10 bønnepunkter for nyfødt baby

0
1099

I dag skal vi forholde oss til 10 bønnepunkter for nyfødt barn. Spenningsnivået som unnslipper a familie  kan ikke kvantifiseres når en ny baby vi leverte i familien. Nyheten om dette gir praktisk talt glede i ansiktet til alle familiemedlemmer. Skriften sier i boken av Salme 127: 3-5 Se, barn er arv fra Herren, livmorens frukt er en belønning. Som piler i en krigers hånd, Så det har barna i ens ungdom. Glad is mannen som har sit koker full av dem; De skal ikke skamme seg, men snakke med sine fiender i porten. Bibelen uttalte at barn er Guds arv. Dette betyr at barn er gyldne i Herrens øyne.

Skriften gikk videre for å sammenligne dem med å være som en pil i hendene på en kriger, og enhver som har dem i koggeren, vil være lykkelig for alltid. Dette forklarer hvorfor det er hver families bønn om livmorens frukt. Hver familie ber for et nytt barn. Og det er alltid foreldrenes bønn at de har kjent begynnelsen på den nye babyen, de bør ikke vite slutten hans / hennes også.

Selv om det er en ting å få baby, er det en annen ting å oppdra barnet på Herrens vei. Skriftene formaner at vi skal lære opp barn slik de vil gå, slik at når de blir voksne, vil de ikke vike fra det. Det er noen foreldre som har unnlatt sin plikt til å rasere gudfryktige barn. Dette skjedde ikke fordi de nekter å irettesette barna sine når som helst de gjør noe galt, men fordi de nekter å be for barna mens de vokste. Sannheten er at når et barn blir født, er fienden alltid på vakt for å vite hvilken type barn som er født. De får nyheten om fødselen av et nytt barn, selv folk nyhetene gikk til utlandet. Slik er historien om Kristus Jesus.

Hvis det ikke blir tatt vare på, kan de ødelegge skjebnen til det nye barnet. Dette forklarer hvorfor foreldre bør be inderlig for sine nyfødte babyer. Jeg har utarbeidet 10 bønnepunkter som alle foreldre må be for sine nye babyer for å redde dem fra fiendenes fang.

Bønnepoeng:

 

  1. Fader Herre, jeg takker deg for den gaven du har gitt til familien min. Jeg takker deg fordi du avlyste vår skam og vanære og velsignet oss med denne gaven. Herre, jeg viet dette barnet til deg. Dette barnet tilhører deg. Jeg ber om at du vil veilede og pleie dette barnet i Jesu navn. Skriften sier at barna mine og jeg er for tegn og under. Jeg ber om at du vil bruke denne babyen til ære i Jesu navn. Jeg ber om at du vil redde dette barnet fra fuglfangeren i Jesu navn.
  2. Herre Jesus, skriften sier at herrens øyne alltid er rettferdige, og hans ører alltid er oppmerksomme på deres bønner. Herre, jeg ber om at dine øyne vil være rettet mot denne babyen i Jesu navn. Jeg ber om at dine mektige hender av beskyttelse vil være over ham i Jesu navn. Jeg ber om at herrens engel blir tildelt denne babyen for å veilede ham og beskytte ham mot alt ondt i Jesu navn.
  3. Herre, jeg overgir skjebnen til denne babyen i dine hender. Jeg ber om at du skal lede det fra fiendens nysgjerrige øyne i Jesu navn. Herre, jeg kommer imot hver overvåkingsånd som er tildelt denne babyen for å se på ham / henne på alle måter, jeg knekker hvert demonisk speil som er vant til å overvåke skjebnen til denne babyen, i Jesu navn.
  4. Fader Herre, skriften sier at hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Far Lord, jeg ber om den rette visdommen for å kunne veilede, trene og pleie dette barnet på riktig måte å gå. Jeg ber om visdommen for å kunne være en god forelder til denne babyen i Jesu navn.
  5. Fader Herre, jeg ber om nåde for denne nye babyen til å vokse i herrens styrke. Alle onde hender som er tildelt ham, skal visne bort i dag i Jesu navn. Alle demoniske hender som er sendt fra helvete for å endre skjebnen til denne babyen, bør avskæres i Jesu navn.
  6. Fader Herre, jeg kommer imot alle onde venner eller jevnaldrende grupper som fienden kan ha tildelt til å komme denne babys vei, jeg skiller mellom dem i dag i Jesu navn. Dette barnet tilhører herren, hver sataniske venn som fienden har programmert til å bli dårlig innflytelse på denne babyen, jeg kommer mot en slik venn i Jesu navn.
  7. Herre Gud, jeg ber om at du skal styrke denne babyen for å oppfylle formålet med hans eksistens i Jesu navn. Han skal ikke mislykkes i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi ham nåde til å ha rett med deg, jeg ber han ikke skal falle bort fra din vei i Jesu navn.
  8. Jeg fjerner navnet på dette barnet fra enhver forfedres forbannelse eller ond protokoll som kanskje vil motarbeide ham. Jeg satte Kristi merke på ham og hans skjebne i dag i Jesu navn. Han skal ikke beveges i Jesu navn. Enhver demonisk pakt fra slekten der han er født, vil ikke ha makt over livet sitt i Jesu navn.
  9. Herre, akkurat som Bibelen har sagt at barn er som piler i hendene på en kriger. Jeg ber om at dette barnet skal være en pil som jeg, foreldrene, i Jesu navn. Han skal ikke være latterliggjort i Jesu navn. Han vil fortsette å gjøre oss stolte i Jesu navn.
  10. Herre, jeg ber om at du vil hjelpe denne babyen til å få stor innflytelse i denne verden i Jesu navn. Han skal ikke komme og la verden være sporbar som en slange som gikk på overflaten av en stein. Jeg ber om at du vil hjelpe ham til å gjøre en enorm forskjell i verden i navnet Jesus.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelBønnepunkter for å gjenopplive Dead Church
Neste artikkelBibelske leksjoner å lære av historien om Judas Iskariot og apostel Peter
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.