Kraftig erklæringsbønn for å ødelegge den onde pakt

0
1179

I dag vil vi håndtere kraftig erklæringsbønn om å ødelegge ond pakt. Når Gud gir en instruksjon om et bestemt bønnemne, betyr det at Gud er klar til å utføre underverk. Gud er klar til å sette mennesker fri fra den onde pakt som påvirker deres liv i årevis. Pakt er en avtale mellom to eller flere personer. De fleste ganger er pakt vanligvis mellom menneskelige og demoniske krefter, dette er den type pakt som påvirker livet til et menneske. I de fleste tilfeller er det ikke mennesker som er berørt av denne pakten som inngikk pakten direkte. De fleste mennesker lider av problemer de ikke opprettet.

Noen ganger kan en hel familie være i en pakt med marin ånd, og disse åndene vil plage livet til hver mann og kvinne som blir født i den familien. Spesielt når du aksepterer Kristus som Herre og frelser, og du farvel med de gamle levende. Disse åndene vil da komme etter deg fordi de vil ødelegge din frelse. I mellomtiden har Gud gitt oss en autoritet gjennom Jesu navn, og han har gitt oss en ny pakt gjennom Jesu blod. Vanligvis er en pakt ingenting før det er blodsøl. Kristi blod på korset på Golgata betyr begynnelsen på en ny pakt.

Så vidt vi er kristne, har vi den nye pakt som ble muliggjort av Kristi blod. Dette forklarer hvorfor Skriften sier at Han som er i Kristus, nå er en ny skapning. Se, gamle ting har gått bort og alt har blitt nytt. Imidlertid vil noen sta onde pakter fortsatt gjøre livet tøft til de blir ødelagt. Det krever en bevisst plan og bevisst innsats for å ødelegge den onde pakt. Vi har en autoritet som er navnet på Jesus, og vi har en ny pakt som er Kristi blod som flyter på Golgata. Vi bruker vår autoritet som frelsesarvinger. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at enhver ond pakt som arbeider mot din fremgang i livet, de blir ødelagt i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Jeg avviser enhver ond allianse som jeg bevisst og uvitende har sverget til mørkets kraft. Jeg kuttet hver demoniske kjede eller kobling mellom meg og mørkets kraft i dag med kraften i Jesu navn.
 • Enhver ond pakt som jeg har inngått ved synd, knuser jeg deg i dag i Jesu navn. Jeg kommer imot manifestasjonen din i løpet av livet mitt i Jesu navn.
 • Enhver ond pakt som gråter etter blod over livet og familien, jeg avbryter deg i dag i Jesu navn. Jeg leder deg til korset på Golgata hvor det er en overflod av blod å gå og drikke. Jeg nøkkel inn i den nye pakt som ble fremhevet av Kristi blod, og jeg opphever enhver ond avtale over livet mitt i Jesu navn.
 • Herre, stå opp og la dine fiender bli spredt. La dem som reiser seg mot meg bli fordømt i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver demonisk pakt i min fars hus og arbeider mot min fremgang i livet. Hver demonisk pakt i min fars hus som begrenser meg fra å oppnå mitt fulle potensiale, ødelegger jeg deg i dag i Jesu navn.
 • Jeg bryter i stykker hver satanisk avtale i min mors hus som arbeider mot hvert medlem av den familien, jeg bestemmer at du mister din makt over meg i Jesu navn.
 • Herre, hver pakt med den marine ånden som plager meg i søvnen min, bryter jeg deg i dag i Jesu navn.
 • Dere underverdenens kraft hører Herrens ord, men så sier Herren: Selv de mektiges fanger skal tas bort, og de forferdeliges byttedyr skal overgis; for jeg vil kjempe med den som kjemper med deg, og jeg vil frelse dine barn. Jeg løslater meg fra fangenskapet ditt i dag i Jesu navn.
 • Hver demonisk pakt som tar livet av hvert første barn i familien min, irettesetter jeg deg over livet til mitt barn i Jesu navn. Skriften sier at for jeg bærer Kristi merke, må ingen plage meg. Barnet mitt bærer Kristi merke, han / hun skal ikke være bekymret for deg i Jesu navn.
 • 12 Mosebok 23:XNUMX For Herren vil gå gjennom for å slå egypterne; og når han ser blodet på overliggeren og på de to dørstolpene, vil Herren gå over døren og ikke la ødeleggeren komme inn i husene dine for å slå deg. Jeg salver meg med lammets blod og blir ukjennelig for demonisk pakt i Jesu navn.
 • Herre, hvert eneste merke av fienden i livet mitt som har gjort meg sårbar for den onde pakt som påvirker slekten min, fjerner jeg slike merker i dag i Jesu navn. Hvert åndelig plagg som er lagt på meg som gjør meg gjenkjennelig for agenter for satanisk pakt å angripe, brenner jeg deg i aske i Jesu navn.
 • Hver ond pakt som jeg har inngått via seksuell urenhet, bestemmer jeg at de blir brutt i Jesu navn. For det er skrevet: Enhver i Kristus har blitt en ny skapning, se, det gamle har gått bort og alt er blitt nytt. Jeg opphever enhver ond seksuell pakt som virker mot meg i Jesu navn.
 • Hver pakt med åndelig mann eller kone som plager ekteskapet mitt, bryter jeg deg i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg bryter enhver satanisk pakt som arbeider mot livet mitt på grunn av livmoren jeg kom ut fra, jeg ødelegger en slik pakt i Jesu navn.
 • Skriften sier at han satte av den første til å etablere den andre. Alle eksisterende pakter i livet mitt bryter jeg dere alle sammen i Jesu navn. Enhver demonisk ledning eller allianse mellom meg og disse paktene blir ødelagt av det hellige ånds ild, i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelBønnepunkter for vekkelsesild for kristent liv
Neste artikkelKraftige bønnepunkter for beskyttelse over familien
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.