5 bibelvers du må huske og hvorfor

0
1222

I dag skal vi forholde oss til 10 bibelvers du må huske og hvorfor du må kjenne dem. Som troende er Skriften vår største våpen. Når vi ber med Skriften, er det autoritetsnivå som støtter våre bønner. Når vi siterer skriftene under bønn, gir det en forståelse av at vi er klar over den nåværende situasjonen, og vi er ikke klar over det faktum at Gud har en plan for alle situasjoner.

I denne artikkelen vil vi fremheve 10 bibelvers hver troende må huske, og vi forklarer også hvorfor det er viktig å kjenne disse bibelseksjonene.

1. Johannes 3:16 

For Gud elsket så verden at han ga sin enbårne Sønn, for at den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv. Dette er uten tvil en av de mest berømte skriftstedene. Mens mange bare resiterer dette avsnittet for moro skyld, er det viktig å vite at dette avsnittet bærer mer budskap enn våre trivielle sinn kan fantomere.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Da Kristus kom til verden, uttalte han ettertrykkelig at av alle budene er kjærlighet den største. Kristus kom til verden gjennom den kjærligheten Gud har til menneskeheten. Etter det første menneskes fall var det et vakuum som ble skapt mellom mennesket og Gud. Mennesket mistet sin rettmessige posisjon på dagsordenen for Gud, og det var behov for gjenopprettelse av mennesket.

Restaureringen kunne ikke vært mulig om ikke ved innløsning. I mellomtiden skjer innløsning ikke med mindre noe er prute for en annen. Gud måtte løslate Kristus for å dø for menneskets forløsning.

Hvorfor du må vite passasjen

Noen ganger spiller djevelen på vår intelligens som troende. Noen ganger får han oss til å føle oss elsket som om vi har begått en forbrytelse som ikke kan tilgis av Gud. Å kjenne denne delen vil gi oss den forsikringen om at Gud fremdeles elsker oss.

Det gir oss forståelse for at Kristus har dødd og betalt for alle våre synder på korset, selv om vi var syndere. Vår frelse er allerede en avtalt avtale, alt vi ber om er å tro på den enbårne Sønnen. Ikke la djevelen lure deg til å tro at du ikke kan bli frelst.

2. Romerne 8:28 

"Og vi vet at alle ting fungerer sammen til gode for dem som elsker Gud, for dem som er kalt etter hans hensikt."

Når du er i trøbbel med livet, når livets storm raser mot deg med makt, må du vite at alle ting fungerer sammen til gode for dem som elsker Gud. Å vite at Gud har bedre planer for deg løser så mange problemer, og det gir mot til å møte enhver form for utfordringer.

Hvorfor du må vite det

Når du vet at alle ting fungerer sammen til gode for dem som elsker Gud, for dem som er kalt etter hans hensikt, bringer det en form for fred til et urolig sinn. Når tankene dine er veldig urolige, vil viten om at alt fungerer sammen til det gode, mot til å møte problemet og hjelpe deg å stå fast i Gud.

3. Filipperne 4: 13

Jeg kan gjøre alle ting gjennom Kristus som styrker meg. Når du har en stor drøm, vil folk noen ganger sette deg ned med ord. De får deg til å føle at du ikke kan gjøre det eller oppnå noe gjennom munnens ord. Denne motløsheten kan til tider få deg til å føle deg mindre av deg selv og begynne å gi deg grunner til at det vil være umulig for deg å nå disse målene.

Hvorfor du må vite det

Å vite at det ikke er noe som er uoppnåelig er stort, å vite at du kan gjøre alle ting ved kraften fra den som styrker deg. Dette gir deg forståelse for ikke å stole på din styrke eller kraft. Når de forteller deg at det ikke er mulig, når de forteller deg at det er for stort for deg å oppnå, trenger du bare å fortelle dem at det ikke er deg, men Kristus som bor i deg.

Det er ikke for deg å oppnå, det er ved Kristi styrke. Dette gir deg en spesiell type tillit.

4. Salme 46:1

Gud er vår tilflukt og styrke, en veldig nærværende hjelp i trøbbel. Hvor har du løpt for å få hjelp? Skriften sier at Gud er vår hjelp i vanskelige øyeblikk. Dette betyr at når vi er i vanskeligheter, er den personen vi skal tilkalle hjelp Gud. Vår hjelp kommer ikke fra mennesker, men fra Gud.

Husk at Kristus har disiplene var i en båt. Jesus sov i båten og plutselig ble vinden så kraftig at båten var i ferd med å kantre. Disiplene stolte på sin styrke og kunnskap som sjømenn for å berge situasjonen, men alt var til ingen nytte. Inntil de roper til Kristus om hjelp. Da Kristus ble våknet, irettesatte han vinden og freden ble gjenopprettet. Dette uttrykker videre det faktum at vår hjelp bare kommer fra Gud.

Hvorfor du må vite

Å vite riktig sted eller person å ringe etter hjelp reduserer stresset med å finne en. Når problemer kommer, utstyrer dette verset oss med kunnskapen om at vår hjelp er fra herren, han er vår hjelp i vanskelige tider.

Så i stedet for å løpe til andre guder eller søke løsninger fra kilden som motsier Kristus, går vi bare rett til korset for å få hjelp.

5. Matteus 11:28

Kom til meg, alle sammen du som arbeider og er tyngre, og jeg vil gi deg hvile.

Dette er et forsikringsskrift som bare at Gud kan gi mennesker hvile. Skriften sier kom til meg, alle dere som arbeider og er tungt lastet, og jeg vil gi dere hvile. En del av Skriften sier også at mitt åk er lett og byrden min er lett.

Hvorfor du må vite det

Du må vite dette slik at du ikke blir lurt til å tro at en annen form for hvile eksisterer utenfor Kristus Jesus. Ingen kan virkelig gi deg sinn som Kristus. Han tar byrden fra nakken din og gir deg hvile.

 

 


Forrige artikkelSalme 18 Betydning Vers av Vers
Neste artikkel10 bibelvers du må be med når du trenger helbredelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.