Hvordan overvinne finanskrisen som kristne

0
698

I dag skal vi håndtere hvordan vi kan overvinne finanskrisen som troende. En finanskrise er mangel på penger i en familie eller hendene til et individ. Det er praktisk talt en tilstand av mangel. Det er knapt en person som ikke har vært i denne stillingen før. Imidlertid er tiden hver person bruker i denne situasjonen alt som gjør forskjellen. EN finansiell krise kan skape angst, bekymring, frykt og tristhet i tankene til noen.

I mellomtiden hadde Skriften lovet oss i Filipperne 4:19 Og min Gud skal tilfredsstille alt ditt behov etter hans rikdom i herlighet ved Kristus Jesus. Bibelen får oss også til å forstå at Gud ikke er et menneske som lyver, og han er heller ikke menneskesønnen for å omvende seg. Uansett hva som er talt av Gud, blir bekreftet. Til tross for Guds løfte om å tilfredsstille alle våre behov, er det likevel bevisste anstrengelser som kristne må ta for å ikke falle i graven til en finanskrise.

Som troende er du ikke unntatt fra en finanskrise. Det er en utfordring som kan møte nesten alle. Når en finanskrise treffer en mann, er det ting han vil gjøre, men ikke vil være i stand til å gjøre på grunn av økonomiske begrensninger. Imidlertid er det fastlagte prinsipper som du kan følge for å løse utfordringen når den oppstår. Husker du historien om hvordan Joseph fikk tilgang til palasset og ble statsminister i Egypt? Farao hadde en drøm som ble tolket av Josef. Syv år med overflod og ytterligere syv år med sult, fattigdom og ekstrem mangel. Joseph ga kong farao råd om hvordan de kan overvinne denne krisen.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

Hvis du er typen som faller i denne gropen hver gang, bør du lese denne artikkelen til slutt for å få økonomisk dominans. I denne artikkelen vil vi trekke frem noen mulige måter en troende kan unnslippe og overvinne en finanskrise.

Få en jobb


Femte Mosebok 28: 12 Herren vil åpne for deg sin gode skatt, himmelen, for å gi ditt land regn i sin tid og velsigne alt ditt håndverk. Du skal låne ut til mange nasjoner, men du skal ikke låne.

En feil de fleste troende gjør er å tro at navnet på Jesus er en maskin for å tjene penger. Ikke rart vi har så mange dyktige menn og kvinner som går til kirken eller bønneplassen hver dag for at mirakler skal skje. Herrens velsignelse gir rikdom og tilfører ingen sorg. Når herren vil velsigne et menneske, kan ikke Gud velsigne et tomt kar. Det må være noe i hendene på en mann som Gud vil velsigne.

Det første trinnet mot å unnslippe finanskrisen er å få jobb. Når du har jobb, vil det være retur, enten det er månedlig eller daglig, du vil alltid forvente noe og med dette kan du planlegge utgiftene dine.

Ha et skriftlig budsjett

 

Habakkuk 2: 2 Da svarte Herren meg og sa: Skriv ditt syn og gjør det tydelig på tavler, så han kan løpe som leser det.

Noe av det viktigste du må gjøre er å ha et skriftlig budsjett. Når du har et skriftlig budsjett, vil du kunne jobbe etter budsjettet. Ikke bare lag budsjettet på hodet, det fungerer ikke på den måten, skriv det ned.

Da Gud snakket med profeten Habakkuk som skrev ned visjonen som den som leser med kan løpe, var det fordi Gud forstår glemselen i menneskets natur. Det er lettere for mennesket å glemme ting som ikke er skrevet ned, og derfor tvang Gud Habakkuk til å skrive ned visjonen om å tjene som veiledning.

På samme måte i vårt økonomiske liv er en av nøklene til å unnslippe og overvinne en finanskrise ved å skrive ned budsjettet. Når budsjettet er strukturelt nedskrevet, vil det tjene som en guide for å bruke inntektene dine. Med dette vil du kunne fortelle om du bruker for mye og ordne opp med en gang.

Betal din tiende


Malaki 3: 10 Bring alle tiendene inn i forrådshuset, så det kan være mat i mitt hus, og prøv meg nå i dette, sier Herren, hærskarenes Gud, om jeg ikke vil åpne himmelens vinduer for deg og øse ut for deg slik velsigner det det vil ikke vær rom nok å motta den.

Herrens velsignelse gir rikdom og tilfører ingen sorg. Bibelen befalte at alle tiende skulle føres inn i herrens hus for at det kunne være mat i forrådshuset. Skriftene gikk videre, prøv meg nå i dette og se om jeg ikke vil åpne himmelens vinduer og helle ut en velsignelse over at det ikke vil være nok plass til å inneholde det.

En av måtene å tjene Herrens velsignelser ved å betale tiende. En tidel av inntekten din skal betales som tiende. Gud har sagt at vi skal teste ham med det og se om han ikke vil velsigne oss utover mål. Gud er ikke et menneske som skal lyve, og han er heller ikke en menneskesønn å omvende seg.

Spar mer og bruk mindre


Genesis 41: 35-36 De skulle samle all maten fra de gode årene som kommer, og lagre kornet under Faraos myndighet for å oppbevares i byene for å få mat. Denne maten bør holdes i reserve for landet, og skal brukes i løpet av de syv årene med sult som skal komme over Egypt, w slik at landet ikke kan bli ødelagt av hungersnøden. ”

Uansett hvor mye du tjener, vil du alltid ha en tid med mye og tid til at ting blir litt vanskelig. Selv om inntekten din er litt, er det måneder at utgiftene dine ikke ville være mye, i løpet av denne tiden, ikke bruk på lettsindigheter. Spar mer til de regnfulle dagene.

Dette var det nøyaktige rådet Josef ga til farao som reddet hele Egyptens land fra hungersnød. I stedet for å bruke for mye, prøv å spare mer når du kan.

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.