Bønnepunkter for å overvinne depresjon som troende

4
1618

I dag vil vi forholde oss til bønnepunkter for å overvinne depresjon som troende. Depresjon er en feil psykologisk tilstand av tankene som påvirker hjernen og hjertet samtidig. Gjennom årene har depresjon vært den største årsaken til selvmord blant unge mennesker. Det er trist å merke seg at det mannlige kjønnet lider den største tyngden av denne trusselen.

En feil som de fleste troende gjør er å tro at det å være troende er en flukt fra depresjon. Hvem som helst kan være deprimert, selv den største Guds mann på jorden. Dette forklarer hvorfor depresjon ikke skal antas å være sannsynlig. Det er så mange ting som forårsaker depresjon for en troende. Noen inkluderer finanskrise, dyp synd i synd og misgjerning, fiasko, frykt og stigma forårsaker også depresjon.

Mens det er blitt uttalt at hvem som helst kan være deprimert, enten det er troende eller ikke. Det som skiller en tro fra andre er imidlertid Guds ånd. Guds ånd er alltid tilgjengelig for å hjelpe oss i vår depresjonstilstand. Apostel Peter opplevde depresjon etter at han nektet Kristus tre ganger før hanen kryper. Han følte seg dårlig om det han har gjort, og han følte en slags isolasjon fra resten på grunn av det han har gjort. Imidlertid var han i stand til å finne tilbake til Gud ved hjelp av Gud. I mellomtiden ble Judas Iskariot fortært av depresjon fordi han tok sitt eget liv. Han orket ikke tyngden av det han har gjort mot Kristus, han lot tyngden av depresjonen hans ta en tung på seg, som førte til hans død.

Depresjon er normal for alle, uavhengig av status eller kaliber. Å komme ut av det er det som utgjør forskjellen. Skriften får oss til å forstå at den hellige ånd er en talsmann. Når vi er deprimerte, er det beste vi trenger i det øyeblikket en dyne. Vi trenger noe eller noen som vil berolige smerten vår og fjerne kvalen fra hjertene. At det som gjør oss forskjellige som troende, har vi den hellige ånd for å hjelpe oss ut av enhver situasjon. Når du føler deg deprimert eller tilbaketrukket fra omverdenen, kan du be følgende bønner.

Bønnepoeng:

 

 • 2. Timoteus 1: 7 For den ånd Gud ga oss, gjør oss ikke redde, men gir oss kraft, kjærlighet og selvdisiplin. ” Herre, jeg ber om at din ånd vil redde meg fra enhver form for bekymring i Jesu navn. Jeg kommer imot alle former for frykt og sky i mitt hjerte i Jesu navn.
 • Filipperne 4: 6-7 Vær ikke bekymret for noe, men legg i alle situasjoner fram dine forespørsler til Gud ved bønn og begjæring med takksigelse. Og Guds fred, som overgår all forståelse, vil beskytte ditt hjerte og ditt sinn i Kristus Jesus. ” Jeg ber om at din fred som overgår menneskets forståelse, vil komme inn i livet mitt i Jesu navn.
 • Skriften sier at ingen våpnemote mot meg skal blomstre. Herre, jeg ødelegger hver pil av bekymring og bekymring som er sendt inn i livet mitt fra gropen, jeg bestemmer at de ikke skal ha makt over meg i Jesu navn.
 • Jeg ber om at Guds vind vil feie ut alle former for frykt som utstråler i mitt hjerte i dag i Jesu navn. For det er skrevet, vi har ikke fått en ånd av frykt, men av Sonship til å gråte Ahba far. Jeg kommer mot frykt og angst i livet i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du overskygger livet mitt med din kjærlighet. Din kjærlighet overgår menneskers forståelse. Jeg ber om at selv når jeg møter avvisning og isolasjon fra menneskene rundt, vil kjærligheten få hjertet mitt til å finne fred og aksept i Jesu navn.
 • Herre, alle vanskelige situasjoner i livet mitt som forårsaker smerte og angst, ber jeg om at du skal ta dem bort i dag i Jesu navn. Herre hver kamp i livet mitt, alle utfordringer som står overfor meg, jeg ber om at din makt vil gi meg seier over dem i dag i Jesu navn.
 • Herre, ethvert problem i ekteskapet mitt som fører sorg i hjertet mitt, ber jeg om at du skal løse dem i dag i Jesu navn. Ditt ord fikk meg til å forstå at mange er de rettferdiges lidelser, men herren er trofast å redde ham fra dem alle. Herre, jeg ber om at du skal løse alle utfordringene i ekteskapet mitt i Jesu navn.
 • Herre, hver form for fiasko og skuffelse som forårsaker smerte og sinne i livet mitt, ber jeg om at de skal bli løst i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du skal slippe en beroligende balsam over all smerte i livet mitt i dag i Jesu navn.
 • Fader Herre, på alle områder av livet mitt som jeg står overfor økonomiske trengsler, ber jeg om at forsyninger kommer i Jesu navn. Det er skrevet at Gud vil tilfredsstille alle mine behov i henhold til hans rikdom i ære gjennom Kristus Jesus. Jeg ber om at min økonomiske trengsel blir tatt bort i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil fylle livet mitt med kjærlighet, tilfredshet og tilfredshet. Herre, jeg nekter å løpe i andres løp i Jesu navn. Gi meg nåde til å sole meg i tilfredshet i Jesu navn.
 • Herre, hver depresjon over min forverrede helse blir ødelagt i Jesu navn. Jeg taler om mine helbredelser til virkelighet i Jesu navn. Jeg kommer imot alle sykdomsmakter i livet mitt i Jesu navn.
 • Herre, jeg irettesetter depresjon i Jesu navn. Jeg avbryter hvert grep om depresjon i mitt liv i dag i Jesu navn.
 • Hver rot til depresjon i livet mitt tar fyr i dag i Jesu navn. Jeg snakker i navnet som er over alle andre navn, hver tristhet i livet mitt blir tatt bort i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelBønnepunkter for å velsigne et nytt hus
Neste artikkelBønn peker mot marin ånd
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

 1. Jeg er kjempeflott🙏 og veldig glad for å finne de nøyaktige bønnene jeg ønsker her, jeg ber om at Gud vil besvare våre bønner alle med sitt barmhjertige hjerte i Jesu navn 🙏

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.