10 Bible Verses You Must Pray With When You Need Healing

0
1833

Today we will be dealing with 10 Bible verses you must pray with when you need healing. Guds ord er den autoriteten vi stoler på. Å vite dette gir oss en spesiell type tillit når vi blir truet av sykdom, menneske eller ånd. Skriften uttalte at hvem snakker og det skjer når Gud ikke har talt? Gud alene er Gud og hans ord er effektive. Han er ikke en mann som skal lyve, og han er heller ikke en menneskesønn for å omvende seg.

Når du ber om helbredelse, er det viktig å be med Guds ord. Ikke bare gjør det helbredelsesprosessen rask, det gir oss også forsikring om at vi skal bli helbredet ved Guds kraft. Hvis du ber om helbredelse, er det ti bibelvers du bør be med:

Åpenbaringen 21: 4 

Og Gud skal tørke bort alle tårer fra øynene deres; og det skal ikke være mer død, ikke sorg eller gråt, og det skal ikke være mer smerte; for de første ting er gått bort.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Gud har lovet å tørke tårene fra ansiktet vårt. Sykdom kan føre til uendelige tårer på grunn av smerte. Sykdom kan også føre til døden. Men Gud har lovet å ta bort tårer og død. Be med dette verset for helbredelse. Bruk Guds ord, han ærer sitt ord.

Jeremiah 33: 6 

Se, jeg vil gi det helse og kur, og jeg vil kurere dem og åpenbare for dem overflod av fred og sannhet.

Hvorfor sliter du med å bli helbredet når Gud allerede har sørget for det. Dette er en legepakt som Gud har inngått for oss sitt folk. Alt vi trenger å gjøre er å gå inn i pakten. Jeg vil bringe helse og kur, og jeg vil kurere dem. Han har lovet å kurere oss fra alle slags sykdommer. Be om helbredelse med dette skriftstedet.

Salmenes 103: 1-5 

Velsign Herren, min sjel! Og alt som er i meg, velsign hans hellige navn. Velsign Herren, min sjel, og glem ikke alle hans fordeler; han tilgir alle dine misgjerninger; som helbreder alle dine sykdommer; Som forløser livet ditt fra ødeleggelse, som kroner deg med kjærlighet og inderlig barmhjertighet; Som metter munnen din med gode ting; slik at ungdommen din blir fornyet som ørnen.

Skriften får oss til å forstå at Gud bor i rosene til sitt folk. Når du er syk, pris Gud for helbredelse. Velsign navnet på den hellige av Isreal med dette skriftstedet og vent på at helbredelsene dine kommer.

Jeremiah 17: 14 

Helbred meg, Herre, så blir jeg helbredet; frels meg, så blir jeg frelst, for du er min ros.

Be om helbredelse med dette skriftstedet. Be om helbredelse. En grunn til at mange fremdeles mister sykdoms smerte, er fordi de har nektet å be Gud om helbredelse. Skriftene sier spør, og det skal gis til dere. Når du er syk, ikke bare lene deg tilbake og forvente at mirakuløs helbredelse kommer, må du kreve det. Be til Gud for helbredelse med dette skriftstedet og forvent ditt mirakel.

Exodus 15: 26 

Og sa: Hvis du flittig hører på Herrens, din Guds røst, og gjør det som er rett i hans øyne, og hører på hans bud og holder alle hans vedtekter, vil jeg ikke legge noen av disse sykdommene på du som jeg har ført over egypterne, for jeg er Herren som helbreder deg.

Når lidelse stiger mot mennesker, må du minne Gud på at han har lovet å ikke påføre deg og husstand noen pest eller sykdom. Ordet sier at hvis du hører på Herrens røst og gjør det som er rett i hans øyne, vil han frita deg for de forferdelige lidelsene som rammer folket.

Exodus 23: 25 

Så skal du tjene Herren din Gud, og han skal velsigne ditt brød og ditt vann. og jeg vil ta sykdom fra deg.

Ikke gå på jakt etter helbredelse der det ikke er noen. Skriften sa at hvis du skal tjene herren din Gud, og han skal velsigne ditt brød og ditt vann; og ta sykdom fra deg. Gud har lovet å gjøre dette, be om manifestasjonen av dette løftet i dine bønner.

2 Chronicles 7: 14 

Hvis mitt folk, som er kalt med mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt ansikt og vender seg fra deres onde veier, da vil jeg høre fra himmelen og tilgi deres synd og helbrede deres land.

Når du trenger helbredelse for landet eller samfunnet der du bor, bruk dette skriftstedet til bønn. Dette er et løfte fra Gud. Hvis mitt folk som er kalt med mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt ansikt og vender seg fra sin onde vei; da vil jeg høre fra himmelen, tilgi deres synd og helbrede deres land. Landet vårt skal bli helbredet i Jesu navn.

Jeremiah 30: 17

Men jeg vil gi deg helse og helbrede dine sår, sier Herren.

Sårene dine skal leges og din avsporende helse skal gjenopprettes. Dette er et løfte fra Gud. Han har lovet å gjenopprette helsen og helbrede sårene. Vi må alltid huske Guds løfter når vi ber. Vi ber til Gud ved å bruke hans ord og løfter.

Jesaja 40: 29-31

Han gir kraft til de svake, og til de som ikke har makt, øker han styrke ... De som venter på Herren, skal fornye sin styrke; de kommer opp med vinger som ørner, de skal løpe og ikke være trette, de skal gå og ikke svime. ”

Når du er svak og din styrke svikter, be om styrke. Skriften sier at de som venter på Herren, skal fornye sin styrke. Din styrke skal ikke svikte deg i Jesu navn.

1 Peter 2: 24

Selv bar han våre synder i kroppen på treet, så vi kan dø for å synde og leve for rettferdighet. Ved hans sår er du blitt helbredet. ”

Allerede før sykdommen startet, har Kristus helbredet alle våre sykdommer. Skriften uttalte at han har påtatt seg alle våre svakheter, og at han har helbredet alle våre sykdommer. Be om rask helbredelse.

Bønn

Jeg bestemmer som et orakel av Gud, når du bruker ett eller to av disse skriftene for å be, skal rask helbredelse komme til deg i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, din sykdom skal tas bort i Jesu navn.

 


Forrige artikkel5 bibelvers du må huske og hvorfor
Neste artikkel10 bibelvers du må vite når du ber om barmhjertighet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.