5 grunner til at du må strebe etter å kjenne Gud bedre

0
850

I dag skal vi håndtere fem grunner til at du må strebe etter å kjenne Gud bedre. Et standardforhold til Gud er det beste som noen gang kan skje med en troende. Essensen i vår skapelse er å ha koinonia med Gud. Skaperen av himmel og jord ønsker en uhindret form for forhold til sitt folk. Ikke rart at Gud kommer ned i Edens hage i kveldens kulde for å få en prat med Adam. Forholdet mellom Gud og Adam var uten mellomledd. Gud selv vil stige ned og snakke med Adam. Det er den typen forhold Gud ønsker å ha med hver troende.

Imidlertid, når synden skjer, ble dette forholdet dempet og Gud gjennom sin kjærlighet og nåde måtte finne en bedre måte å forholde seg til mennesker på. Noe som førte til at den hellige ånd kom. Apostlene som jobbet med Kristus hadde en ubestridelig tilgang til Kristus, til en viss grad kjente de Gud bedre enn noen andre. Apostelen Paulus i løpet av sin tid, selv om han ikke møtte Kristus, hadde han imidlertid et møte med Kristus, og han har hørt så mye om Kristus. Apostelen Paulus sa i boken om  Filipperne 3:10 for at jeg skal kjenne ham og kraften i hans oppstandelse og fellesskapet med hans lidelser, i samsvar med hans død. Kunnskapen om Gud er uendelig, Han åpenbarer seg for mennesket i henhold til nivået på tørst og sult i menneskets hjerte.

Når vi streber etter å kjenne Gud bedre, blir han mer synlig for oss, og vi blir bedre kjent med ham. Å kjenne Gud bedre betyr at du aldri vil være alene når det er behov eller problemer. Hvis dette ikke er nok grunn til at du streber etter å kjenne Gud bedre, la oss belyse fem andre grunner:

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

For Koinonia

Som nevnt tidligere, er den viktigste grunnen til at du må strebe etter å kjenne Gud bedre, å bygge et bærekraftig forhold til ham. Gud snakker hele tiden, han vil bli lyttet til hele tiden. Men når det ikke er et konstant forhold mellom mennesket og Gud, kan det virke som om Gud bare snakker en gang i blant.

Guds ånd snakker hele tiden. Han vil snakke med oss ​​hele tiden. Å ha en koinonia med Gud er som å være aktiv online hele dagen. Du vet at du aldri vil gå glipp av alt det morsomme på nettet. Men når du bare har tilgang til internett en gang i blant, er det så mange ting du ikke vet. Slik fungerer også Gud, når du har et godt forhold til Gud, snakker han til deg hele tiden.

Vi får raskt svar på bønn

Fordi Han er Skaperen

Har du noen gang lurt på hvor var himmelens verter da Gud forlot palasset sitt for å ta en prat med Adam? Betyr det at det ikke var noen i himmelen Gud kunne snakke med at han bestemte seg for å komme ned til jorden for å møte Adam? Grunnen til at Gud skapte mennesket er at han skal ha koinonia med mennesket. Ikke rart når mennesker mislykkes i Edens hage, stoppet Gud fortsatt ikke med det. Han sendte sin enbårne sønn til å dø på korset bare for at frelsen kan bli brakt til menneskeheten og folk kan bli velsignet med gaven fra hellige Ånd.

Det Gud ønsker er et standardforhold til ham, og det er derfor vi må strebe etter å kjenne ham bedre. Når du er velsignet med den hellige ånds gave i dag, begynner du å vokse i den. Kanskje Gud kan besøke deg en gang i måneden, men Gud ønsker mer enn det. Han vil at du skal gå opp til det punktet at han vil ha en ubestridelig tilgang til deg hele tiden. Gud er oppmerksom på mennesket, derfor bygger han et slags forhold til mennesket som han ikke har med noen annen skapning skapt av ham.

Det hjelper oss å overvinne synden

Jo bedre vi kjenner Gud, jo sterkere er Guds ånd i oss. Og skriften sier at hvis kraften til Ham som reiste Kristus fra de døde bor i deg, vil det gjøre ditt dødelige legeme raskere. Vår dødelige kropp må bli raskere mot synd og synd. Guds ånd hjelper oss å overvinne synden.

Det er alltid en krangel mellom kjøtt og ånd. Ikke rart at apostelen Paulus ropte høyt om hjelp at han synes det er vanskelig å gjøre de tingene han vil gjøre, men overbevisende gjør de tingene han ikke vil gjøre. Men når Guds ånd blir forsterket i oss, vil synden bli erobret fordi ånden vil gi oss styrke til å overvinne kjødets krangler. Skriften sier at de som ledes av Guds ånd kalles Guds sønner.

Vi får raskt svar på bønn

Det er mye å strebe etter å bli bedre kjent med Gud. Når vi ber, får vi raskere svar på vår bønn. Vi kommer nærmere Gud når vi streber etter å bli bedre kjent med ham. Gud åpenbarer seg i samme proporsjon som vår tørst og sult etter ham. Når vi kommer nærmere Gud, blir stemmen vår lett gjenkjent i bønnens tid, og vi får raskere svar på forespørselen vår.

Vi vokser åndelig

Vi må strebe etter å bli uteksaminert fra klassen til en kristen baby. Når vi prøver å kjenne Gud bedre, har vi blitt bedre posisjonert til å vokse åndelig. Mørkets makt som er vår motstander vokser i sprang og grenser hver dag, vi har ikke råd til å forbli retard. Når vi streber etter å kjenne Gud bedre, hjelper det oss å vokse åndelig.

Når vi vokser åndelig, kan vi tråkke på mørket og dets gjerninger. Ved å gjøre det, blir vi en terror for mørkets makt hvor som helst vi befinner oss. Hver kristen må vokse åndelig, ellers blir de tråkket av fiendens makt. Skriften sier at din motstander ikke hviler, han går rundt som en brølende løve og leter etter hvem han skal sluke. Vi må ikke la oss bli fortært av fienden, vi må vokse og våre anstrengelser for å kjenne Gud bedre hjelpe oss å vokse åndelig.

 

 


Forrige artikkel10 bibelvers du ikke må glemme når du er syk
Neste artikkelHvordan få tilgang til overnaturlig ledelse av Gud
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.