Bønnepunkter for mirakel og underverk

1
1048

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for mirakel og under. Miracle er en overnaturlig vending på en hendelse eller situasjon som er utenfor menneskets forståelse. Underverk er ganske lik mirakel, underverk kan noen ganger skape forvirring i tankene til mennesker fordi det i de fleste tilfeller trosser all kunnskap om mennesker. Det er noen situasjoner i livet vårt at det vi trenger bare er mirakel og under. Skriften sier hvordan Gud salvet Jesus Kristus fra Nasaret med Hellig Ånd og kraft som gikk rundt og gjorde godt.

Gud fremdeles gjør underverker, Gud er fortsatt i ferd med å gjøre mirakler. Kristus Jesus forsto menneskets natur. Han sa uten tegn og under at folk ikke vil tro. Johannes 4:48 Da sa Jesus til ham: Med mindre dere ser tegn og under, skal dere ikke tro. Noen situasjoner i våre liv trenger også mirakel og under for at folk skal tro at vi virkelig er Guds folk. Gud kan også gå langt og gjøre nesten hva som helst for at folk skal tro at han virkelig er Gud. Når Gud vil frigjøre Isreals barn fra fangenskap i Egypt, utførte Gud mye mirakel og underverk gjennom Moses 'hender.

Også i våre liv er Gud klar til å utføre sine mirakler og underverk bare slik at folk kan tro at vi tjener en sann Gud. Jeg bryr meg ikke om situasjonen i livet ditt, jeg bryr meg ikke hva folk har sagt om deg, jeg bryr meg bare om hva Gud vil gjøre i livet ditt som vil endre oppfatningen folk har om deg. Har du blitt rammet av uhelbredelig sykdom? Eller du blir plaget av en sykdom som ikke vil forsvinne. Sannelig sier jeg deg: Gud er den store healeren, og han er i stand til å løse enhver situasjon. Eller er det en jobb du ikke er kvalifisert for? Guds nåde vreder også underverk slik at du vil få velsignelser som du ikke engang fortjener.

Hvis under og mirakler virker som det du trenger i livet ditt, la oss be sammen og stole på at Gud vil oppstå og gjøre det bare han kan gjøre.

Bønnepoeng:

  • Himmelsk far, jeg takker deg for din velsignelse over livet mitt. Jeg takker deg for livets gave, jeg forherliger deg for din nåde og barmhjertighet. Skriften sier at det er ved nåde fra Herren at vi ikke blir fortært. Jeg takker deg fordi du har vært min skjegg og myldrende, jeg takker deg fordi du er Gud over livet mitt, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.Herre, jeg ber, du er Tegnens og underens Gud, jeg ber om at du vil vrede dine underverk i mitt liv i Jesu navn. Herre Jesus, jeg gir helsen din i dine hender. Jeg vet at situasjonen har trosset all medisinsk behandling jeg har fått så langt, men jeg tar tilflukt for det faktum at du er Gud og at du er i stand til å helbrede meg fullstendig. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil utføre dine underverk over helsen min i Jesu navn.Herre Jesus, jeg ber om guddommelig mirakel over denne rettssaken. Du er forsvareren eller den hjelpeløse jeg ber om at du vil bringe meg ut av denne saken på mirakuløst vis i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du på en mirakuløs måte vil rettferdiggjøre meg i Jesu navn. Jeg vet at alle odds står imot meg per nå, men jeg tar tilflukt i det faktum at du er alt kjøtt og det er ingenting umulig for deg å gjøre, jeg tror sterkt på mirakel. Jeg ber om at du lar miraklet ditt skje i løpet av livet mitt i Jesu navn. At alle som har tunge pisker meg, kan tro at jeg virkelig tjener en levende Gud er i stand til å frelse sine egne. Jeg ber om at du vil redde meg med styrken på din høyre hånd i Jesu navn.Far Lord, jeg ber om et mirakel over drømmejobben min. Ditt ord sier at vi skal be og vi skal motta, vi skal søke og vi skal finne, vi skal banke og døren skal være åpen for oss. Herre, jeg vet at jeg ikke er kvalifisert for denne jobben, men jeg trøster meg med at din nåde er tilstrekkelig. Jeg ber om at din nåde mirakuløst vil sette meg til side for storhet i Jesu navn. Jeg ber om at ditt nærvær skal gå foran meg og vrede underverk i Jesu navn.Herre Jesus, det er ingen ufruktbar kvinne i Isreal. Jeg ber om at du åpner magen min i Jesu navn. Herre, jeg vet helt sikkert at jeg medisinsk har passert fødselsalderen, jeg vet at omstendighetene rundt meg å bli gravid er ganske slanke, men jeg tror sterkt på effekten av din makt. Jeg tror det ikke er noe umulig for deg å gjøre. Jeg ber om at du vil svare meg i Jesu navn. Akkurat som du mirakuløst velsignet Sarah med et paktbarn, akkurat som du vidunderlig åpner livmoren til Hannah, ber jeg om at du skal skinne ditt barmhjertighetsøye over meg og du vil svare meg i Jesu navn. Jeg ber om miraklet som vil gjøre at foredraget mitt blir tema på folks lepper, jeg ber om at du vil oppstå og gjøre det som bare du kan gjøre i Jesu navn.Herre, Romerne 8:26 På samme måte hjelper Ånden også i våre svakheter. For vi vet ikke hva vi skal be om som vi burde, men Ånden selv ber for oss med stønn som ikke kan uttalt. Jeg ber om at ånden til Herren vil gå inn for meg. Gud du kjenner alle situasjonene jeg ser opp til deg etter, du kjenner alle områder av livet mitt som trenger mirakel, jeg ber om at du vil utføre dine underverk i Jesu navn.

