oss å elske oss selv akkurat som du elsket kirken. Jeg ber om at du vil lede våre hjerter med lyset av dine ord i Jesu navn. 
  • Far Herre, jeg ber om at din makt vil gjenopprette enhet blant oss. Jeg ber om at din barmhjertighet gjenoppretter den ødelagte kjærligheten i dette ekteskapet i Jesu navn. 
  • Herre, vi ber som en familie. Vi bestemmer at din makt vil sende djevelen ut av denne foreningen i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, hvor som helst djevelen lurer rundt i dette ekteskapet for å ødelegge det, ber jeg om at det hellige spøkels ild skal jage det ut i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, hver uønskede besøkende i dette ekteskapet, hver fremmed i denne foreningen som ødelegger, jeg ber om at det hellige spøkelses ild skal brenne dem til aske i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, fred i Skriften og vær stille. Jeg snakker Guds allmektige fred til denne foreningen i Jesu navn. Hver form for rastløshet eller spenning forårsaket av fienden blir tatt bort i Jesu navn. 
  • Herre, jeg ber om at du vil lære oss hvordan vi kan stoppe fredens fiende fra å få plass i ekteskapet vårt. Jeg låser døren til dette ekteskapet mot fredens fiende i Jesu navn. 
  • Herre, jeg ber om at din kraft skal helbrede hvert knust hjerte. Hvert hjerte som er såret blir helbredet i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi oss styrken til å fortsette, gi oss ånden til å skille fiendens krangler i Jesu navn. 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn poeng for å bringe hjem tapt barn
Neste artikkel10 bønnepunkter mot uro i næringslivet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.