Bønnepunkter å be før du drar til ambassaden

0
743

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter å si før vi drar til ambassaden. Hvis du vil reise ut av landet, må du ha pass. Passet er et juridisk dokument som viser at du er statsborger i Nigeria. Det er med dette passet du går til ambassaden for å få visum. Alt går riktig med å reise utenlands til du kommer til det punktet hvor du må gå til ambassaden for et intervju. Når du lytter til trangene til folk som vil reiser ut av landet, vil du vite hvor vanskelig det er å få pass stemplet på ambassaden. Noen turister har fått seg kjent med de populære ordene beklager at du ikke er kvalifisert for visum denne gangen, prøv en annen gang.

I mellomtiden har noen av disse menneskene som fikk visumene nektet alt som trengs for å sponse seg selv på turen, men likevel fikk visumet aldri godkjenning. La oss snakke om unge menn og kvinner hvis liv i landet har vært veldig lei seg på grunn av den økonomiske vanskeligheten. De tror det er et grønnere beite på den andre siden der de fullt ut kan utforske sin store idé og maksimere potensialet.

Imidlertid blir deres håp og ambisjoner knust når de kommer til ambassaden. En ting mange mennesker ikke forstår er at Gud fremdeles er i gang med å vise nåde selv når alt håp allerede er tapt. Jeg har hørt forskjellige tilfeller av personer hvis visum ble godkjent når de ikke har noen sjanse i det hele tatt, og jeg har delt vitnesbyrd om mennesker som reiser utenlands gjennom den høyeste nåde.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Denne bønnen vil fokusere mer på å tjene Guds allmektige nåde når du går ut for ambassaden. Hvis du planlegger å besøke ambassaden når som helst snart, bruk denne bønneguiden.

Bønnepoeng:

 

 • Herre Gud, jeg takker deg for livets gave. Jeg takker deg fordi det er ved din barmhjertighet at jeg ikke blir fortært. Jeg forherliger deg Jesus fordi du er kongen av konger og Herren over alle herrer. Måtte navnet ditt være høyt opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, Skriften sier at vi ikke kan fortsette å være i synd og be om at nåde florerer. Jeg ber om tilgivelse for synden min, på noen måte som jeg har syndet og mangler din herlighet, ber jeg om at du tilgir meg i Jesu navn. Skriften sier at selv om synden min er så rød som skarlagenrød, skal de gjøres hvitere enn snø, hvis synden min er rød som skarlagen, skal de gjøres hvitere enn ull. Jeg ber om at du skal vaske meg med blodet ditt og ta bort alle misgjerninger som kan hindre mine bønner i Jesu navn.
 • Herre Jesus, mens jeg går ut til i dag for å besøke ambassaden, ber jeg om at ditt nærvær vil være med meg i Jesu navn. Herre, der min kunnskap svikter, hvor min styrke og karisma ikke ville virke, ber jeg om at din nåde taler for meg i Jesu navn.
 • Herre, som jeg vil komme fram for konsulatet i dag, sier Skriften og Esther finner gunst i kongens øyne. Jeg bestemmer at du vil la meg finne nåde for konsulatet i Jesu navn. Jeg ber om at for alle spørsmål jeg blir stilt, ber jeg om at din nåde vil tale for meg i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot alle former for hindringer på vei til ambassaden, jeg irettesetter enhver negativ ånd eller tanker i mitt hjerte ved kraften i Jesu navn. Herre, enhver form for forsinkelse som vil hindre meg i å komme til ambassaden i tide, tidligere irettesetter jeg den med kraften i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer mot avvisningsdemonen som virker mot meg, jeg ødelegger slike ånder med det hellige ånds ild. Hver demon som har lovet å stå i veien for meg, løser jeg hevnen fra Gud over deg i dag i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg kommer i mot ånden av feil som fienden kanskje vil bruke mot meg når jeg begynner å svare på spørsmål ved ambassaden. navnet på Jesus.
 • Herre, hver kraft som forårsaket avvisning av folket foran meg, ber jeg om at slike krefter vil miste sin makt over meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at din kraft vil gå foran meg og forberede stien for meg. Hver grov del vil bli laget rett i Jesu navn. Hver skjev vei vil bli laget rett av kraften i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at din nåde og barmhjertighet skal overskygge livet mitt når jeg kommer fram for konsulatet. Jeg ber for nåde som vil arrestere konsulatens oppmerksomhet, jeg ber om at det følger med meg i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg skal ikke møte skam i Jesu navn. Når jeg går ut i dag for ambassaden, ber jeg om at jeg kommer hjem med lykke i Jesu navn. Jeg kommer mot enhver demon eller alter som har blitt reist mot for å få meg til å vende hjem i dag med tristhet, jeg irettesetter slike alter i Jesu navn. Når jeg går ut i dag, skal jeg seire i Jesu navn.
 • Herre, jeg takker for besvarte bønner. Jeg takker deg fordi du har godkjent mine forespørsler, kan navnet ditt være høyt opphøyet i Jesu navn.

Viktig merknad: Det er viktig å vite at nettstedet ikke støtter noen form for ulovlig migrasjon. Disse bønnepunktene er bare for de som reiser utenlands av juridiske årsaker.

 

 

 


Forrige artikkelBønnepunkter å si før du går til intervju
Neste artikkel5 Betydelige effekter av Goliat i livet til en troende
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.