Befrielsesbønn fra sengevæting

0
1229

I dag skal vi forholde oss til utfrielsesbønn fra sengevæting. Forkynneren 3: 1-8 forklarte at det er tid for alt på jorden en tid til å bli født og en tid til å dø. På samme måte er det en tid i menneskelivet da sengevæting anses som normalt. Men når et barn klokker en viss alder og han eller hun ikke har sluttet å legge våten, blir det et problem. Når et voksent barn fortsetter å sengevåte, det gir skam for barnet og vanærende for foreldrene.

Boken av Salme 20:25 Bevar min sjel og red meg ut; La meg ikke skamme meg, for jeg setter min lit til deg. Kong David i dette skriftstedet ber Gud om å beskytte ham for skam. Akkurat som måten David har bedt Gud om å redde ham fra skam og vanære, vil du også ringe på Gud om hjelp, og at skammen vil bli fjernet. Skammen og stigmaet som følger med sengevæting spesielt for en voksen kan ikke kvantifiseres. Noen ganger bruker djevelen bevisst sengevæting for å vanære noen mennesker. Hvordan at en voksen mann ikke vil være i stand til å holde blæren hennes når de sover. Det bringer total vanære.

Hvis dette skjer med deg, bør du ikke betrakte det som noe normalt. Dette er tiden for å heve et bønnealter mot enhver ånd av sengevæting. Skriftene sier irettesette djevelen, og den vil flykte. Du kan irettesette ånden som får deg til å legge deg våt. Skriftene sier forkynn noe, og det skal bli opprettet. Når du ber, vil herren svare, og demonen som får deg til å legge deg våt, vil flykte fra deg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg har kommet før denne dagen for å registrere hjertesmerter. Jeg har kommet til deg for å diskutere min skam med deg. Jeg er blitt rammet av demonen av sengevæting, og jeg har prøvd alle midler for å frigjøre meg fra den, men alt til ingen nytte. Jeg ber om at din ånd vil hjelpe meg i dag i Jesu navn. 
 • Fader Herre, det er skrevet, motstå djevelen, og den vil flykte. Jeg irettesetter hver demon som får meg til å bli våt når jeg sover om natten. Jeg ber om at den allmektige Guds ild vil ødelegge en slik demon foran meg i Jesu navn. 
 • Herre, jeg frigjør meg fra alle demoniske sjakler som har lagt i trellen som får meg til å legge meg våt hele tiden. Herre, for det er skrevet at sønnen har frigjort, er faktisk fri, jeg taler min frihet til virkelighet i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om at Guds kraft vil gjøre mitt dødelige legeme raskere mot demonen av sengevetting i Jesu navn. Herre, jeg ber om at kraften din vil vekke meg når blæren min er full og satt til å frigjøre væske, jeg ber om at Guds kraft vil vekke meg fra søvn i Jesu navn. 
 • Jeg kommer imot alle generasjonsordrer i slekten min som får voksne i familien til å legge seg våte og havne i skam. Jeg irettesetter en slik generasjonsorden over livet mitt i dag i Jesu navn.  
 • Herre, jeg irettesetter enhver form for forbannelse som fungerer i familien min og får meg til å legge meg våt. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, slik forbannelse blir ødelagt i Jesu navn. Skriften sier at Kristus har gjort seg til forbannelse for oss, for forbann oss den som er hengt på treet. Jeg kommer imot hver annen forbannelse i livet mitt i Jesu navn. 
 • Herre, enhver demonisk lidelse i sengen som fuktes av fienden mot meg. For det er skrevet, kunngjør noe, og det skal bli fastslått. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at slik lidelse blir ødelagt i Jesu navn. Skriften sier at mange er de rettferdiges lidelser, men Gud er trofast for å redde ham fra alle. Jeg ber om at du skal frigjøre meg fra denne lidelsen i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg stoler bare på navnet ditt, ikke la meg bli til skamme. Jeg ber om at din kraft vil fjerne min skam i Jesu navn. Jeg ber om at djevelen skal bli til skamme over livet mitt i Jesu navn. 
 • Herre, jeg sier min seier over demonen av sengevæting til virkeligheten ved kraften i Jesu navn. For det er skrevet: Hvis noen vil tale, la ham tale som et orakel av Gud. Jeg erklærer ved himmelens autoritet at min seier nå er i Jesu navn. 
 • Herre, sier skriften, mine barn og jeg er til tegn og under. Herre, sengevetting er ikke noe rart. Jeg ber om at du tar det bort i Jesu navn. Alt i livet mitt som vil bringe vanære for ditt hellige navn, ber jeg om at den allmektige Guds ild vil føre dem ned i Jesu navn. 
 • Herre, hver kamp som er sendt av djevelen og hans engler for å skamme meg, for å vanære meg, ber jeg om at de blir ødelagt i Jesu navn. Herre, du er den mektige, den hellige i Isreal, jeg ber om at du skal erobre alle kampene mine i Jesu navn. 
 • Hver ånd av sengevæting irettesetter jeg deg i dag i Jesu navn. Hver forbannelse som fungerer i livet mitt, og som gjør det vanskelig for meg å slutte å våte i seng, ber jeg om at en slik forbannelse blir brutt i Jesu navn. 
 • Herre, hver embargo av skam i mitt liv, bestemmer jeg at de skal tas bort i Jesu navn. Alt som får meg til å felle tårer i det skjulte, ber om at den allmektige Guds kraft vil ta den bort i Jesu navn. 
 • Takk Herre for besvarte bønner, må navnet ditt opphøyes i Jesu navn. 

 

 


Forrige artikkelBønn peker mot Goliat i livet mitt
Neste artikkelBønnepunkter for å velsigne en ny bil
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.