10 bibelvers du må vite når du ber om barmhjertighet

0
12666

I dag skal vi behandle 10 bibelvers du må vite når du ber om barmhjertighet. Barmhjertighet i den naturlige formen er en kombinasjon av ufortjent fordel, nåde og velsignelse. Herrens barmhjertighet kan gjøre alt og løse enhver vanskelig situasjon. Kristus ble rørt med medfølelse og han helbredet syke og reiste døde. Guds barmhjertighet over Isreals barn gjorde dem til Guds folk, til tross for deres opprørske handling mot Gud, var Guds nåde fortsatt tilstrekkelig for dem.

Guds nåde er det vi trenger. Når Gud viser oss nåde, blir vi automatisk favorisert, velsignelse vil finne oss uten stress, når vi ringer tusen, kommer det til oss. Boken til Romerne 9:15 For han sier til Moses: "Jeg vil forbarme meg over den jeg vil ha barmhjertighet med, og jeg vil vise medlidenhet med den jeg vil ha medfølelse med." Dette betyr ikke alle som vil glede seg over Guds nåde.

Jeg bestemmer som et orakel for Gud, blant menneskene som vil være verdige til å nyte Guds ufortjente barmhjertighet, ber jeg om at du skal regnes som verdig i Jesu navn. Når du ber om barmhjertighet, bruker du følgende bibelvers:

Salme 25: 6-7

Husk, Herre, din ømme barmhjertighet og din kjærlighet, for de er fra gammelt av. Husk ikke ungdommens synder eller mine overtredelser; Etter din nåde, husk meg, for din godhets skyld, Herre.

Når du vil ha tilgivelse og barmhjertighet for en forferdelig synd som du har begått, er det et bibelvers for å be til Gud. Herrens barmhjertighet er fra det gamle, og Gud vil ved barmhjertighet glemme en manns synd og velsigne ham eller henne. Be til Gud om barmhjertighet ved å bruke dette bibelverset.

 

Salme 145: 8-9

Herren er nådig og full av medfølelse, sen til sinne og stor i barmhjertighet. Herren er god mot alle, og hans ømme barmhjertighet er over alle hans gjerninger. ”

Gud er nådig, full av medfølelse og sen til sinne. Dette ble tydelig vist i historien om isrealittene. Til tross for hvor mye Gud har gjort for dem da de var i Egypt, i ørkenen og foran havet, fornektet de fortsatt Gud, velg et utskåret bilde for seg selv. Men herren er nådig og sen til sinne, han ledet dem likevel inn i løfteområdet.

Dette bekrefter det faktum at det ikke er noen som kan oppnå Guds nåde.

John 3: 16

For så høyt elsket Gud verden at han ga sin enbårne Sønn, for at den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. "

Som fortalte deg at du ikke er i Guds plan. Du var en av grunnene til at Kristus kom til jorden for å dø for menneskers synder. Skriften sier for Gud så elsket verden. Gud elsker deg, og derfor sendte han sin sønn for å dø på korset, slik at du kan bli frelst. Det var ved Guds nåde Kristus kom til verden.

Nå kan du rope om nåde ved å bruke Jesu navn.

Efeserne 2: 4-5

Men Gud, som er rik på barmhjertighet, på grunn av sin store kjærlighet som han elsket oss med, selv da vi var døde i overtredelser, gjorde oss levende sammen med Kristus (av nåde er du blitt frelst) ... "

Gud er rik på barmhjertighet. Når du ber om barmhjertighet, kan du bruke dette skriftstedet til bønner. Han elsket oss først, derfor er hans barmhjertighet alltid sikker på oss. Selv da vi var syndere, har Kristus dødd for oss. Dette er barmhjertighet bare for at vi ikke skal gå til grunne i syndens grav.

Femte Mosebok 4: 31

Herren din Gud er en barmhjertig Gud. Han vil ikke forlate deg, ødelegge deg eller glemme løftet til dine forfedre som han sverget på at han ville holde.

Føler du at du har blitt forlatt. Her er et bibelvers for å tiltrekke Guds nåde. Skriften sier at Gud er barmhjertig, og han vil ikke forlate deg, og han vil heller ikke glemme løftet han ga fedrene. Gud lovet Abraham, pakten utvidet til Isak, deretter Jakob før den ble fremtredende i livet til isrealittene.

Hebreerne 4: 14-16

Da vi har sett at vi har en stor yppersteprest som har gått gjennom himmelen, Jesus, Guds sønn, la oss holde fast ved bekjennelsen. For vi har ikke en yppersteprest som ikke kan sympatisere med våre svakheter, men på alle punkter ble fristet som vi er, men uten synd. La oss derfor komme frimodig til nådens trone, for at vi skal få barmhjertighet og finne nåde for å hjelpe i nød. "

Gud er barmhjertig. Du trenger ikke å være ren eller rettferdig før du kan kommunisere med Gud, Kristus har brutt den grensen. Vi har ikke en yppersteprest som ikke kan sympatisere med vår synd. Vi kan kroppen gå til tronen med forsikring om at vi vil bøde barmhjertighet. Be Gud om nåde med dette verset.

Titus 3: 4-6

Men da Guds, vår Frelsers godhet og hans kjærlighet til menneskeheten viste seg, frelste han oss, ikke på grunnlag av gjerninger som vi har gjort med rettferdighet, men i henhold til hans barmhjertighet, ved vask av regenerering og fornyelse ved Den Hellige Ånd, som han utøste rikelig over oss gjennom Jesus Kristus, vår Frelser.

Vi blir ikke frelst av omfanget av våre gode gjerninger av den Høyestes barmhjertighet. Han vasker bort synden til en hel generasjon og gjør oss hel igjen. Sinnet vårt fornyes av kraften i den hellige ånd. Alt dette skjedde ikke av omfanget av våre gode gjerninger, men av Guds nåde.

1 Timothy 1: 16

Men nettopp derfor ble jeg vist barmhjertighet, slik at Kristus Jesus i meg, den verste av synderne, kunne vise sin enorme tålmodighet som et eksempel for dem som ville tro på ham og motta evig liv.

Jesus er barmhjertig. Han kom til verden gjennom farens barmhjertighet, og han selv er fortsatt barmhjertig. Når Jesus beveges med medfølelse, må store gjerninger skje.

Salme 103: 10-12 

Han behandler oss ikke som syndene våre fortjener eller gjengjelder oss i henhold til våre misgjerninger. For så høyt som himmelen er over jorden, så stor er hans kjærlighet til dem som frykter ham; så langt øst er fra vest, så langt har han fjernet våre overtredelser fra oss.

Gud tenker eller handler ikke som en mann. Skriften sier at ettersom himmelen er langt fra jorden, så stor er hans kjærlighet til dem som frykter ham. Gud elsker oss, derfor viser han medfølelse og barmhjertighet når vi trenger dem. Når du søker Guds barmhjertighet, kan du bruke denne delen av Skriften til å be.

Klageangrep 3: 22

Herrens trofaste kjærlighet slutter aldri! Hans barmhjertighet opphører aldri.

Dette er skriften som forteller oss i hvilken grad Guds kjærlighet og barmhjertighet er for menneskene. Gud er trofast. Menneskene kan skryte av pengene sine, de kan skryte av sin rikdom, men bare Gud kan skryte av sin rettferdighet. Hans kjærlighet kjenner ingen grenser, så også hans barmhjertighet varer fra generasjon til annen.

 

Forrige artikkel10 bibelvers du må be med når du trenger helbredelse
Neste artikkel10 bibelvers du ikke må glemme når du ber om tilgivelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.