Kraftige bønnepunkter for beskyttelse over familien

1
1460

I dag skal vi håndtere kraftige bønnepunkter for beskyttelse over familien. En familie er en gruppe mennesker i slekt etter fødsel eller ekteskap. Familie er en sosial og åndelig institusjon designet av Gud for å lære folk Herrens veier. En av institusjonene fienden alltid er rask til å angripe på, er familien. Når familien er i uro vil den ikke kunne oppfylle kjerneformålet med eksistensen.

De fleste ganger er fiendens angrep alltid fokusert på barn og spedbarn i familien som fortsatt i stor grad stoler på foreldrenes bønn for å overleve. Skriften sa i Salme 127: 3-5 Se, barn er en arv fra Herren, frukten til livmoren en belønning. Som pilene i en krigers hånd er ungdommens barn. Velsignet er mannen som fyller hans kogger med dem! Han skal ikke bli til skamme når han snakker med sine fiender i porten. Djevelen forstår at barn er Guds arv, hvorfor han ofte angriper familien gjennom barna.

Andre ganger kan det være et angrep i livet til forsørgeren av familien som er faren. Det kan være et komplott for å avslutte hans livskilde for å kaste familien i fattigdom. Eller det kan være et komplott å ta livet av hjemmemannen som er kvinnen til hjemmet. Uansett hva fienden planlegger for familien din, avbryter jeg det med kraften i Jesu navn. Jeg ber ved himmelens autoritet at Herrens råd alene skal stå over familien din i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

 • Skriften sier i Salme 91: 1-16 Den som bor i den høyeste ly, vil bli i skyggen av den Allmektige. Jeg vil si til Herren: “Min tilflukt og min festning, min Gud som jeg stoler på. Jeg skjuler familien min under det hemmelige stedet for de høyeste i dag i Jesu navn. Jeg foreskriver at det ikke skal komme skade på noe familiemedlem i Jesu navn.
 • Herre, for det er skrevet i Jesaja 41:10 Frykt ikke, for jeg er med deg; vær ikke forferdet, for jeg er din Gud; Jeg vil styrke deg, jeg vil hjelpe deg, jeg vil støtte deg med min rettferdige høyre hånd. Jeg ber om at du vil fortsette å være sammen med familien min i Jesu navn. Herrens øyne er alltid på de rettferdige, jeg bestemmer med himmelens autoritet at dere alltid vil være rettet mot hvert av mine familiemedlemmer, og at dere skal holde oss borte fra det onde i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot alt ondt som er formet mot meg og ethvert familiemedlem. Skriften står i boken Jesaja 54:17
 • Intet våpen som er utformet mot deg, skal lykkes, og du skal forveksle enhver tunge som reiser seg mot deg i dommen. Dette er arven til Herrens tjenere og deres rettferdighet fra meg, sier Herren. Jeg ødelegger alt ondt som i dag formes mot meg ved det hellige ånds ild i Jesu navn.

 • Jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil redde familien min fra alle fiendens planer. Han vil bringe oss alle i sikkerhet ved styrken av sin høyre hånd i Jesu navn. Jeg ber om at Herren fortsetter å beskytte alle familiemedlemmer og holde oss alle unna alt ondt i navnet.
 • Herre, for det er skrevet at Tusen kan falle ved din side og ti tusen på din høyre hånd; Men det skal ikke komme i nærheten av deg. Du lover at med våre øyne skal vi se og se lønnen til de ugudelige, men ingen vil komme til oss eller komme nær vår bolig. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at det ikke skal komme skade på barna mine i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, ingen skade skal komme over min ektefelle i Jesu navn.
 • Du lovte i ditt ord det den som er født av Gud, beskytter ham, og den onde berører ham ikke. Herre, mine barn, min ektefelle og jeg er født av Gud, jeg ber om at beskyttelseshendene dine skal være over hver og en av oss i Jesu navn. Å gå inn er velsignet, vårt komme ut er velsignet i Jesu navn. Jeg ber om at Herrens engel tar kontroll over våre liv, de skal fortsette å beskytte oss på våre måter i Jesu navn.
 • Herre, det er skrevet i ditt ord. Men slik sier Herren: “Selv de mektiges fanger skal tas bort, og de fryktelige byttedyr skal reddes; For jeg vil kjempe med ham som kjemper med deg, og jeg vil redde dine barn. Jeg ber om at hevnen fra Herren er over dem som søker ondt mot familien min i Jesu navn.
 • Jeg satte Herren Gud til høyre for alle familiemedlemmer, vi skal ikke ristes i Jesu navn. Jeg bestemmer med myndighet fra himmelen at ingen skade skal komme over noen av oss i Jesu navn. Hver fiendeplan for å avslutte livet til ektefellen min blir brutt i Jesu navn. Hver plan av fienden om å skade noen av barna blir ødelagt av himmelens autoritet.
 • Skriftene sa at for jeg bærer Kristi merke, må ingen plage meg. Jeg ber med himmelens autoritet, jeg skal ikke bli bekymret i Jesu navn. Ingen av mine familiemedlemmer skal være urolige i Jesu navn. Jeg har noensinne planlagt fienden for å få meg til å slite over barna mine, og jeg ødelegger slike planer i Jesu navn.
 • Jeg tilstår i dag at familien min og jeg er for tegn og under, så skal det være i Jesu navn.

 


Forrige artikkelKraftig erklæringsbønn for å ødelegge den onde pakt
Neste artikkelKraftig erklæring mot utidig død
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.