Bønnepunkter å si før du går til intervju

0
15604

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter å si før vi går på intervju. Det er hundretusener av kandidater i Nigeria som ikke har det jobb. Ganske mange jobbannonser flyr over internett på daglig basis, men bare få mennesker er i stand til å sikre seg en jobb fra jobbannonsene. Det er kandidater som har mistet tellingen på antall ganger de har hørt denne populære setningen, Du kan dra nå, så kommer vi tilbake til deg.

Selv om det er viktig å studere hardt og gjøre nødvendige forberedelser før intervjuet, må man ikke forsømme bønnestedet. Det er ganske mange jobber du ikke kan få ved hjelp av kvalifikasjoner bortsett fra nåde. Guds nåde er slik at eksisterende protokoller i lang tid vil bli brutt bare på grunn av et individ. Når du forstår begrepet nåde, vil du holde det kjært og aldri ta det for gitt igjen.

Når du vil gå på intervju, er det viktig å vite at du ikke er den eneste som har fått invitasjonen til jobbintervjuet. Du skal også dit for å møte et ekspertpanel som skal studere deg med fire øyne, slik at de kan kjenne styrke- og svakhetsområdet ditt. I en situasjon hvor det er flere alternativer å velge mellom, har du ikke råd til å være mindre. Du må bare være den beste du kan være på den tiden. I mellomtiden står det i Skriften i boken Jesaja 45: 2 Jeg vil gå foran deg og gjøre de krumme stedene rette; Jeg vil knuse kobberportene og hugge jernstengene. Uansett antall personer som er blitt kalt ut til intervjuet, når Gud går foran deg, er suksess sikker.

Så mange ungdommer har opplevd annet enn avvisning hele livet. Selv på steder der det ser ut til at utdannelseskvalifikasjonen samsvarer med kravene som kreves for stillingen, oppfyller de fortsatt dissappointment. Gud er i ferd med å snu historien din. Han vil gi deg seier over avvisning. Jeg foreskriver som et orakel av Gud, overalt hvor du er blitt avvist, må Guds hender endre historien din i Jesu navn. Før du går ut for det intervjuet, bruk følgende bibelvers og bønnepunkter for bønner og forvent mirakel som aldri før.

Bønnepoeng:

 

 • Herre, jeg takker deg for en ny dag. Dette er dagen herren har laget, og jeg vil glede meg og være glad i den. Jeg overgir denne dagen i dine hender, herre, la den ende med glede i Jesu navn.
 • Fader Herre, står det i skriften For av nåde er du blitt frelst ved tro. Og dette er ikke din egen handling; det er Guds gave. Herre, jeg ber om at du vil velsigne meg med din nådegave i Jesu navn.
 • Far Lord, akkurat som Esther så gunst i kongens øyne, ber jeg om at du lar meg finne nåde i intervjuet i Jesu navn. Jeg ber om at din ånd vil gå foran meg og utjevne alle fjellene som kanskje vil oppstå mot meg ved intervjuet i Jesu navn.
 • Skriften sier at hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Herre, jeg ber deg velsigne meg med visdommen til å svare riktig i Jesu navn. Jeg ber om at du vil beskytte tungen min med flid og nåde for å uttrykke meg med grundighet og sjarm i Jesu navn.
 • Herre, uavhengig av min utdannelse, ber jeg om at din nåde vil tale for meg i dag i Jesu navn. Når jeg åpner munnen for å uttale ord som svar på spørsmålene jeg vil bli bedt om, ber jeg om at du vil velsigne munnens ord med kraft i Jesu navn.
 • Herre Gud, for det er skrevet i Salme 5:12 For du, Herre, vil velsigne de rettferdige; Med favør vil du omgi ham som med et skjold. Herre, jeg ber deg velsigne meg med gunst i Jesu navn. Jeg ber om at din tjeneste vil være fremtredende i livet mitt når jeg går ut til intervjuet i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at blant alle som kommer til intervjuet i dag, ber jeg om at din barmhjertighet vil utpeke meg i Jesu navn. Jeg ber for nåde som vil gjøre meg til en måne blant stjerner, jeg ber om at du utstyre meg med nåde i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imot alle former for feil i mitt svar i dag. Jeg irettesetter feilånden i Jesu navn. Jeg kommer mot enhver demon av avvisning i dag i Jesu navn. Skriften sier at havet så det og flyktet, Jordan trakk seg tilbake, de unge fjellene, de små åsene som lam. Jeg ber om at problemet vil flykte fra min vei i Jesu navn.
 • Jeg ber om at blant folk som blir kalt til jobben, ber jeg om nåde som vil regne meg verdig til å være på listen i Jesu navn.
 • For det er skrevet i boken Ordspråkene 16: 7 Når en manns veier behager Herren, lar han til og med sine fiender være i fred med ham. Herre, jeg ber om at du vil gjøre min vei for å behage deg i Jesu navn. Jeg ber om guddommelig gunst for intervjuerne i navnet til.
 • For det er skrevet: Menneskets og kongens hjerte er i herrens hender, og han retter det som en glød av vann. Jeg ber om at du vil berøre intervjuernes hjerte i Jesu navn. Jeg ber om en guddommelig tiltrekning av deres hjerter mot meg i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.