Bønnepunkter for å gjenopplive sykt ekteskap

0
743

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å gjenopplive sykt ekteskap. Institusjonen ringte ekteskap ble designet av Gud for multiplikasjon av jorden som forklart i boken Genesis 1: 28 Da velsignet Gud dem, og Gud sa til dem: «Vær fruktbare og form deg mange; fyll jorden og legg den under; ha herredømme over havets fisk, over fuglene i luften og over alt levende som beveger seg på jorden. ” Ekteskap er å komme sammen mellom en mann og en kvinne for å lage mann og kone.

Noen av grunnene til at Gud utformet denne institusjonen bortsett fra å multiplisere jorden, er også å ha dominans og befolke himmelriket her på jorden. Når en mann og en kvinne kommer sammen i hellig ekteskap, signerer de en levende kontrakt på godt og vondt. Dette betyr at uavhengig av situasjonen ekteskapet befinner seg i, vil de to partene være sammen. Ekteskap er lykksalig når det er med riktig person og djevelen ikke har slått til ennå. Da djevelen begynte å se unionen som en trussel, vil fienden begynne å slå fra alle vinkler.

Vi har hørt tilfeller av store menn fra Gud som skiller seg fra konene sine. Det fienden gjør er å påføre ekteskapet med forferdelig sykdom. Denne sykdommen vil gradvis redusere den kjærligheten og respekten begge parter har for hverandre. Hvis det ikke blir tatt vare på, vil ekteskapet bli kaldt i døden, og det vil være slutten på unionen. Hvis du er i et ekteskap og ikke har fred i tankene dine, er det en perfekt indikasjon på at foreningen er syk. Du fortjener å være lykkelig, du må være lykkelig. Hvis din forening ikke gir deg sjelefred, er det et tegn på at ekteskapet er sykt. Også, hvis ekteskapet ikke har oppfylt Guds hensikt, enten ved å lage barn eller oppdra dem på veien for Herren, er de alle tegn på at ekteskapet er sykt.

I dag vil vi heve et bønnealter mot alle syke ekteskap. Herren vil gjenopplive helsen til forskjellige ekteskap. Den foreningen som ikke har gitt deg sjelefred, vil begynne å gjøre deg lykkelig etter disse bønnene. Den tapte kjærligheten i din forening vil bli gjenopprettet etter disse bønnene i Jesu navn.

Bønnepoeng:


 • Herre Jesus, jeg takker deg for en vakker dag som denne. Jeg takker deg for din nåde og tjeneste. Jeg takker deg for din barmhjertighet som varer evig, jeg takker deg spesielt for din beskyttelse over livet mitt. Skriften sier at det er ved Herrens barmhjertighet at vi ikke blir fortært.

  Herre, jeg overgir ekteskapet mitt i dine hender. Skriften sier, og herren velsignet dem og sa til dem: Vær fruktbare og formere deg! Herre, jeg står på kommandoen i dette ordet om at vi skal være fruktbare og formere seg, jeg bestemmer at dette ordet skal virke effektivt i mitt ekteskap i Jesu navn.

  Far, jeg ber for gode barn. Fruktens livmor som er tegn og under, ber jeg om at du skal velsigne dette ekteskapet med dem i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver form for ufruktbarhet i dette ekteskapet, for det er skrevet, spør, og det skal bli gitt til deg. Herre, jeg ber om fruktbarhet i dette ekteskapet i Jesu navn.

  Herre Jesus, alt om dette ekteskapet som får meg til å felle tårer i det skjulte, jeg ber om at du snur det i Jesu navn. Jeg vet at du er den eneste som kan forandre det onde til det gode, det er bare deg som kan konvertere skam til feiring. Herre, på alle måter som fienden har plaget meg i dette ekteskapet, ber jeg om at du vil snu det i Jesu navn.

  Herre Jesus, du lærte oss at av alle bud er kjærligheten den største. Jeg ber om at du vil gjenopprette den første kjærligheten i dette ekteskapet. Herre, du er gjenopprettelsens Gud. Jeg ber om at du vil gjenopprette den tapte kjærligheten i dette ekteskapet i Jesu navn. Jeg ber om at du lærer oss å elske oss selv på riktig måte i Jesu navn.

  Herre Jesus, hvert steinhjerte i min partner og jeg, jeg ber om at de blir gjort til kjøtt i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver ånd av stolthet og stædighet som har ekteskapet, jeg ødelegger det ved kraften i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi oss ydmykhetens hjerte i Jesu navn.

  Herre, jeg ber om total helbredelse av denne foreningen i Jesu navn. På alle måter at dette forholdet lider av den ene eller den andre sykdommen, ber jeg om rask bedring i Jesu navn. Skriften sier: Han sendte ut sine ord og helbredet deres sykdommer. Jeg foreskriver med himmelens autoritet at du vil sende dine ord i dette øyeblikk og helbrede enhver sykdom i dette ekteskapet i Jesu navn.

  Herre, hvert hjerte fylt med kvaler, smerte og harme, jeg ber om at de blir helbredet i dag i Jesu navn. Jeg ber om at du vil helbrede hvert knust hjerte i dette ekteskapet. Hvert hjerte som er fylt med smerte og brenner for hevn, ber jeg om at du vil helbrede det med kjærlighet og aksept i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du skal lære de to partnerne essensen av kjærlighet og ekteskap, og at du vil utstyre deres sinn til å kjenne djevelens narrestreker i Jesu navn. Herre, hver sprekkvegg i forholdet som gjør det mulig for djevelen å ha en unektelig tilgang til dette ekteskapet, ber jeg om at de blir blokkert i Jesu navn.

  Takk herre for besvarte bønner. Jeg forherliger deg fordi du har endret historien om dette ekteskapet, må navnet ditt være høyt opphøyet i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelHvordan overvinne finanskrisen som kristne
Neste artikkelBønnepunkter for å gjenopplive Dead Church
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.