Bønn peker mot marin ånd

0
12454

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot marine ånd. Marine ånder er mørkets agent fra havets eller havets avd. Fienden bruker disse agentene for å overvåke veksten av mennesker og bringe dem ned ved hjelp av forskjellige midler eller metoder. Det ville interessere deg å vite at disse agentene angriper mennesker basert på hvilken type pakt som eksisterer mellom dem og deres ofre.

Det er tilfeller der, foreldre gå til ånden i vannet for å be om et barn som glemmer at alle gode gaver kommer fra Gud alene. Når disse vokser til å bli mann og kvinne, begynner de å oppleve problemer fra den marine verden. Dette er når du hører tilfeller av åndemann eller åndekone. Det er andre måter som en mann kan bli offer for marine ånd. En av de vanlige virkemidlene er gjennom seksuell synd.

Husk at Gud hadde befalt deg at du ikke skal utro eller hor. En av grunnene til at Gud instruerte barna sine om å avstå fra seksuelle synder, er å redde dem fra havets ånd. Seksuell omgang er en form for pakt som involverer blod. Når en mann er gift eller enslig med en kvinne fra den marine verden, har han inngått en pakt med henne uvitende. Derfor ser vi i verden i dag at menn er det største offeret for marine ånd.

Denne ånden kan forårsake en forferdelig økonomisk krise i livet til en mann. Han ba til Gud og faste, men ingenting vil skje. En slik mann vil gå til store jobbintervjuer, svare på alle spørsmålene riktig, men han vil ikke få jobben. Organisasjonen vil gi jobben til noen andre enn ham. Også havånd kan påvirke ekteskapet til en person. For det første kan det hindre personen i å finne en ektefelle å bosette seg med, og selv når han eller hun endelig gifter seg, har de kanskje ikke barn. Andre tilfeller kan være at ektefellen til personen som plages av marin ånd ikke vil vite hvile i det ekteskapet.

Det er forskjellige måter denne forferdelige ånden plager byttedyr på. I dag vil Gud frigjøre deg fra fellen til marin ånd. Han vil bryte grepet om marine ånd over livet ditt, og han vil etablere din frihet. Hvis du konsekvent har drømmer om at du har sex med en kvinne i vannet, eller hvis du ser deg selv slite midt i et mektig hav, er det et godt tegn på at du blir plaget av marin ånd. La oss derfor be sammen ved å bruke følgende bønnepunkter.

Bønnepoeng:

 

 • Fader herre, jeg fraskriver meg all allianse, hvert forhold mellom meg og den marine verden i dag, i Jesu navn. Jeg skiller mellom hvert ekteskap med ulemper mellom meg og den marine verden ved makten i Jesu navn.
 • Herre, jeg fraskriver meg hver demoniske pakt som eksisterer mellom meg og den marine verden, jeg fraskriver meg slike pakter i dag i Jesu navn. Herre, jeg løslater Guds allmektige ild over alle marine agenter som overvåker livet mitt. Jeg bestemmer at en slik agent faller i hjel i Jesu navn.
 • Herre, enhver ond pakt som jeg har inngått uvitende på grunn av min synd, ber jeg om at Guds ild ødelegger slike pakter i Jesu navn. Jeg bruker blodet som taler rettferdighet enn Abels blod for å ødelegge enhver ond pakt over livet mitt i dag i Jesu navn.
 • Herre, hvert frø fra den marine verden i mitt system, jeg ødelegger det i dag med ild. Hvert demonisk frø som er blitt satt i meg fra den marine verden, ber jeg om at Guds ild ødelegger dem i Jesu navn.
 • Fader herre, jeg løser Guds vrede mot alle marine agenter som militerer over livet mitt i dag i Jesu navn. Skriften sier at når jeg kaller Herrens navn, vil mine fiender flykte. Herre, jeg påkaller deg i dag, jeg ber om at du vil få enhver marine ånd til å flykte fra mitt syn i dag i Jesu navn.
 • Herre, alle problemer jeg har kommet i kontakt med marin ånd, ødelegger jeg deg i dag i Jesu navn. Herre, alle problemer og utfordringer som jeg møter på grunn av min kontakt med marin ånd, ber jeg om raske løsninger i Jesu navn.
 • Herre, alle manipulasjoner i den marine verden over ekteskapet mitt, ødelegger jeg dem i dag i Jesu navn. Herre, hver agenda i den marine verden over mitt ekteskap blir ødelagt av det hellige ånds ild.
 • Herre, jeg slipper Guds vrede over hver marine mann eller hustru som hindrer meg i å bosette meg i livet. Jeg ber om en guddommelig atskillelse mellom meg og alle marine ektefeller i Jesu navn.
 • Fader herre, jeg ber om en ny ilddåpe som vil forandre alt som angår meg og brenne alle onde ting rundt meg til aske i Jesu navn.
 • Herre Jesus, hver velsignelse og formue som er stjålet fra meg og oppbevart i havets knapp, springer frem og kommer til meg i Jesu navn. Herre, akkurat som du fant øksen som falt i vannet, ber jeg om at du på mirakuløst vis finner alle skatter som den marine verden har stjålet fra meg i Jesu navn.
 • Herre, hver dom og dom i den marine verden over livet mitt blir ødelagt i Jesu navn. Jeg bestemmer at Guds dom skal stå over livet mitt i Jesu navn. For det er skrevet, hvem snakker og det skjer når Gud ikke har talt? Jeg opphever enhver dom i den marine verden over livet mitt i Jesu navn.
 • Herre, hvert vanndyr som sendes til meg fra den marine verden, jeg befaler deg å drepe dere i dag i Jesu navn. Jeg befaler hver slange fra den marine verden som sendes for å svelge mine velsignelser, drep deg selv i dag i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for å overvinne depresjon som troende
Neste artikkel5 grunner til at vi opplever fristelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.