Kraftige bønnepunkter for å undertrykke fienden din

0
10313

I dag vil vi håndtere kraftige bønnepunkter for å underkaste fienden din. Fiender er ikke bare demoner eller usynlige ånder som terroriserer en mann. De kan også være fysiske menn og kvinner som ikke ønsker noe annet enn sorg og smerte for deg. På et gitt øyeblikk av våre liv som mennesker, vil vi alltid ha disse fiendene å kjempe med, og til de blir beseiret, oppnår vi kanskje ikke vårt fulle potensiale. David hadde kong Saul å kjempe med før han kunne oppnå tronen.

Ved hver gitt sjanse, fiende vil alltid slå til. Spesielt når vi er i ferd med å gjøre noe flott i livet. Kong Saul så aldri på David som en trussel før David beseiret Isreels lange forfølger, Goliat av filisteren. Da David drepte et vilt dyr i ørkenen, så ikke kong Saul ham, men da David gjorde det ekstraordinære ved å ta ned Goliat, visste hele Isreal hvem David var, og da begynte problemet for ham. Dette er for å fastslå det faktum at fienden alltid er rundt hjørnet for å slå til hver gang vi anstrenger oss for å bli noe stort i livet. Inntil disse fiendene er dempet, vil vi aldri virkelig oppnå vårt fulle potensiale.

Inntil Haman ble tatt ut, ble ikke Mordekai en velsignet mann. Vi må motta kraft til å underkaste fiendene våre, ellers blir vi dempet. Samson hadde krefter for at han kunne drepe en rekke fiender med bein av en ku, men han ble til slutt underkjent av sine fiender. Samsons nederlag mot fiendene hans avsluttet regjeringen til sin mester som dommer over Isreal. Skriften fikk oss til å forstå i boken av Lukas 10:19 Se, jeg gir deg myndighet til å tråkke slanger og skorpioner og over all fiendens makt, og ingenting skal skade deg.

Herren har gitt oss makten til å tråkke på slanger, dette betyr at vi har fått myndighet til å underkaste fienden. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at enhver fiende som står ved suksesspunktet for å eliminere deg, blir ødelagt i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 

  • Herre Jesus, jeg takker deg for den nåde du ga meg. Jeg takker deg for din nåde over livet mitt. Skriften sier at det er ved Herrens nåde at vi ikke blir fortært. Jeg forstørrer ditt hellige navn fordi du er livets beskytter, du lot ikke fiendens planer og agenda gå over meg, Herre jeg takker deg, må navnet ditt være høyt opphøyet.
  • Far Lord, jeg motvirker hvert angrep fra fienden for å ydmyke meg. På alle måter som fiendene har planlagt å bringe meg ned, avbryter jeg det ved kraften i Jesu navn. Efeserne 6:11 Ta på deg Guds fulle rustning, slik at du kan stå fast mot djevelens planer. Jeg tok på meg Guds fulle rustning i dag i Jesu navn. Fienden har mistet over meg i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg får krefter til å underkaste fienden i Jesu navn. Jeg ber om at den hellige ånds kraft kommer over meg. Skriften sier at du skal motta kraft når den hellige ånd kommer over deg. Fra i dag bestemmer jeg Guds kraft over meg i Jesu navn. Jeg hevder Guds kraft i meg i Jesu navn. Jeg kunngjør at jeg har makten til å overvinne fienden i Jesu navn.
  • Herre Jesus, hver hardnakket fiende som Haman som ikke lar meg være, bestemmer jeg, akkurat som Haman ble ødelagt på grunn av Mordokaj, la slike fiender bli ødelagt i Jesu navn. Herre, akkurat som kong Saul falt på grunn av David, bestemmer jeg at enhver fiende som ikke vil la meg bli ødelagt i Jesu navn.
  • Herre Jesus, hver fiende som ikke vil stoppe før han ser at jeg er ødelagt, bestemmer jeg at stor ødeleggelse kommer over dem i Jesu navn. Herre, ikke la meg bli ødelagt av min fiende på samme måte som Samson ble ødelagt. Hver sterk fiende som har lovet at jeg ikke vil lykkes, eller han ikke vil la meg gå, bestemmer jeg etter himmelens autoritet, Guds hender skal besøke en slik fiende i dag i Jesu navn.
  • Herre, alle fiender som arbeider med familieidentitet som plager min fred, ber jeg om at hevnen fra Gud kommer over deg i Jesu navn. Hver demonisk fiende som har plaget min slekt lenge, jeg ber om at Guds ild kommer over deg i Jesu navn. Jeg bestemmer at enhver forbindelse mellom meg og en slik fiende brytes i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot alt ondt pakt som gir fienden makt til å dominere livet mitt, bryter jeg slike pakter ved kraften i Jesu navn. Lord Jesus, på grunn av den nye pakt som ble mulig gjennom blodet som ble utøst på Golgata kors, ber jeg om at en slik pakt skal bli ødelagt i Jesu navn.
  • Fader Herre, alle onde fiender i min far og mor som står ved kanten av gjennombrudd for å ta livet mitt, jeg ber om at ødeleggelsesengelen kommer over deg i Jesu navn. Herre, jeg nekter å bli overvunnet av min fiende, jeg ber om at Herrens engel går foran meg og ødelegger enhver demonisk fiende i familien min som plager min fred, dør i dag i Jesu navn.
  • Herre Gud, skriften sier i Romerne 16:20 Fredens Gud vil snart knuse Satan under føttene dine. Vår Herre Jesu nåde være med deg. Herre, jeg står på løftet om dette ordet om at du skal knuse Satan under mine føtter. Jeg ber om at du skal gjøre fienden til et subjekt under mine føtter i dag i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelKraftige bønnepunkter for å helbrede kreft
Neste artikkelKraftige bønnepunkter for å helbrede nyresykdom
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.