10 bibelvers du ikke må glemme når du ber om tilgivelse

2
10768

I dag skal vi behandle 10 bibelvers du ikke må glemme når du ber om tilgivelse. Tilgivelse er en bevisst beslutning om å gi slipp på harme eller sinne mot en annen person. Det er så mange kristne som synes det er vanskelig å tilgi andre mennesker, mens de vil at Gud skal tilgi dem sine mangler. Herrens bønn sa at tilgi oss denne dagen, slik vi tilgir dem som bryter mot oss.

Gud er barmhjertig og hans sannhet strekker seg fra generasjoner til generasjoner. Han har lovet å tilgi vår synd fordi Kristus har betalt for dem på Golgata -korset. Når vi ber eller søker tilgivelse, må vi imidlertid huske noen skriftsteder i Bibelen. Noen av dem inkluderer:

Mark 11: 25

Og når du står og ber, hvis du har noe imot noen, tilgi ham, for at din Far i himmelen også skal tilgi deg dine overtredelser.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Du må alltid huske at Gud liker best å behandle oss på samme måte som vi behandler andre mennesker. Når du går på kne for å be om tilgivelse, søker du i hjertet ditt dypt for å vite om det er mennesker du ikke har tilgitt ennå. Prøv å tilgi alle som har krysset deg på en eller annen måte. Skriften formaner at når vi ber om tilgivelse, må vi prøve å tilgi mennesker som har fornærmet oss, slik at vår far i himmelen også kan tilgi oss.

Mathew 6: 15

Men hvis du ikke tilgir mennesker deres overtredelser, vil heller ikke din Far tilgi dine overtredelser.

Dette for å ytterligere understreke det forrige verset i skriften. Hvis du ikke tilgir mennesker deres overtredelser, vil heller ikke din far tilgi dine overtredelser. Herrens bønn sier at tilgi oss i dag, slik vi tilgir dem som bryter mot oss. Når vi er snille nok til å tilgi dem som bryter mot oss, er vår far i himmelen snill nok til å tilgi oss våre synder.

1 John 1: 9

Hvis vi bekjenner syndene våre, er han trofast og rettferdig til å tilgi oss våre synder og rense oss for all urettferdighet.

Når vi ber om tilgivelse, er det viktig å bekjenne vår synd. Skriften får oss til å forstå at ofringene til Gud er en ødelagt ånd, et knust og nedslitt hjerte vil Gud ikke forakte. Den som skjuler sin synd, vil ikke lykkes, men den som bekjenner og forlater dem, skal finne barmhjertighet.

Når vi bekjenner våre synder og misgjerninger, vil Gud tilgi oss våre synder.

Hebreerne 8: 12

For jeg vil være barmhjertig mot deres urettferdighet, og deres synder og deres lovløse gjerninger vil jeg ikke lenger huske. "

Dette er et løfte fra Gud. Han har lovet å være barmhjertig mot vår urettferdighet. Guds kjærlighet til menneskeheten er ikke for dem som er blitt frelst, men for dem som ennå ikke skal motta frelsens gave. Gud har lovet å være barmhjertig mot oss, og han vil ikke dømme oss etter våre synder og lovløse handlinger.

Efeserne 1: 7

"I ham har vi forløsning gjennom blodet hans, syndenes forlatelse, i samsvar med rikdommen i Guds nåde."

Jesu blod har allerede blitt utøst for oss. Blodet taler rettferdighet enn Abels blod. Blodet taler for oss i vårt øyeblikk av nød. Blodet taler rettferdighet. Og i blodet har vi forløsning. Kristi blod går i forbønn for oss når vi roper til Gud om barmhjertighet.

Kristi blod renner fremdeles på Golgata, og det virker fremdeles undrende til dags dato. Alt vi trenger å gjøre er å inngå en pakt med blodet.

Daniel 9: 9

"Herren vår Gud er barmhjertig og tilgivende, selv om vi har gjort opprør mot ham."

Selv om vi har gjort opprør mot Gud ved flere anledninger, men Gud er barmhjertig mot oss og viser fortsatt medfølelse. Lovet være herren som ikke behandler oss som et resultat av våre mangler. Guds kjærlighet er rikelig for oss. Vi er ikke lenger under loven, nåden har reddet oss.

Skriften sier at vi ikke har en yppersteprest som ikke kan berøres av følelsen av vår svakhet. Vi kommer derfor frimodig til barmhjertighetens trone for at vi skal få nåde fra Gud Faderen.

Jesaja 1: 18

"Kom nå, la oss løse saken," sier Herren. 'Selv om dine synder er som skarlagen, skal de være hvite som snø; selv om de er røde som røde, skal de være som ull. '»

Hvor stor er din synd som ikke kan tilgis? Uansett hvor store syndene våre er, er Gud stor nok til å tilgi oss våre synder og misgjerninger. Skriften sier at selv om vår synd er rød som skarlagen, skal de bli hvitere enn snø, selv om de er røde som røde, skal de bli hvitere enn ull.

Jeremia 31: 34

"For jeg vil tilgi deres ondskap og ikke lenger huske deres synder."

Gud har lovet å tilgi vår ondskap. Du har hørt at Gud ikke vil ha en synders død, men omvendelse gjennom Kristus Jesus. Han vil ikke at vi skal dø, han vil ha vår omvendelse og vi kan oppnå vår omvendelse gjennom Kristus Jesus.

Matthew 6: 14-15

"For hvis du tilgir andre mennesker når de synder mot deg, vil din himmelske Fader også tilgi deg. Men hvis du ikke tilgir andre syndene deres, vil din far ikke tilgi dine synder. ”

Tilgivelse er å gi og ta noe. Når du samler på godhet, er det ikke sikkert du også får barmhjertighet. Men når du tilgir andre mennesker deres mangler, er herren barmhjertig å tilgi deg. Når du ikke glemmer andre menneskers synder, vil Gud i himmelen ikke tilgi syndene dine.

Efeserne 4: 31-32

"Bli kvitt all bitterhet, raseri og sinne, slagsmål og baktalelse, sammen med alle former for ondskap. Vær snille og medfølende med hverandre, tilgiv hverandre, akkurat som i Kristus Gud tilgav dere. ”

Når du vil ha barmhjertighet og tilgivelse fra Gud, må du sørge for at du ikke er bitter, fylt med raseri eller sinne mot en annen person. Vær snill mot andre mennesker, vis barmhjertighet mot andre og tilgi dem som bryter mot deg. Da vil din far i himmelen tilgi deg.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkel10 bibelvers du må vite når du ber om barmhjertighet
Neste artikkel5 grunner til at alle kristne må evangelisere
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

  1. Doy gracias a Dios siempre en mi corazon por encontrar tan grande vendicion and las redes como lo es esta page. Oro al senor para que la fe de este ciervo de Dios no le falle.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.