Bønn peker mot Goliat i livet mitt

0
1370

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot Goliat i livet mitt. Vi har forklart noen tegn og signifikante effekter av en Goliat i en troendes liv. Når du merker noen av disse tegnene, er det perfekt bevis på at livet ditt plages av en Goliat.

Bønnepoeng:

 • Lord Jesus, jeg takker deg for en helt ny dag. Jeg takker deg for den nåde som har sett meg verdig til å være vitne til denne dagen. Jeg forherliger deg fordi din barmhjertighet varer evig over livet mitt. Jeg takker deg fordi du har vært skjoldet mitt, jeg forherliger deg fordi du er den allmektige, kan ditt navn være høyt opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer til deg i dag for å be mot alle former for Goliat som plager livet mitt, jeg ber om at du vil bringe dem ned i dag i Jesu navn. 
 • Hver Goliat som er motløs i mitt liv, irettesetter jeg deg i dag med kraften i Jesu navn.
 • Hver Goliat med distraksjon, kommer jeg mot deg ved kraften i Jesu navn.
 • Herre, på alle måter som min synd har gitt Goliatene krefter i mitt liv, herre, jeg ber om at du vil tilgi meg i Jesu navn. Jeg ber om at ditt dyrebare blod vil tørke bort synden min og vaske meg ren i Jesu navn.
 • Herre, alle forfedre Goliat som plager livet mitt, jeg ber om at den allmektige Guds ild kommer over deg i Jesu navn.
 • Hver Goliat som har fått adgang til livet mitt i kraft av pakt, ber jeg om at den allmektige Guds ild vil ødelegge slike pakter i Jesu navn.
 • Herre, hver Goliat som hindrer manifestasjonen av dine velsignelser i løpet av livet mitt, ber jeg om at de blir ødelagt i Jesu navn.
 • Herre, hver Goliat som bringer meg ned hver gang jeg anstrenger meg for å reise meg, ber jeg om at herrens torden ødelegger dem i Jesu navn.
 • Skriften sier, egypterne du ser i dag, skal du ikke se dem mer. Jeg bestemmer at ødeleggelsesenglene skal besøke enhver demonisk Goliat i mitt liv i dag i Jesu navn.
 • Hver Goliat som står mellom meg og min besvarte bønn og hindrer svarene mine i å komme til meg, bestemmer jeg at herrens torden ødelegger deg i dag i Jesu navn.
 • Hver eneste Goliat med fiasko i livet mitt, hva venter du på? Dø av ild i dag i Jesu navn.
 • Fra i dag ber jeg om at jeg ikke skal mislykkes lenger i Jesu navn.
 • Herre, hver Goliat fra min fars hus som er sendt for å overvåke livet mitt for ødeleggelse, bestemmer jeg at ødeleggelsesengelen besøker en slik Goliat i Jesu navn.
 • Hvert Goliat fra min mors hus som er sendt for å hindre min fremgang i livet, bestemmer jeg med himmelens autoritet, dør i dag i Jesu navn.
 • Herre, hver sykdom i mitt liv, jeg ødelegger deg i dag i Jesu navn. For det er skrevet, men han ble såret for våre overtredelser, han ble knust for våre misgjerninger; Tukten for vår fred var over ham, og av hans striper blir vi helbredet. Jeg bestemmer Guds helbredelse over livet mitt i Jesu navn.
 • Hver Goliat som forsinker helbredelsene mine fra å manifestere seg, bestemmer jeg at du faller i hjel i dag i Jesu navn.
 • Herre, hver Goliat som ikke vil la meg gå, hver Goliat som har lovet å plage livet mitt, akkurat som en drage som faller foran paktens ark, erklærer jeg din død i dag for meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber deg utstyre meg med makt og tapperhet av den typen du ga David, for at jeg kan møte denne Goliat som ikke lar meg få fred. Du sterke mann eller kvinne som har lovet at jeg ikke vil kjenne fred før du er død, jeg sier din død til virkeligheten i Jesu navn.
 • Hver Goliat som påfører livet mitt med frykt, bestemmer jeg min frihet i dag i Jesu navn. For det er skrevet for vi har ikke fått fryktens ånd, men av sterkt sinn og kjærlighet, jeg er ikke redd for deg i Jesu navn.
 • Herre, på steder jeg trenger hjelp, ber jeg om at du skal sende hjelper til meg i Jesu navn. Akkurat som du sendte David til Isreals barn, og han frigjorde dem fra undertrykkelsen av Goliat, ber jeg om at du skal sende hjelper til meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil gjøre hver Goliat ubrukelig i løpet av livet mitt i Jesu navn. Jeg ber om at de mister krefter over livet mitt i Jesu navn.
 • På alle måter at jeg er blitt slave til en gigant, snakker jeg min frihet til virkelighet i Jesu navn. For det er skrevet, han som sønnen har frigjort, er faktisk fri. Jeg nøkkel inn i min frihets pakt gjennom Kristi Jesu blod, jeg bestemmer med himmelens autoritet, jeg skal ikke lenger være slave for deg i Jesu navn.
 • Herre, hver Goliat som har vært årsaken til mitt problem, ber jeg om at din vrede-stav kommer over dem i dag i Jesu navn.
 • Jeg ber om at himmelens vert skal føre krig mot hver Goliat i livet mitt. Jeg ber for deres totale ødeleggelse i Jesu navn.
 • Herre, hver gjenstridige Goliat i livet mitt som har lovet å ikke trekke seg tilbake før de ser på meg falle, ber jeg om at du skal vanære dem i Jesu navn. Jeg ber om forvirring i Goliat-leiren som plager livet mitt, i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

 


Forrige artikkel5 Betydelige effekter av Goliat i livet til en troende
Neste artikkelBefrielsesbønn fra sengevæting
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.