Bønnepunkter for å lette smerte

1
1464

I dag skal vi håndtere bønnepunkter for å lindre smerte. Når vi blir spurt, tror mange at smerte bare kommer når du er syk eller du får skade. Mange mennesker vet ikke at det er noe som kalles emosjonell smerte, psykologisk smerte og åndelig smerte. Når disse smertene trives for lenge hos en mann, kan en slik person bli motløs over Guds styrke og tvile på om Gud er tilstrekkelig nok til å fjerne deres smerte.

Smerter er en form for fristelse som fienden bruker for å prøve oss som troende. Denne smerten kan komme fra tap av noen eller noe veldig viktig eller nær deg. Det kan være som et resultat av sykdom som ikke vil forsvinne, det kan være som et resultat av hjertesorg. Uansett hvilken smerte det er og hva som er årsaken til den smerten, må du vite at Gud er kraftig og tilstrekkelig nok til å helbrede enhver form for smerte. Djevelen plaget Jobs liv med store smerter. I mange år velter Job seg i det giftige ved sykdom og avvisning fra mennesker. Han mistet praktisk talt alt han hadde akkumulert, og han ble sittende uten annet enn alvorlig smerte fra sykdom som ikke vil forsvinne.

Det kom til en tid at Jobs kone til og med ba ham forbanne Gud og dø. Hun trodde det var bedre enn å leve med sterke smerter. Dette er hva som skjer når vi har store smerter. Selv når vår tro på herren fortsatt er sterk, deler ikke mange mennesker rundt oss lignende tro. En tid ville komme at de ville råde deg til å se andre steder etter løsning. De har glemt at Gud vi tjener er Gud av alt kjøtt, og at det ikke er noe umulig for ham å gjøre som forklart i Jeremia 32:27 “Se, jeg er Herren, alt kjøds Gud; er noe for vanskelig for meg? ” Gud er i stand til å gjøre det overflødig langt over l som vi spør eller tenker, i henhold til kraften som fungerer i oss.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Jeg bryr meg ikke hvilken type smerte som påvirker deg, jeg vil ikke engang vite hva årsaken til smerten er, det jeg vet er at det er en stor healer i Sion som er i stand til å lindre all slags smerte og kurere alle slags sykdommer. Hvis du føler at det er behov for å be, la oss be sammen.

Bønnepoeng:

  • Stor helbreder for himmelen, jeg tror at jeg er den Gud som var, som er og som kommer. Jeg trøster meg faktisk med at du er stor og kraftig nok til å helbrede alle slags sykdommer. Jeg ber om at du med styrke av din høyre hånd vil lette denne smerten fra kroppen. Jeg ber om at din kraft du vil berøre alle deler av kroppen min som trenger å berøres, og at du vil frelse meg fra pine av denne smerten som påvirker livet mitt i Jesu navn.Herre Jesus, skriften sier at Kristus har påtatt seg alle våre svakheter, og at han har helbredet alle våre sykdommer. Jeg ber ved kraften i Jesu navn, enhver smerte i mitt hjerte og sinn blir tatt bort i Jesu navn. Hver lidelse av sykdom i mitt hjerte blir ødelagt i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektige Guds trøst skal finne meg i dag og ta bort enhver form for smerte i hjertet mitt i Jesu navn.Herre, du er den som helbreder det knuste hjertet, det er du som reparerer alle ødelagte deler. La en lysstråle nådig trenge gjennom smertens mørke. Jeg ber om at du tar bort denne smerten og gir meg sjelefred. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil lære meg hvordan jeg skal takle denne smerten. I stedet for kval, ber jeg om at du skal lære meg din kjærlighet. La meg få vite at du elsker og verdsetter meg, i Jesu navn.Herre, jeg nekter å bli motløs eller sliten av denne smerten. Jeg ber om at du vil vise deg mektig i denne situasjonen i Jesu navn. Jeg ber om at du ved din kraft vil fjerne denne smerten i hjertet mitt og gi meg fred i Jesu navn. Herre, enhver smerte som er forårsaket av sykdom. Skriften sier at ved hans stripe er vi helbredet, jeg ber om at du vil helbrede meg i Jesu navn.Herre Jesus, jeg ber om at du vil hjelpe min vantro når jeg ser til korset for helbredelse. Jeg ber om at nåde skal være fast i min stilling, for jeg vet at den nåværende smerten og kvalen ikke er noe i forhold til den herligheten som snart vil utvikle seg. Jeg ber om at du vil gi meg nåde til å stå sammen med deg helt til slutt. Jeg ber om din barmhjertighet, du vil vise meg stor barmhjertighet, du skal vise meg din kjærlighet og storhet, i Jesu navn.Herre, skriften sier at din nåde er tilstrekkelig for meg, og at din styrke blir fullkommen i min svakhet. Herre Jesus, jeg ber om at din nåde vil være tilstrekkelig for meg i løpet av denne prøvende tiden i Jesu navn. Jeg ber om at din styrke vil hjelpe min svakhet i Jesu navn.Herre, jeg takker deg for å svare på mine bønner. Jeg takker deg fordi jeg vet at du har tatt bort denne smerten. Jeg takker deg fordi jeg vet at i stedet for denne smerten, vil jeg finne det fred og ro, takker jeg deg fordi din nåde er tilstrekkelig for meg. Jeg takker deg fordi du har helbredet meg fra alle former for følelsesmessig, psykologisk og mental smerte som plager meg, la ditt navn bli opphøyet for alltid. Amen.

