5 grunner til at alle kristne må evangelisere

0
9717

I dag skal vi behandle fem grunner til at alle kristne må evangelisere. Evangelisering er ikke slik det pleide å være i det gamle. Mange kirker har utnyttet budskapet om velstand at stedet for vår primære oppgave som troende er ugjort. Vi må gå tilbake til vårt hovedoppdrag som kirke og som troende. Budskapet om Kristus må spre seg til den dypeste og ytterste delen av verden.

Boken av Matteus 28: 19-20 Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler, døp dem i Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn, og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere; og se, jeg er alltid med deg, helt til slutten av alderen. ”  Dette var den store oppdraget som ble gitt av Jesus da han skulle stige opp til himmelen. Han sa at vi skulle gå inn i verden og gjøre alle nasjoner til disippelskap, de skulle døpes i navnet til faren, sønnen og den hellige ånd. Dette var den store oppdraget som ble gitt av Jesus Kristus.

Imidlertid har mange troende og kirker avviket fra denne kommisjonen. Velstandsprekenen har overordnet evangelisering. Evangelisering bør prioriteres i menighetene våre. Hver menighet og hver enkelt må forkynne det gode budskapet og nå ut til mennesker. Frelsen er ikke ment å være hamstret, den skal fordeles på tvers. Kristus kom ikke for mennesker som er blitt frelst, hans misjon var for de ikke -frelste.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hva er grunnene til at evangelisering bør prioriteres i våre kirker og av alle kristne? La oss raskt belyse fem grunner til at alle kristne må evangelisere.


Det er et bud av Kristus Jesus

Matteus 28: 19-20 Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler, døp dem i Faderens og Sønnens og Den Hellige Ånds navn, og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere; og se, jeg er alltid med deg, helt til slutten av alderen. ”

Dette var den store kommisjonen som ble befalt av Kristus Jesus. Han fortalte apostlene og alle som var vitne til hans himmelfart at all makt i himmelen og på jorden er gitt ham, derfor bør vi gå inn i alle nasjoner og gjøre disippelskap, vi skal døpe dem i navnet til far, sønn og hellig ånd . Og vi bør lære dem å observere alt han har befalt oss å gjøre.

Kristi misjon kunne ikke ha blitt utført i løpet av hans to år i tjenesten, det er derfor Kristus instruerte de som har mottatt frelsen om å reise utenlands og spre det gode budskapet til andre mennesker. En viktig grunn til at vi må evangelisere er fordi det var et bud gitt oss av Kristus Jesus. Når det gjelder evangelisering, har vi ikke noe valg, det er obligatorisk, det er obligatorisk for enhver troende.

På grunn av Kristi død

Skriften i Johannes 3:16 For Gud er så glad i verden at han ga sin enbårne Sønn, for at den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Kristi Jesu misjon er ikke bare for et mindretall eller et bestemt sett med mennesker. Det er et universelt oppdrag. Han døde for hver mann og hans død åpnet en ny pakt for menneskeheten.

I hovedsak bør denne gode nyheten spre seg til utlandet. Hver mann og kvinne må vite og høre om det. Hver landsby, hver landsby må komme til forståelse av hvem Kristus er, og de må kunne slippe inn pakten om evig liv gjennom Jesus. Gud vil ikke ha en synders død, men omvendelse gjennom Kristus Jesus. Men hvordan vil folk bli kjent med dette, når de ikke engang kjenner Jesus. Dette forklarer hvorfor evangelisering er veldig viktig for oss som troende.

Fordi Jesus er veien, sannheten og lyset

Johannes 14: 6 Jesus sa til ham: “Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten gjennom meg.

Uavhengig av hvor mange år vi tilbringer på jorden, er livet videre. Dette forklarer hvorfor en mann må gjøre alt som trengs for å sikre seg en plass i paradiset. I mellomtiden kan ingen av våre gode gjerninger tjene oss en plass i farens rike. Skriften sa at Jesus er den eneste veien til faren, ingen går til faren uten gjennom Kristus.

Den som må ha sitt navn skrevet i livets bok, må godta at Kristus er herren og frelseren. Bare da kan ethvert menneske se Gud. Det er oss som er ansvarlige for å sikre at andre mennesker kjenner denne sannheten, slik at de også kan bli frelst.

Vi vokser bedre i Kristus når vi evangeliserer

Når vi evangeliserer som troende, vokser vi mer i Kristus. Jo mer vi prøver å vise andre mennesker hvem Kristus er, desto bedre forståelse og åpenbaring får vi om Kristus. Vår vekst som kristne er avhengig av hvor mange sjeler vi konverterer til det himmelske. Vi får en dypere forståelse og innsikt fra Gud når vi går ut for å evangelisere til andre mennesker. Og fordi vi gjør Guds virksomhet, vil far ikke la virksomheten være ugjort.

Fordi vi elsker andre akkurat som Kristus befalte

Matteus 22:36 Lærer, hvilket er det store budet i loven? ” Jesus sa til ham: "Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte, av hele din sjel og av hele ditt sinn. ' Dette er det første og store bud.

Fordi Kristus befalte oss å elske våre naboer som oss selv. Vi må prøve å forkynne det gode budskap om Kristus for dem fordi vi vil at de skal bli frelst. Som vi har mottatt frelsens gratis gave, så bør vi også gi den til andre fritt. Når vi er frelst, er det så mange sjeler som ser opp til oss for å bli frelst, vi har ikke råd til å svikte dem. Vi må evangelisere, vi må spre evangeliet.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 bibelvers du ikke må glemme når du ber om tilgivelse
Neste artikkel10 bibelvers du ikke må glemme når du er syk
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.