Kraftige bønnepunkter for å helbrede kreft

0
763

I dag skal vi håndtere kraftige bønnepunkter for å helbrede kreft. Kreft er en av de mest dødelige sykdommene i verden. I gjennomsnitt hadde ikke færre enn 18 millioner mennesker kreft per 2018, og statistikken forventes å ha økt utover dette tallet. Dessverre er det foreløpig ingen direkte kur mot kreft. Man ville bare være heldig å være i live av det ble oppdaget tidlig nok. Trist å vite at vitenskapens verden ikke kan kurere denne dødelige sykdommen som tar livet av mennesker hver dag.

Heldigvis har det åndelige området kur mot alle typer sykdommer og sykdommer. Skriften fikk oss til å forstå at Kristus har påtatt seg alle våre svakheter og at han har helbredet alle våre sykdommer. Gud er den store healeren, og han er klar til å helbrede mennesker fra den dødelige kreftsykdommen. Vitenskapens verden fikk oss til å forstå at det finnes forskjellige typer kreft, og at det også er forskjellige nivåer av det. Men vi bryr oss mindre om typen eller nivået den har kommet til, for vi har en stor healer i Sion som er i stand til å helbrede alle slags sykdommer eller sykdommer.

Skriften erklærte at vi har fått et navn som er over alle andre navn, at ved nevnelsen av navnet Jesus må hvert kne bøye seg og hver tunge skal bekjenne at han er Gud. Dessuten fikk Skriften meg til å forstå at ethvert tre som Faderen ikke har plantet, skal bli rotet fra roten. Gud plantet ikke kreft i livet ditt, sikkert har fienden gjort dette. Vi vil snakke med sykdommene på språket den forstår, vi vil kommunisere med kreft med Kristi dyrebare blod som ble utøst på Golgata. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at enhver form for kreftrelatert sykdom som påvirker helsen din, blir helbredet i dag i Jesu navn.

 

Bønnepoeng:

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
  • Herre Jesus, du er Sions store healer, den som strekker ut hånden og helbreder syke. Den som redder sitt folk med styrken på hans høyre hånd, jeg ber om at du vil strekke ut hendene og helbrede meg fra denne kreftsykdommen, jeg ber om at du tar bort smertene og får sykdommen til å forsvinne i navnet til Jesus.
  • Herre, for det er skrevet at vi har fått et navn som er langt over alle andre navn at ved omtale av navnet Jesus må hvert kne bøye seg og hver tunge må bekjenne at han er Gud. Jeg snakker til deg kreft i navnet på, forlater livet mitt i dag, jeg er fri fra deg i dag i Jesu navn.
  • Herre, jeg forstår at det ikke er noe annet navn som blir gitt til mennesket gjennom hvilket frelse blir brakt til alle menneskers slag, i navnet på den som helbreder, den som redder og den som kommer tilbake, jeg bestemmer i navnet av Jesus, kreft blir beseiret over livet mitt i Jesu navn.
  • Å du kreft, hør Herrens ord, det er skrevet Kristus har tatt på seg alle våre svakheter, og han har helbredet alle våre sykdommer. Jeg bestemmer med himmelens autoritet: kreft rømmer benet mitt i dag i Jesu navn.
  • Jeg kunngjør deg kreft i dag, kroppen min er templet til den levende Gud, så du har ingen plass i kroppen min. Jeg bestemmer at Guds allmektige ild skal gå ut nå og fjerne kreftfrøet i blodet mitt. Jeg bestemmer at Guds allmektige kraft vil gå ut og fjerne kreftfrø i brødet mitt, jeg bestemmer at Guds kraft vil gå ut og fjerne kreftfrø i hjernen min, i Jesu navn.
  • For det er skrevet i boka Jeremiah 30: 17 I Jeg vil helbrede sårene dine, sier Herren. ” Jeg bestemmer at helsen min blir gjenopprettet av kraften i Jesu navn.
  • Herrens ord har sagt for jeg kjenner tankene jeg har til deg, sier vertsherren, de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt. Du sa at tankene dine mot meg er gode og ikke onde for å gi meg en forventet slutt, og jeg vet også at du ikke er en mann som skal lyve, og heller ikke er du en sønn av en mann som angrer på dine ord. Jeg ber om at du vil gjøre dette ordet manifest i mitt liv, jeg ber om total helbredelse i Jesu navn.
  • Salmenes 107: 19-21 Så ropte de til Herren i sin nød, og Gud frelste dem fra deres desperate omstendigheter. Gud ga ordren og helbredet dem; han reddet dem fra gropen deres. La dem takke Herren for hans trofaste kjærlighet og hans vidunderlige gjerninger for alle mennesker. ” Herre, jeg vil også dele mitt vitnesbyrd om dine store gjerninger. Jeg vil kunngjøre hele jorden kraften i hendene dine, jeg ber om at du på mirakuløst vis vil ta bort kreft fra kroppen min og gjøre meg frisk igjen i Jesu navn.
  • Skriften sier i Salme 146: 8 Herren: som får blinde se. Herren: som retter opp de som er bøyd lavt. Herren: som elsker de rettferdige. ” Herre, du er i stand til å gjenopprette blinds syn, du er i stand til å rette ut den som er bøyd lavt, jeg vet sikkert at du også er i stand til å helbrede meg mot kreft. Jeg ber om at du vil oppstå i dag og gjøre det som bare kan gjøre i Jesu navn. Jeg vil at du skal være barmhjertig med meg, din sier at du vil være nådig over den du vil være nådig med og medfølelse med hvem du vil ha den på. Jeg ber om at du vil være nådig over meg og redde meg fra kreft ved håndenes styrke. 

 

 

 


Forrige artikkelKraftige bønnepunkter for å frigjøre deg fra gjeld
Neste artikkelKraftige bønnepunkter for å undertrykke fienden din
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.