Salme 18 Betydning Vers av Vers

0
965

 

I dag skal vi takle Salme 18 som betyr vers for vers. Denne salmen er en kombinasjon av Thanksgiving og vurdering av hva Gud har gjort og ting som han kunne gjøre. Hvis du virkelig forstår Guds natur, vil du kjenne virkeligheten i denne salmen.

Vi ber om at når vi skal analysere dette skriftstedet, vil herrens ånd åpne vår forståelse i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at kjøtt ikke skal finne noe sted i våre sinn i Jesu navn. Den guddommelige ånd som avslører Guds dype ting, vil fungere med oss ​​når vi går fram i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Jeg vil elske deg, Herre, min styrke. Herren er min klippe og min festning og min redningsmann; min Gud, min styrke, som jeg vil stole på; min spenner og mitt frelses horn og mitt høye tårn. Jeg vil påkalle Herren, som er verdig å bli berømmet. Dødens sorg omgikk meg, og flommene av ugudelige menn gjorde meg redd. Helvetes sorger omgikk meg: dødens snarer forhindret meg. I min trengsel påkalte jeg Herren og ropte til min Gud; han hørte min røst ut av hans tempel, og mitt rop kom for ham og inn i hans ører. Så ristet og skjelve jorden; også fundamentene til åsene beveget seg og ble rystet, fordi han ble vred. Det røk opp av neseborene hans, og ild ut av munnen hans fortærte; kull ble tent av det. Han bøyde også himmelen og kom ned, og mørket var under hans føtter. Og han red på en kjerub og fløy; ja, han fløy på vindens vinger. Han gjorde mørket til sitt hemmelige sted; paviljongen hans rundt ham var mørkt vann og tykke skyer av himmelen. Ved lysstyrken som var foran ham, gikk de tykke skyene hans forbi, haglsteiner og gløkull.

Disse første versene la vekt på Guds kraft. Salmisten forkynte sin kjærlighet til Gud på grunn av de vidunderlige ting herren har gjort. Han uttalte at han ropte til herren i sin nød, og herren reddet ham. Med styrke av sin høyre hånd fortæret han sine fiender.

Gud er så mektig og han er alltid klar til å redde sitt folk. De som påkaller herrens navn, skal ikke bli skammet. Når vi er i trøbbel, er dette en salme av håp for oss alle at Gud er i stand til å redde oss fra våre problemer. Vi trenger bare å påkalle navnet hans, så blir vi frelst.

Herren tordnet også i himmelen, og den høyeste ga sin røst; haglsteiner og ildkull. Ja, han sendte ut pilene sine og spredte dem; og han skjøt ut lynnene og gjorde dem utilfredse. Da ble vannkanalene sett, og grunnvollene til verden ble oppdaget ved din irettesettelse, Herre, ved eksplosjonen av neseborene. Han sendte ovenfra, han tok meg, han trakk meg ut av mange farvann. Han frelste meg fra min sterke fiende og fra dem som hatet meg, for de var for sterke for meg. De forhindret meg den dagen min ulykke var, men Herren var mitt opphold. Han førte meg også ut på et stort sted; han frelste meg fordi han hadde glede av meg. Herren lønnet meg etter min rettferdighet; I følge mine rene hender lønnet han meg. For jeg har holdt Herrens veier og ikke ugudelig gått fra min Gud. For alle hans dommer var foran meg, og jeg la ikke hans vedtekter fra meg. Jeg var også oppreist for ham, og jeg holdt meg unna min misgjerning. Derfor har Herren lønnet meg etter min rettferdighet, i henhold til mine henders renhet i hans syn.

Du har hørt at mange er de rettferdiges lidelser, men herren er trofast for å frelse ham fra alt dette. Han ville ødelegge fiendene dine med haglsteiner og ildkull. Man må imidlertid være trofast mot Herren og være rettferdig. En del av Skriften sa at Gud vil belønne deg etter min rettferdighet og renhet i mine hender.

Vi må sørge for at hendene våre er rene. Skriften uttalte at hvis et menneskes vei behager Gud, vil han få ham til å finne nåde i menneskers øyne. Når våre veier behager faren, vil vi finne gunst ikke bare i menneskers øyne, men også i Guds øyne.

Med den barmhjertige vil du vise deg barmhjertig; med en oppriktig mann vil du vise deg oppreist; Med det rene vil du vise deg ren; og med froward vil du vise deg froward. For du vil frelse det trengte folket; men vil få ned høyt utseende. For du tenner lyset mitt; Herren min Gud vil opplyse mitt mørke. For av deg har jeg løpt gjennom en gruppe; og av min Gud har jeg hoppet over en mur. Når det gjelder Gud, er hans vei fullkommen: Herrens ord blir prøvd: han er et spenn for alle som stoler på ham. For hvem er Gud uten Herren? eller hvem er en klippe bortsett fra vår Gud? Det er Gud som omgir meg med styrke og gjør min vei fullkommen. Han gjør føttene mine som hindene og setter meg på mine høyder. Han lærer hendene mine i krig, slik at en stålbue brytes av mine armer. Du har også gitt meg din frelses skjold, og din høyre hånd holder meg oppe, og din mildhet gjør meg stor.

Gud handler med oss ​​på samme måte som vi behandler andre. Du vet at en del av herrens bønn er utgitt som tilgir oss våre overtredelser slik vi tilgir de som overtrer oss. Når vi tilgir andre mennesker, vil Gud også tilgi våre synder. Likeledes når vi viser barmhjertighet mot andre mennesker, vil Gud også være barmhjertig mot oss.

Disse versene sa nettopp hvordan Gud forholder seg til oss når vi presenterer oss for ham.

Du har utvidet trinnene mine under meg, så føttene mine ikke sklir. Jeg har forfulgt mine fiender og innhentet dem, og jeg vendte ikke tilbake før de ble fortært. Jeg har såret dem for at de ikke var i stand til å reise seg; de er falt under føttene mine. For du har omgitt meg med styrke til striden; du har underlagt dem som reiste seg mot meg under meg. Du har også gitt meg mine fienders nakke. så jeg kan ødelegge dem som hater meg. De gråt, men det var ingen som frelste dem: til Herren, men han svarte dem ikke. Så slo jeg dem små som støv for vinden: Jeg kastet dem ut som skitt i gatene. Du har frelst meg fra folks strid; og du har gjort meg til hedningens hode. Et folk som jeg ikke kjenner, skal tjene meg. Så snart de hører på meg, skal de adlyde meg; de fremmede skal underordne seg for meg. De fremmede skal forsvinne og være redde fra sine nære steder. Herren lever; og velsignet være min klippe; og la min frelses Gud bli opphøyet. Det er Gud som hevner meg og underkaster folket under meg. Han redder meg fra mine fiender; du løfter meg opp over dem som reiser seg mot meg; du har reddet meg fra den voldelige mannen. Derfor vil jeg takke deg, Herre, blant hedningene og lovsynge ditt navn. Stor utfrielse gir han til sin konge; og viser nåde til hans salvede, til David og til hans ætt til evig tid.

På grunn av Herrens store velsignelser og utfrielse takker salmisten Gud. Thanksgiving låser opp døren til det overnaturlige gjennombruddet for oss. Når vi takker herren, låser den opp annen velsignelse som ennå ikke skal frigjøres for oss.

 


Forrige artikkelSalme 78 Betydning vers av vers
Neste artikkel5 bibelvers du må huske og hvorfor
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.