  • Herre, jeg ber, du er Tegnens og underens Gud, jeg ber om at du vil vrede dine underverk i mitt liv i Jesu navn. Herre Jesus, jeg gir helsen din i dine hender. Jeg vet at situasjonen har trosset all medisinsk behandling jeg har fått så langt, men jeg tar tilflukt for det faktum at du er Gud og at du er i stand til å helbrede meg fullstendig. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil utføre dine underverk over helsen min i Jesu navn.Herre Jesus, jeg ber om guddommelig mirakel over denne rettssaken. Du er forsvareren eller den hjelpeløse jeg ber om at du vil bringe meg ut av denne saken på mirakuløst vis i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du på en mirakuløs måte vil rettferdiggjøre meg i Jesu navn. Jeg vet at alle odds står imot meg per nå, men jeg tar tilflukt i det faktum at du er alt kjøtt og det er ingenting umulig for deg å gjøre, jeg tror sterkt på mirakel. Jeg ber om at du lar miraklet ditt skje i løpet av livet mitt i Jesu navn. At alle som har tunge pisker meg, kan tro at jeg virkelig tjener en levende Gud er i stand til å frelse sine egne. Jeg ber om at du vil redde meg med styrken på din høyre hånd i Jesu navn.Far Lord, jeg ber om et mirakel over drømmejobben min. Ditt ord sier at vi skal be og vi skal motta, vi skal søke og vi skal finne, vi skal banke og døren skal være åpen for oss. Herre, jeg vet at jeg ikke er kvalifisert for denne jobben, men jeg trøster meg med at din nåde er tilstrekkelig. Jeg ber om at din nåde mirakuløst vil sette meg til side for storhet i Jesu navn. Jeg ber om at ditt nærvær skal gå foran meg og vrede underverk i Jesu navn.Herre Jesus, det er ingen ufruktbar kvinne i Isreal. Jeg ber om at du åpner magen min i Jesu navn. Herre, jeg vet helt sikkert at jeg medisinsk har passert fødselsalderen, jeg vet at omstendighetene rundt meg å bli gravid er ganske slanke, men jeg tror sterkt på effekten av din makt. Jeg tror det ikke er noe umulig for deg å gjøre. Jeg ber om at du vil svare meg i Jesu navn. Akkurat som du mirakuløst velsignet Sarah med et paktbarn, akkurat som du vidunderlig åpner livmoren til Hannah, ber jeg om at du skal skinne ditt barmhjertighetsøye over meg og du vil svare meg i Jesu navn. Jeg ber om miraklet som vil gjøre at foredraget mitt blir tema på folks lepper, jeg ber om at du vil oppstå og gjøre det som bare du kan gjøre i Jesu navn.Herre, Romerne 8:26 På samme måte hjelper Ånden også i våre svakheter. For vi vet ikke hva vi skal be om som vi burde, men Ånden selv ber for oss med stønn som ikke kan uttalt. Jeg ber om at ånden til Herren vil gå inn for meg. Gud du kjenner alle situasjonene jeg ser opp til deg etter, du kjenner alle områder av livet mitt som trenger mirakel, jeg ber om at du vil utføre dine underverk i Jesu navn.

    KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
    ABONNER NÅ

 

 


Forrige artikkel5 tegn å vite at du har guddommelig kall
Neste artikkel10 bønnepunkter mot stagnasjon
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Berør og enig med meg for helbredelse og gjenoppretting av befrielse i meg og min familie helse, sinn, kropp og ånd. Jeg befaler helhet i alle områder i våre liv å leve nå etter Jesu blod, Herre bryt evig forbannelse og la blodet ditt tale for meg. I jesus navn amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.