Bønnepunkter for å velsigne en ny bil

0
2376

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å velsigne en ny bil. Jakob 1:17 Hver god gave og enhver perfekt gave kommer ovenfra og kommer ned fra lysens far som det ikke er noen variasjon eller skygge med på grunn av forandring. Du kjenner gleden som utstråler i hjertet ditt når du får din første bil. Når en familie får en ny bil, gleden i ansiktet til familiemedlemmet kjenner ingen grenser. Noen går så langt som å takke i kirken og være vert for familie og venner etterpå. Selv om det er hyggelig å glede seg og omgås familie og venner når vi skaffer oss en ny bil, er det også veldig viktig å velsigne den og invitere Gud inn i den.

Det er så mange mennesker som har dødd av en ulykke med det nye kjøretøyet de fikk. Så mange familier ville ønsket at de ikke fikk en ny bil enn hendelsen som skjedde etter at de fikk bilen. Disse og mange flere grunner forklarer hvorfor det er viktig å velsigne hver nye bil. Som nevnt i bibelverset som er gitt ovenfor, kommer alle gode gaver ovenfra. Til tross for at det er en gave fra Gud, tilsidesetter ikke stedet å bringe Guds velsignelse over gaven. Hvis du nettopp har fått et nytt kjøretøy, enten det er til forretningsbruk, personlig bruk eller familiebruk, kan du bruke disse bønnepunktene til å velsigne bilen. Jeg ber om at bilen ikke skal bli en kiste i Jesu navn.

Du må vite dette, kjøretøy med hjul har en betydelig betydning i åndeområdet. Akkurat som kjøretøyet kjører folk til sine respektive destinasjoner i det fysiske ordet, bruker fienden noen ganger det til å kjøre folk til verden utenfor i ånderiket. Hvordan en hel familie vil omkomme i en bilulykke og det ikke blir noen overlevelse. Men når vi setter Kristi merke på bilen, blir det vanskelig for fienden å bruke det mot oss. Du må vite at å sette et krysstegn på bilen din eller et bilde av pastoren din eller Jesus på bilen ikke er en forsikring om Guds beskyttelse. Gud kommer bokstavelig talt ikke hvor som helst han ikke er invitert. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at Guds hender vil komme på kjøretøyet ditt i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

Herre, jeg takker deg for at du sørget for meg og familien. Jeg takker deg for denne gaven du har gitt meg. Jeg takker deg fordi jeg ba deg om velsignelsen til en ny bil, og du velsigner meg med den. Jeg forstørrer navnet ditt fordi du hører på meg hele tiden, kan ditt navn være høyt opphøyet i Jesu navn.

Herre Jesus, du har velsignet meg med denne gaven, jeg ber om at du skal ha ansvaret i Jesu navn. Herre, jeg ber deg komme og ta rattet på kjøretøyet og kjøre det selv. Jeg kommer imot alle former for ulykker på min måte, jeg irettesetter den med kraften i Jesu navn.

  • Far Lord, jeg avbryter alle fiendens planer om å vende dette kjøretøyet til kisten min. Hver fiendens agenda for å ta livet mitt med dette kjøretøyet, irettesetter jeg slike planer i navnet på Jesus. Herre, denne bilen tilhører deg, jeg ber om at du har ansvaret for den i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot alle former for feil som kan oppstå på dette kjøretøyet i Jesu navn. Jeg ødelegger alle planene til fiendene for å få meg til å kaste bort penger på dette kjøretøyet. Jeg ber om at dette kjøretøyet ikke skal oppstå feil i Jesu navn.
  • Herre, jeg kommer imot alle former for bremsesvikt på motorveien i Jesu navn. Jeg irettesetter døden over livet og familien i Jesu navn.
  • Herre, dette kjøretøyet skal ikke bli et redskap for tyver i Jesu navn. Dette kjøretøyet er en velsignelse fra Gud, og det vil forbli slik i Jesu navn. Tyver skal ikke komme for dette kjøretøyet i Jesu navn. Den skal ikke brukes til å utføre onde handlinger i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver form for skuffelse som kan komme på min vei som følge av denne bilen i Jesu navn. Skriften sier Men den rettferdiges vei er som den skinnende solen, som skinner stadig lysere til den perfekte dag. Jeg ber om at min vei skal skinne som stjerner i Jesu navn.
  • Herre, jeg dekker denne bilen med Jesu dyrebare blod. Alle onde øyne som ser på denne bilen med ondt, bør bli blinde dette øyeblikket i Jesu navn. Hver ond tunge som spytter ut onde ytringer over denne bilen, ber jeg om at ild brenner tungen i Jesu navn. Herre, ta bort alle onde hender på dette kjøretøyet i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at alle onde hender på dette kjøretøyet skal tørke i Jesu navn.
  • Herre, jeg helliggjør hver vei jeg vil bruke dette kjøretøyet på, jeg ber om at de blir helliget i Jesu navn. Herre, hver vei som er merket for ondskap, hver vei som er merket for døden, bestemmer jeg med himmelens autoritet, jeg skal ikke bruke veien i Jesu navn. 
  • Jeg ber om at Guds beskyttelse vil være på denne bilen og meg i Jesu navn. Jeg bestemmer med kraften i Jesu navn, denne bilen vil ikke forårsake min død i Jesu navn. Det skal ikke bli min kiste eller noe av mitt familiemedlem i Jesu navn. 
  • Jeg takker deg herre for besvarte bønner. Jeg takker deg fordi du ikke vil la din velsignelse opphøre i løpet av livet mitt. Jeg setter pris på deg fordi du har lyttet og gitt svar på alle mine bønner, må navnet ditt bli opphøyet i Jesu navn. 

 

 


Forrige artikkelBefrielsesbønn fra sengevæting
Neste artikkelBønnepunkter for å velsigne et nytt hus
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.