  • Herre Jesus, skriften sier at Kristus har påtatt seg alle våre svakheter, og at han har helbredet alle våre sykdommer. Jeg ber ved kraften i Jesu navn, enhver smerte i mitt hjerte og sinn blir tatt bort i Jesu navn. Hver lidelse av sykdom i mitt hjerte blir ødelagt i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektige Guds trøst skal finne meg i dag og ta bort enhver form for smerte i hjertet mitt i Jesu navn.Herre, du er den som helbreder det knuste hjertet, det er du som reparerer alle ødelagte deler. La en lysstråle nådig trenge gjennom smertens mørke. Jeg ber om at du tar bort denne smerten og gir meg sjelefred. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil lære meg hvordan jeg skal takle denne smerten. I stedet for kval, ber jeg om at du skal lære meg din kjærlighet. La meg få vite at du elsker og verdsetter meg, i Jesu navn.Herre, jeg nekter å bli motløs eller sliten av denne smerten. Jeg ber om at du vil vise deg mektig i denne situasjonen i Jesu navn. Jeg ber om at du ved din kraft vil fjerne denne smerten i hjertet mitt og gi meg fred i Jesu navn. Herre, enhver smerte som er forårsaket av sykdom. Skriften sier at ved hans stripe er vi helbredet, jeg ber om at du vil helbrede meg i Jesu navn.Herre Jesus, jeg ber om at du vil hjelpe min vantro når jeg ser til korset for helbredelse. Jeg ber om at nåde skal være fast i min stilling, for jeg vet at den nåværende smerten og kvalen ikke er noe i forhold til den herligheten som snart vil utvikle seg. Jeg ber om at du vil gi meg nåde til å stå sammen med deg helt til slutt. Jeg ber om din barmhjertighet, du vil vise meg stor barmhjertighet, du skal vise meg din kjærlighet og storhet, i Jesu navn.Herre, skriften sier at din nåde er tilstrekkelig for meg, og at din styrke blir fullkommen i min svakhet. Herre Jesus, jeg ber om at din nåde vil være tilstrekkelig for meg i løpet av denne prøvende tiden i Jesu navn. Jeg ber om at din styrke vil hjelpe min svakhet i Jesu navn.Herre, jeg takker deg for å svare på mine bønner. Jeg takker deg fordi jeg vet at du har tatt bort denne smerten. Jeg takker deg fordi jeg vet at i stedet for denne smerten, vil jeg finne det fred og ro, takker jeg deg fordi din nåde er tilstrekkelig for meg. Jeg takker deg fordi du har helbredet meg fra alle former for følelsesmessig, psykologisk og mental smerte som plager meg, la ditt navn bli opphøyet for alltid. Amen.

 


Forrige artikkelBønnepunkter for gudfryktig kone
Neste artikkelBønnepunkter mot ministerfeil
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Obrigado estimado senhor Pastor, as orações que tem enviado as recebo semper, estou muito grato por este teu louvável gesto.
    Deus lhe abênçoe com muita sabedoria, amor, proteção divina, saúde, paz e muita luz.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.