5 ganger du kan bruke Salme 20

1
1123

I dag skal vi undervise fem ganger du kan bruke Salme 20. Salmeboken er et av de mest berømte kapitlene i Skriften. Salmeboken inneholder enorme bønneforespørsler og bønner til Gud. Salme 20 er en av salmene folk bruker til bønner.

Salme 20: 1-9 Må Herren svare deg når du er i nød; må navnet på Jakobs Gud beskytte du. Måtte han sende deg hjelp fra helligdommen og gi deg støtte fra Sion. Måtte han huske alle dine ofre og godta dine brennoffer. Måtte han gi deg hjertets ønske og få alle dine planer til å lykkes. Måtte vi rope av glede over din seier og løfte våre bannere i vår Guds navn.

Måtte Herren imøtekomme alle dine forespørsler. Nå vet jeg dette: Herren gir seier til sine salvede. Han svarer ham fra sin himmelske helligdom med den seirende kraften i sin høyre hånd. Noen stoler på vogner og andre på hester, men vi stoler på Herren vår Guds navn. De blir satt på kne og faller, men vi reiser oss og står fast. Herre, gi seier til kongen!
Svar oss når vi ringer!

De fleste ganger blir denne salmen mye brukt til bønner når vi er i nød. Imidlertid er det andre tider i livet vårt at denne salmen er svært effektiv. I denne gjennomgangen vil vi trekke frem fem ganger du kan bruke Salme 20 i stedet for bønn med relevante eksempler.

Når du har problemer


Dette er den beste tiden de fleste troende bruker denne salmen til bønner. Salmens første vers sier: Må Herren høre deg i trengselens dager, må navnet på Jakobs Gud beskytte deg.

Dette er en bønn om hjelp til Gud i nødens øyeblikk. Skriften fikk oss til å forstå at Gud er vår tilflukt og styrke, en veldig nærværende hjelp i trøbbel. Når vi er i livsstormen, trenger vi Guds hjelp. At's hvorfor vi gråter til ham i vårt øyeblikk av nød. Det første verset i denne salmen sier en bønn som vi ofte anser som essensielle. Det står, Måtte Gud høre deg på trengselens dag, må navnet på Jakobs Gud beskytte deg.

For postene er det ikke alle som trenger at Gud lytters til. Det er tider når Guds nærvær er langt fra bønnestedet når vi er i nød. Noen mennesker har påkalt seg herrens navn, likevel ble de ikke frelst. En bønn vi alltid må si er at Gud ikke skal forlate oss når vi er i trøbbel. Når vi kommer i trøbbel, er dette uten tvil et unntakellent Salme å bruke til bønn.


Når du trenger hjelp


Salmens andre vers sier at Måtte han sende deg hjelp fra helligdommen og gi deg støtte fra Sion. Skriften sier at jeg vil løfte øynene mine mot åsene hvor min hjelp kommer fra; min hjelp kommer fra Herren, skaperen av himmel og jord.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ


En annen gang vi kan bruke denne salmen til bønner, er når vi trenger hjelp. Ingen mennesker mottars noe med mindre det er gitt ovenfra. Det er ikke nok å hoppe fra søyle til stolpe når vi er i nød. Det er den beste tiden å be til Gud. Gå på kne og påkall navnet på Jakobs Gud, bruk denne salmen til bønn, og godta miraklet ditt.

Når du trenger Gud til å huske løftet sitt


Skriften fikk oss til å forstå at Gud er en belønning for dem som flittig søker ham. Dine år med tjeneste og ofre må ikke gå til spille. Noe av det som beveger Gud er menneskets offer. Offer i denne sammenhengen betyr ikke brennoffer og blod fra en sau. Det betyr vår nådeløse tjeneste for ham.

Et vers i Salme 20 sier at Måtte han huske alle dine ofre og godta dine brennoffer. Måtte han gi deg hjertets ønske og få alle dine planer til å lykkes. Da Gud ba profeten Jesaja om å informere Hiskia om å forberede huset sitt fordi døden kom for ham. Hiskia gikk ned på kne og ba inderlig til Gud. Han ba Gud huske sin tjeneste og alle sine ofre for Gud, og akkurat der, Gud ba Jesaja om å informere Hiskia om at hans bønner ere blitt besvart og flere år have blitt lagt til i livet hans.

Offer for Gud er som en pakt, og Gud glemmer ikke sin pakt. Gud sa over Isreals barn det på grunn av Jakob, min sønn, Jeg villed aldri glem min pakt med Isreal. Gud lover å gi oss en forventet slutt. Derfor må vi alltid be til Gud for at han husker alle hans løfter.

Når du vil ha seier


Du kan bruke Salme 20 til a bønn om seier over utfordringer eller forvirrende situasjoner. En del av Salmen uttalte det Måtte vi rope av glede over din seier og løfte våre bannere i vår Guds navn. Måtte Herren imøtekomme alle dine forespørsler. Nå vet jeg dette: Herren gir seier til sine salvede.

Denne delen av Skriften understrekers som Gud girs seier til Hans salvede. Når du trenger seier over en situasjon, kan du bruke denne salmen til bønner.


Når du stoler på Gud


Selv om du er i trøbbel, du er ikke forferdeted, stormen kan komme og raser mot deg, men du vil ikke bli forstyrret fordi du har satt din lit til Herren. Skriftene sier Noen stoler på vogner og andre på hester, men vi stoler på Herren vår Guds navn. De blir knedd og faller, men vi reiser oss og står fast. Herre, gi seier til kongen! Svar oss når vi ringer!

Med øynene dine, du ser belønningen som setter deres lit til andre guder. Du vil se dem lure om hjelp. Men Herren skal hjelpe deg fordi du setter din lit til ham.

 

 


Forrige artikkelSalme 2 Betydning Vers av Vers
Neste artikkelLeksjon å lære av Salme 150
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg visste aldri at Gud er nærmere meg enn jeg trodde. Alt jeg trenger står i Bibelen. Fremover vil jeg ikke løpe fra søyler til Post igjen på jakt etter det som ikke er tapt. Takk for din åndelige veiledning.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.