Bønnepunkter for vekkelsesild for kristent liv

0
1139

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for vekkelse for kristent liv. Det er så mange kristne hvis åndelige liv har blitt forstyrret av fiende. En kristen er bare en annen vanlig mann uten et sofistikert åndelig liv. Fienden forstår at når det åndelige livet til en kristen ikke er noe å skrive om, er en slik kristen sårbar. Når vi snakker om kristent liv, er det ikke bare for navnet. Det må være noe relevant å vise som bevis på at vi er kristne. Mange troende har ikke stille tid lenger, de kommuniserer ikke lenger med Gud.

Det de fleste kristne trenger akkurat nå, er vekkelse. Når vi snakker om vekkelse, betyr det å bringe tilbake til livet. Dette betyr at noe vil bli gjenopprettet til sin opprinnelige prakt. Hele essensen av vår frelse kalles ikke bare kristne, det er for oss å leve et eksplanart liv som vil overbevise folk om at vi er virkelig kristne. Første gang ordet Christian ble laget, var i Antiochia. Folket så apostlenes liv og de var overbevist om at de er en perfekt kopi av Kristus. Som kristne må vårt åndelige liv være førsteklasses. Dette kan bare oppnås ved konsekvent bønn, studere og adlyde Guds instruksjon.

Det er trist at mange troende har skiftet fra kallet til frelse. Materiell velstand har blindet mange kristne og vendt ryggen til deres første kjærlighet som er Kristus Jesus. Mange har gått på jakt etter rikdom og makt som de glemmer skaperen sin. Forkynneren 12: 1 Husk nå din Skaper i ungdommens dager, mens de onde dagene ikke kommer, eller årene nærmer seg, når du skal si: Jeg har ikke lyst til dem. Det er nå den beste tiden å gjenopprette ilden på alteret i vårt kristne liv. Vi kan gjøre lite når problemer kommer. Det er ikke handlingen under kampen som gjør oss til en kriger, det er beredskapens år.

Jeg ber ved den allmektige barmhjertighet at hvert dødt kristent liv mottar ild akkurat nå i Jesu navn. Jeg kommer imot alle former for distraksjon som har tatt deg bort fra Gud, irettesetter jeg slike distraksjoner for din skyld i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver agenda for fienden for å få deg til å falle fra denne troens og rettferdighetens vei, i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg takker deg for et øyeblikk, en annen dag. Jeg takker deg for velsignelsene, gunst og barmhjertighet. Jeg takker for bestemmelsen. Jeg takker deg for den nåde som har kalt meg ut av mørket til Kristi fantastiske lys, Herre, må ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, står det i Skriften i 1 John 1: 9 If vi bekjenner syndene våre, han er trofast og rettferdig til å tilgi oss våre synder og rense oss for all urettferdighet. Herre, jeg bekjenner syndene mine for deg, jeg ber om at du ved din barmhjertighet tilgir meg i Jesu navn.
 • Herre Gud, på hvilken som helst måte som min synd har gitt fienden mulighet til å slå meg, ber jeg om at du vil tilgi meg i dag i Jesu navn. For det er skrevet, selv om mine synder er røde som skarlagenrøde, skal de gjøres hvitere enn snø, selv om de er røde som karmosinrøde, skal de gjøres hvitere enn ull. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil vaske bort mine synder i Jesu navn.
 • Salmenes bok 80:19 Gjenopprette oss, Herre, hærskarenes Gud! La ansiktet ditt skinne, så vi kan bli frelst! Jeg ber om at du vil gjenopprette meg. Kast meg ikke bort fra ditt nærvær og ta ikke din hellige ånd fra meg. Gjenopprett gleden for din frelse og hold meg fast med din frie ånd. Far, jeg ber om gjenoppretting av mitt kristne liv i Jesu navn.
 • Herre Jesus, Skriftene sier la den som tror at han står ta vare med mindre han faller. Jeg nekter å falle, jeg ber om at du vil gi meg nåde til å stå sammen med deg til slutt, Herre, løslat denne nåde over meg i Jesu navn.
 • Far Lord, jeg ber om at en ny ild skal begynne å brenne på alteret i mitt kristne liv. Jeg kommer imot alle former for lunkenhet i min åndemann, jeg ber om at den hellige ånd tar ansvar for livet mitt og gir meg styrke til å fortsette med troen på Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imot alle former for distraksjon på min måte. Alle problemer, plager eller fristelser som fienden måtte ønske å sende meg for å ta meg bort fra Herrens nærhet, kommer jeg mot den ved den hellige ånds ild i Jesu navn.
 • Herre, jeg søker den brennende brann av vekkelse over mitt åndelige liv. Jeg ber om at du vil gjenopprette den rette ånden i meg. Jeg motvirker alle mørkets krefter som er sendt for å bringe mitt åndelige liv ned, jeg avbryter planene deres med kraften i Jesu navn.
 • Skriften sier i boken Salme 19: 7 The Herrens lov er fullkommen, gjenoppliver sjelen; Herrens vitnesbyrd er sikkert, og gjør det enkelt. Herre, jeg ber om gjenopplivelse av min sjel, jeg ber deg lære meg loven din og gjøre det tydelig på hjertets prinsipp i Jesu navn.
 • Ditt ord sier i Salme 80:18, så vil vi aldri forlate deg igjen. Gjenoppliv oss slik at vi igjen kan påkalle navnet ditt. Herre Jesus, gjenoppliv mitt kristne liv i dag ved din mektige kraft.
 • Herre, jeg ber om at du vil gi meg nåde til å leve livet mitt i gjengivelse av Jesus Kristus. La livet mitt være tydelig av Kristus i Jesu navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelKraftige bønnepunkter for å helbrede nyresykdom
Neste artikkelKraftig erklæringsbønn for å ødelegge den onde pakt
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.