10 Bible Verses You Must Not Forget When You Are Sick

0
1655

Today we will be dealing with 10 Bible verses you must not forget when you are sick. When we are syk, det eneste jeg tenker på er hvordan vi kan få helbredelse. Sykdom er en forferdelig ting. Noen ganger er det en spesiell type fristelse og prøvelser som en troende måtte gå gjennom, husker du historien om Job ?. Sykdom er fylt med så mye smerte og tristhet. Jeg ber om at ingen av oss skal bli syke i Jesu navn.

Men hvis du er syk, er det 10 bibelvers du ikke må glemme.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

James 5: 13-14

Er det noen blant dere som lider? La ham be. Er noen blide? La ham synge ros. Er det noen blant dere som er syke? La ham kalle etter de eldste i kirken, og la dem be over ham og salve ham med olje i Herrens navn.

Det er helbredelse i ros. Når vi priser Gud, blir vi helbredet for alle slags sykdommer eller sykdommer. Du må også huske at de rettferdiges bønn hjelper. Ikke rart at skriften formaner at den syke skal ringe etter kirkens eldste, la dem be over ham og salve ham med olje i Herrens navn.

Du må ikke glemme at salvelse bryter åket. Når en mann blir salvet, blir sykdomens åk ødelagt.

Jesaja 41: 10

frykt ikke, for jeg er med deg; vær ikke forferdet, for jeg er din Gud; Jeg vil styrke deg, jeg vil hjelpe deg, jeg vil støtte deg med min rettferdige høyre hånd.

Noen ganger når vi er syke, blir vi redde. Noen ganger vet vi ikke hva vi skal gjøre. Spesielt når vi har tatt medisiner og det ser ut til at smerten eller sykdommen ikke bare vil forsvinne. Vet alltid at Gud er med deg selv i den forferdelige sykdommen, og han vil hjelpe deg ut av det.

Den sykdommen vil ikke overvinne deg, når du husker dette, gir den deg styrke mot sykdommen.

James 5: 15-16

Og trosbønnen vil frelse den som er syk, og Herren skal oppreise ham. Og hvis han har begått synder, vil han bli tilgitt. Bekjenn derfor syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Bønnen til en rettferdig person har stor kraft mens den virker.
Husk at for uten tro er det umulig å glede Gud. Den som vil motta fra Gud, må tro at han er Gud og at han er en belønning for dem som flittig søker ham. Når du ber med tro, vil sykdom forsvinne. Gud vil tilgi enhver synd som forårsaker sykdom i livet ditt, og du vil bli helbredet.
Men før det må du bekjenne syndene dine. Husk ordspråkene sier at den som skjuler sin synd, ikke vil lykkes, men den som bekjenner dem, skal finne barmhjertighet. Bekjenn din synd, be med tro, og du vil bli helbredet for den sykdommen.
Salme 30: 2-3
HERRE min Gud, jeg ropte til deg om hjelp, og du har helbredet meg. HERRE, du har oppdratt min sjel fra Sheol; du gjorde meg levende igjen blant dem som går ned i gropen.
Herren er vår nåværende hjelp i trengselstider. Når livets trøbbel raser over oss, må vi ikke være slitne for å rope om hjelp, vår hjelp kommer fra Herren. Husk at det er Gud som kan gjenopprette god helse. Ikke kjør helter til steder der du ikke kan finne hjelp, ta byrden til herren i bønner.
Salme 103: 13-14
Som en far viser barmhjertighet overfor sine barn, slik viser Herren medfølelse med dem som frykter ham. For han kjenner vår ramme; han husker at vi er støv.
Djevelen kan prøve å spille en rask mot deg når du er syk. Du kan ha en forferdelig følelse av at sykdommen din ikke vil forsvinne. Dette kan skape en ubehagelig frykt i hjertet ditt.
Vet dette og kjenn fred, Gud vil vise deg barmhjertighet. Hvis vår jordiske far opptrer i den rette evnen til å vise medfølelse når vi trenger en, er det også vår himmelske far.

Salme 41: 3

Herren støtter ham på sitt sykeseng; ved hans sykdom gjenoppretter du ham til full helse.
Gud er en stor gjenoppretter. Han sa at han vil gjenopprette årene som cankerorm har tatt fra oss. Så har han også lovet å gjenopprette oss til full helse. Han er den som er i stand til å opprettholde oss, Han alene har makt til å gjenopprette god helse og han har lovet å gjøre det. Ikke vær redd, for Gud er med deg.

2 Corinthians 1: 3-4

Velsignet være vår Herre Jesu Kristi Gud og Far, barmhjertighetens Far og all trøsts Gud, som trøster oss i all vår lidelse, slik at vi kan trøste dem som er i enhver lidelse, med den trøst som vi er selv trøstet av Gud.
Gud er vår trøster. Han har evnen til å trøste oss i trengselstider. Til tross for den fryktelige smerten ved sykdom, vil hjertet ditt finne fred i Herren hvis du kan stole på herren og overlate alt til ham å håndtere.
Matthew 11: 28-30
Kom til meg, alle som arbeider og er tungt lastet, så skal jeg gi dere hvile. Ta mitt åk på deg, og lær av meg, for jeg er mild og ydmyk i hjertet, og du vil finne hvile for sjelen din. For mitt åk er lett, og min byrde er lett.
Sjelen din trenger ingenting annet enn hvile når du er syk. Du trenger bare noe som vil fjerne smerten og gi deg god hvile. Mange husker ikke engang sist gang de sov godt på grunn av smerter som ikke forsvinner. Skriften sier, kom til meg alle dere som strever og har det tungt, jeg skal gi dere hvile. Nå vet du det rette stedet å finne hvile, gå til herren i bønner.
Romerne 8: 18
For jeg mener at lidelsene i denne tiden ikke er verdt å sammenligne med den herligheten som skal åpenbares for oss.
Du er som et gull som går gjennom ilden. Når gull i den råformen blir bearbeidet, kommer det ut av ovnen som en skatt som skal verdsettes. Så forbereder Gud deg på noe stort. Det er en stor glede i å vite at alt fungerer sammen til det gode for de som elsker Gud.
Denne nåværende smerten er ingenting sammenlignet med gleden som er i ferd med å bli avduket.
Salme 50: 15
Kall på meg i trengelsens dag; Jeg vil frelse deg, og du skal herliggjøre meg. ”
Gud vil alltid vise seg som kongen. Når du er i trøbbel, kall til herren, så blir du frelst.

 


Forrige artikkel5 grunner til at alle kristne må evangelisere
Neste artikkel5 grunner til at du må strebe etter å kjenne Gud bedre
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.