Bønnepunkter for korpsmedlemmer som tjener landet

1
7470

I dag skal vi håndtere bønnepunkter for korpsmedlemmer som tjener landet. Hvert år blir ikke færre enn trettitusen nyutdannede ungdommer sendt til forskjellige stater i Nigeria for det obligatoriske ettårige National Youth Service Corp (NYSC) -programmet. De fleste av disse korpsmedlemmene er ikke klar over stedet de blir sendt til. Hovedmålet med NYSC-programmet er å integrere forskjellige deler i Nigeria for å fremme nasjonal enhet.

Imidlertid er det ikke alle korpsmedlemmene som har sendt ut forskjellige stater, som kommer hjem i fred. Vi har hørt tilfeller av ulykker på veien. Det er flere tilfeller av at korpsmedlemmen blir drept i stedet for deres primære oppdrag, så det skjer mange ting med korpsmedlemmene. Dette forklarer hvorfor det er viktig å be inderlig for alle korpsmedlemmene som betjener landet. De er et symbol på nasjonal enhet i landet. En trussel mot livet deres er en trussel mot landets nasjonale fred. Vi skal be for dem. En bønn for korpsmedlemmet er en bønn for Nigeria. Skriften formaner at vi ber for Jerusalems fred at de som elsker det, skal ha fremgang. Salme 122: 6 Be for fred i Jerusalem: «Måtte de trives som elsker deg.

Vi vil be om deres beskyttelse. De er en agent for sosial endring i landet. De er en ambassadør for fred og enhet. Til tross for de blodige hendelsene som skjedde i landet, fulgte disse unge mennene og kvinnene fremdeles oppfordringen om å tjene landet selv i et fremmed land. Hvis barnet ditt for øyeblikket har en obligatorisk tjeneste for ett år, bør du be denne bønnen inderlig. Jeg ber om at den nåde være av alle tjenende ungdomskorpsmedlemmer i Jesu navn.

Bønnepoeng:

  • Herre, vi kommer foran deg i dag på grunn av de unge mennene og kvinnene som for tiden er på det ettårige NYSC-obligatoriske programmet som tjener landet. Vi ber om at selv om de blir sendt til en tilstand fra deres side, vil deres nærvær gå med dem. Når de skal reise i den staten de er utsendt til, ber jeg om at du vil beskytte dem i Jesu navn.
  • Fader Herre, vi ber om at din makt vil være med dem mot enhver territoriell makt som dominerer landet de er utsatt for. Vi ber om at de ved din barmhjertighet ikke skal bli overmannet av de demoniske prinsene som styrer området der de er utsendt til, vi ber om at du vil sette ditt preg på dem i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber med din kraft at du vil være deres alfa og omega gjennom hele tjenesteåret. Herre, vi forplikter oss til alt de vil gjøre, la det være i samsvar med din vilje og din hensikt for deres liv i Jesu navn. Når de har forlatt hjemmet i fred, gi dem nåde til å komme hjem i fred.
  • Herre, vi kommer imot enhver form for tidlig død i løpet av deres liv. Skriften har sagt at du skal velsigne dem med langt liv og sjelefred. Vi ber om at døden ikke skal ha makt over dem i Jesu navn. Da de forlot hjemmene i fred, ber vi om at du holder dem i live, slik at de kan komme hjem i fred i Jesu navn.
  • Herre, vi kommer imot enhver form for merkelig kvinne for mennene blant dem. Alle rare kvinner som fienden har stasjonert for å komme inn i livet for å ødelegge det, ber vi om at du vil skille mellom dem i Jesu navn. Akkurat som du forårsaket en skille mellom Abraham og Lot akkurat slik at Abraham kunne oppfylle skjebnen, ber vi om at du skaper en guddommelig skill mellom dem og alle rare kvinner i Jesu navn.
  • Fader Herre, vi møter alle rare menn for damene. Hver plan av fienden om å sende rare menn inn i damenes liv for å spre deres misjon i livet, bestemmer vi at slike menn ikke vil finne dem i Jesu navn. Vi ber om at du vil skape forvirring mellom dem og de mennene i Jesu navn.
  • Fader Herre, akkurat som de har dratt til fremmede land for å tjene nasjonen, ber vi om at du vil gi dem nåde til å være hos deg til enden. Vi ber om at du vil gi dem nåde til å være tro mot deg helt til siste slutt. Vi ber om at du vil hjelpe dem med å holde ilden brennende helt til slutten i Jesu navn.
  • Herre, nåde for at ilden på alteret deres skal fortsette å brenne, vi ber deg gi dem en slik nåde i Jesu navn. Skriften sier at ungdommens ære er i deres styrke. Vi ber om at nåde for dem å bruke sin styrke til deg selv i fremmede land, vi ber deg gi dem en slik nåde i Jesu navn.
  • Herre, til og med i et fremmed land, gi dem nåde til å vinne sjeler for deg. Gi dem nåde til å fortsette å brenne for deg og dekke mer grunnlag for deg i Jesu navn. Herre, vi møter alle fiendens laster for å få dem til å falle eller mislykkes, la slike planer eller agenda brytes i Jesu navn.
  • Fader Herre når de er ferdige med programmet sitt og de er satt til å komme hjem, ber vi om at du vil gi hver og en av dem en trygg tur tilbake til sine respektive destinasjoner i Jesu navn. Herre, vi ber om at du vil gå foran dem og utjevne forhøyede steder, vi ber om at du vil skjære gjennom dørene på jern og bryte døren eller bronsen, deres hjemreise er dekket av Jesu blod. Vi kommer imot enhver form for ulykke på vei i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forrige artikkelKraftig erklæring mot svikt
Neste artikkelBønnepunkter mot onde nyheter og ytringer
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.