Bønnepunkter for å velsigne et nytt hus

2
2197

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å velsigne et nytt hus. Salmenes bok 127: 1 Med mindre Herren bygger huset, arbeider de forgjeves som bygger det; uten at Herren holder byen, våkner våken, men forgjeves. Det er bare herren som kan bygge et hus. I mellomtiden må du vite at et hus i denne sammenhengen ikke bare betyr et hjem der folk bor. Det betyr også familie og avstamning. Kristus lærte oss hvordan vi kan be når vi kommer inn i et nytt hus. Jesus uttalte at når vi kommer inn i noens hjem, bør vi også si fred være med dette huset. Dette finner du i boken Lukas 10: 5 Men uansett hvilket hus du kommer inn i, si først: Fred med dette huset.

Men hva sier vi når vi går inn i det nye huset vårt for første gang? Interessant, vi kan fremdeles si bønnen fred være til dette huset. Når vi sier fred være med dette huset, betyr det at vi inviterer Jesus til vårt hjem. Kristus blir sett på som fredsfyrsten, i det øyeblikket vi uttaler uttalelsen fred være med dette huset, inviterte vi Jesus direkte inn i huset. Likevel går bønn for et nytt hus utover det. Først må vi takke Gud for velsignelsen til et nytt hjem. Videre ber vi om den allmektiges velsignelse over huset, Guds beskyttelse og fremfor alt Guds kjærlighet. Alle disse bønnene omfatter et vellykket opphold i et nytt hus.

Bønnepoeng:

 

 • Herre Jesus, jeg takker deg for velsignelsen til et nytt hjem. Jeg forstørrer deg fordi for bestemmelsen om at du muliggjorde fødselen av dette nye huset. Jeg takker deg fordi du er Gud. Jeg takker deg for at du ikke gjorde oss hjemløse, jeg forherliger deg for dette vakre lyet, kan ditt navn være høyt opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg inviterer deg inn i dette huset. Jeg ber om at din ånd vil være fremtredende i dette huset i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil fortsette å stråle i dette huset i Jesu navn. Jeg kommer mot all mørkets kraft som kan true freden i dette huset, jeg irettesetter dem ved Den hellige ånds ild.
 • Fader Herre, du er fredens fyrste, jeg ber om at du vil komme og bli større av dette huset i Jesu navn. Jeg ber om at din fred skal fortsette å bo i dette huset i Jesu navn. Hver makt og fyrstedømme som kan ha truet med å overta dette huset, ber jeg om at Guds ild vil ødelegge dem i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at du skal legge ildhekk rundt dette huset i Jesu navn. Dine hender for beskyttelse vil være over alle som vil bo i dette huset i Jesu navn. Boken av Job 1: 10 Har du ikke lagt en hekk rundt ham og hans husstand og alt han har? Du har velsignet hans hender, slik at hans hjord og storfe spres over hele landet. Jeg ber om at du legger en hekk av ild rundt dette huset i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer mot død og ulykke, det skal ikke ha makt over dette huset i Jesu navn. Jeg ber om at døden ikke skal finne veien inn i dette huset i Jesu navn. Skriften sier at vi ikke skal dø, men leve for å forkynne herrens gjerninger i de levende land. Herre, jeg ber om at intet medlem av denne familien skal dø i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil gi oss den rette visdommen til å frita oss for alle påvirkninger som ikke vil bringe annet enn smerte og fortvilelse inn i vårt hjem i Jesu navn. Herre, gi meg og hvert medlem av denne husstanden nåde til å vokse i din styrke og kraft.
 • Jeg kommer imot alle former for uenighet midt i blinken. Skriften sier at kan to arbeide sammen med mindre de er enige? Herre, jeg ber deg hjelpe oss til å fremme enhet midt i Jesu navn. På noen måte har fienden planlagt å angripe den fredelige sameksistensen midt i familien, ber jeg om at Guds ild vil ødelegge den i Jesu navn.
 • Fader Herre, Kristus lærte oss at kjærligheten er det største budet. Jeg ber om at du lærer oss hvordan vi skal elske oss selv på riktig måte i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi oss nåde til kontinuerlig å leve i kjærlighet i Jesu navn.
 • Herre, jeg salver alt og alle som flytter med meg inn i dette huset, jeg skal ikke miste noen av dem i Jesu navn.
 • Herre, jeg underkaster hver sterk mann som fienden har gitt til å hindre oss i dette huset. Jeg irettesetter ham ved makten i Jesu navn. Jeg ber om at en så sterk mann skal miste kreftene i Jesu navn. Hver demonisk forhandling som skjer i dette hjemmet mot vi innbyggerne i det, kaller jeg Guds ild over deg i dag i Jesu navn. Herre, hver onde rot som er plantet i bakken i dette huset for å forårsake tilbakeslag eller demonisk pine, ber jeg om at Guds kraft opphevet dem i dag i Jesu navn. Herre, alt i dette huset som vil utgjøre en trussel mot den fredelige levevisen til min familie og jeg, tar fyr i dette øyeblikket i Jesu navn.
 • Herre, alle onde beboere som fienden har tildelt for å forstyrre freden i dette huset, dør i dag i Jesu navn. Jeg lukker døren til denne døren mot alle onde beboere i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelBønnepunkter for å velsigne en ny bil
Neste artikkelBønnepunkter for å overvinne depresjon som troende
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

 1. bonsoir homme de Dieu
  moi je suis traore salimata et je suis de la côte d'Ivoire, je suis issu d'une famille musulmane mais je me suis convertit à la religion chrétienne mais mon homme est toujours musulman et nous vivons ensemble sans être marié
  cela fait 6 ans qu il soufre d une plaie incurable et moi aussi il ya des esprits de nuits qui me fatigue nous avons beaucoup tourné et sans rien et j'ai vu vos prières sur la spirituelite qui m à édifié si vous recevez mon message j 'ai vraiment besoin de vos prières pour moi et ma famille merci

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.