Kraftige bønnepunkter for å helbrede nyresykdom

0
1183

I dag vil vi håndtere kraftige bønnepunkter for å helbrede nyresykdom. Nyresykdom er en av de mest voldsomme sykdommene som rammer så mange mennesker i verden. Så mange mennesker har dødd av denne farlige sykdommen. Skriften sier i Jeremia 30:17, men jeg vil gi deg helse og helbrede dine sår, sier Herren ... ”Herren har erklært at han vil gjenopprette helsen vår og helbrede sårene våre. Uansett hvor alvorlig sykdommen er, er Gud stor og mektig til å helbrede enhver form for sykdom.

Hvis du har nyresykdom, eller hvis du har noen som har nyresykdom, må du ikke bekymre deg. Gud har kontrollen. Gud er i stand til og kraftig nok til å redde oss. Hvert organ i kroppen har reservedel i åndens rike. Når alt håp er tapt i vitenskapens verden, har åndens rike svar på alle spørsmålene. Enten nyrene er fullstendig skadet eller bare har et lite problem, er det ingenting for stort for Gud å håndtere. Jeg bestemmer ved himmelens autoritet, alle former for sykdom i livet ditt blir helbredet i dag i Jesu navn.

Jesaja 40: 29,31 Han gir kraft til de svake, og til de som ikke har makt, øker han styrke. De som venter på Herren, skal fornye sin styrke; de kommer opp med vinger som ørner, de skal løpe og ikke være trette, de skal gå og ikke svime. ” Ikke vær forferdet over smertene ved denne sykdommen, ikke la den vende ryggen mot Gud. Skriften sier de som venter på Herren, deres styrke skal fornys. Du blir ikke trøtt. Jeg ber ved den høyeste nåde, må Gud den allmektige berøre livet ditt i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 

  • Herre Jesus, jeg takker deg for din nåde over livet mitt. Jeg takker deg fordi du ikke har tillatt meg å bli overveldet av smerten ved denne sykdommen, jeg forherliger deg fordi du er Gud, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
  • 1 Peter 2:24 Han bar selv våre synder i kroppen på treet, for at vi skulle dø for synd og leve for rettferdighet. Ved hans sår er du blitt helbredet. ” Skriften sier at ved hans sår er vi blitt helbredet. Jeg snakker min helbredelse til en realitet i Jesu navn. Hver kraft som arbeider mot min helbredelse, ødelegger jeg deg i dag i Jesu navn.
  • For det er skrevet at Gud helbreder de sønderknuste og han renser såret deres. Salme 147: 3 Han helbreder de sønderknuste og binder deres sår. ” Herre, jeg ber om at du vil rydde opp sårene mine i Jesu navn. Jeg ber av himmelens autoritet at Guds ånd vil oppstå og fullføre mine helbredelser i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at Guds hender skal frem og berøre hvert organ i kroppen min i dag i Jesu navn. Jeg erklærer ved himmelens autoritet at hvert organ som må endres i livet mitt, forandres i dag i Jesu navn. Jeg ber om at doktor Jesus av seg selv vil oppstå og berøre meg i dag i Jesu navn. Skriften sier at han sendte ut sitt ord, og det helbredet deres sykdommer. Jeg ber om at du sender dine ord i dag og helbreder all sykdommen min i Jesu navn.
  • Gud, du er en mirakler, jeg ber om at du vil oppstå i dag og gjøre ditt mirakel i mitt liv i dag i Jesu navn. Herre Jesus, jeg ber om at Herrens hender som vreder under, skal gå ut og berøre kroppen min i dag i Jesu navn. Jeg foreskriver en mirakuløs helbredelse over livet mitt i Jesu navn.
  • Herre Jesus, Skriften sier at jeg vil være nådig over hvem jeg vil være nådig over og medfølelse med hvem jeg vil ha den over. Herre, jeg også at blant dem du vil være barmhjertig, regner meg verdig i Jesu navn. Jeg ber om at du skal regne meg som verdig blant listen over mennesker som vil oppleve miraklet ditt i Jesu navn.
  • Herre, skriften fikk meg til å forstå at Kristus har tatt på seg alle våre svakheter, og at han har helbredet alle mine sykdommer. Jeg ber om at sykdommen min blir tatt bort i Jesu navn i kraft av blodet som ble utøst på Golgata. Herre, boken Jesaja 53: 5 Men han ble såret for våre overtredelser, han ble knust for våre misgjerninger; Straffen for vår fred var over ham, og av hans striper blir vi helbredet. Kristus har blitt forslått for min skyld, han er blitt slått for min skyld, jeg bestemmer at jeg er fri for trelldom med nyresykdom i Jesu navn.
  • Herre Gud, boken til Åpenbaringen 21: 4 Og Gud vil tørke bort hver tåre fra øynene deres; det skal ikke være mer død eller sorg eller gråt. Det skal ikke være mer smerte, for de tidligere ting har gått bort. ” Herre, jeg ber om at folket mitt ikke skal tåre over meg i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du skal tørke tårene mine forårsaket av smerten ved denne nyresykdommen, jeg ber om at du vil ta bort denne sykdommen i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at du vil styrke meg til å stå sammen med deg til du fullfører helbredelsen min i Jesu navn. For det er skrevet Salme 73:26. Mitt kjøtt og mitt hjerte kan svikte, men Gud er mitt hjertes styrke og min andel for alltid. ” Herre, jeg ber om at du vil styrke meg i Jesu navn. Jeg stoler på deg for styrke, og jeg setter min lit til at du vil vise medfølelse og helbrede sykdommen min i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

 


Forrige artikkelKraftige bønnepunkter for å undertrykke fienden din
Neste artikkelBønnepunkter for vekkelsesild for kristent liv
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.