Bønnepunkter for gudfryktig mann

7
10421

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for en gudfryktig mann. Ekteskapsinstitusjonen som orkestrert av Gud er slik at den vil vare i livet. Du er enig med meg i at for alltid er for lang tid å tilbringe med feil mann. En av de mange funksjonene eller tingene som en kvinne ber om hos mannen de vil slå seg til ro med, er frykten for Gud. Dette er fordi de tror at når han frykter Gud, vil han ikke unne seg noen onde aktiviteter som vil skade familien.

Hver dame vil ha en mann som vil behandle henne som om hun er den eneste kvinnen i verden. En mann som vil være sammen med henne i tykt og tynt øyeblikk, en mann som vil fungere som husets prest og profet. Imidlertid er bare noen få klare til å gjøre det som trengs for å ha den slags mann. En ting som er viktig å vite er at alt om livet er offer. Hvis du vil ha noe så ille, må du være villig til å ofre noe i retur. Det ville interessere deg å vite at de fleste kvinner som ønsker en gudfryktig mann ikke engang kjære Gud også. De forstår ikke at dypet kaller dypet.

I de fleste tilfeller tiltrekker vi mennesker som deler nesten samme attributter eller lignende egenskaper med oss. Rett før vi dykker ned i bønnepunkter, la oss raskt trekke frem noen av tingene vi kan gjøre for å få en gudfryktig mann som kvinne.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Ting å gjøre for å få gudfryktig mann

Gi livet ditt til Kristus

Det første skrittet mot å ha en gudfryktig mann er å gi livet til Kristus som kvinne. Du kan ikke ha noe fra riket når du ikke er medlem av riket. Du må identifisere at Kristus er Herre og frelser. Du må erkjenne det faktum at Kristus ble sendt av Gud for å forplante menneskets frelse. Å vite dette og akseptere det gjør deg til et medlem av riket.

Da må du være knust, forlate dine gamle veier og holde deg til korset.

Vær en gudfryktig kvinne

Det er ikke bare nok for deg å lene deg tilbake og be for en gudfryktig ektemann når du knapt kjenner Gud selv. Det første du må gjøre er å bli en gudfryktig kvinne også. Å være en gudfryktig kvinne går utover å bli kalt en kristen for navnens skyld. Din karakter, egenskaper og alt om deg må skildre Kristus Jesus.

Vær en gudfryktig kvinne

En ting vi alle må forstå er at vi er en perfekt kopi av menneskene vi bosetter oss med. Når du frykter Gud som kvinne, er Herrens gjerninger utformet på en slik måte at du bare vil tiltrekke menn som er nesten som deg. Når du har Guds prestasjon, vil du være utstyrt med kunnskapen til å identifisere en mann som har frykt for Gud når friere begynner å komme. Med dette ville du ikke nøye deg med mindre fordi du vet hvem du er i Kristus Jesus.

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg takker deg for en lykksalig dag som denne. Jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å se denne dagen, jeg takker for at du ga meg en ny sjanse, en ny mulighet til å tjene deg mer, en annen mulighet til å rette opp mine feil, en annen mulighet til å forfølge og kjenne deg bedre, Herre, kan navnet ditt være høyt opphøyet.Herre, jeg ber denne dagen at du vil velsigne meg med god mann. Jeg nekter å nøye meg med mindre. Jeg ber om at du vil sende veien til mannen du har forberedt, mannen du har utstyrt for å være presten i familien, den som vil stå på vakta for familien, jeg ber om at du vil sende ham min vei i Jesu navn.

 • Herre, akkurat som Skriften sier, er frykten for Herren begynnelsen på visdom. Jeg ber for den rette mannen med riktig visdom som kommer fra Gud. Jeg ber for en mann som vil kjenne deg mer enn jeg, en mann som vil frykte deg enn jeg, en mann som vil tjene og elske Guds ting bedre, jeg ber om at du vil sende ham min vei i navnet til Jesus.

 • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver form for bedrag, enhver form for forkledning som fienden har forberedt på å komme min vei. Jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil avsløre identiteten til enhver bedragersk skapning som fienden kan sende meg til å kaste bort tiden min og vise meg helvete plager på jorden, jeg ber om at han ikke skal ha en plass i mitt hjerte i navnet av Jesus.

 • Herre Gud, jeg ber om at du skal lære meg om ting å gjøre. Jeg ber om at du vil rette mine skritt, jeg ber om en guddommelig forbindelse mellom meg og den mannen, jeg ber om at du vil få en til å skje mellom oss i Jesu navn. Herre Gud, jeg ber om at du vil gi meg den rette visdommen til å takle mannen du har bestemt meg. Jeg ber om at du vil lære meg den rette typen svar å gi, jeg ber om at du vil beskytte tungen min med all deligens, jeg ber om at du vil fylle munnen min med den visdommen som er nødvendig for å gi den rette responsen i navnet til Jesus.

 • Herre, jeg ber om at du vil utstyre denne gudfryktige mannen med riktig visdom om at han trenger å være en flott mann. Jeg overvinner sinne i ham, jeg irettesetter voldens ånd i ham av myndigheten i Jesu navn.

 • Herre, jeg ber denne dagen at du vil velsigne meg med god mann. Jeg nekter å nøye meg med mindre. Jeg ber om at du vil sende veien til mannen du har forberedt, mannen du har utstyrt for å være presten i familien, den som vil stå på vakta for familien, jeg ber om at du vil sende ham min vei i Jesu navn. Herre, akkurat som Skriften sier, er frykten for Herren begynnelsen på visdom. Jeg ber for den rette mannen med riktig visdom som kommer fra Gud. Jeg ber for en mann som vil kjenne deg mer enn jeg, en mann som vil frykte deg enn jeg, en mann som vil tjene og elske Guds ting bedre, jeg ber om at du vil sende ham min vei i navnet til Jesus.

 • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver form for bedrag, enhver form for forkledning som fienden har forberedt på å komme min vei. Jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil avsløre identiteten til enhver bedragersk skapning som fienden kan sende meg til å kaste bort tiden min og vise meg helvete plager på jorden, jeg ber om at han ikke skal ha en plass i mitt hjerte i navnet av Jesus.

 • Herre Gud, jeg ber om at du skal lære meg om ting å gjøre. Jeg ber om at du vil rette mine skritt, jeg ber om en guddommelig forbindelse mellom meg og den mannen, jeg ber om at du vil få en til å skje mellom oss i Jesu navn. 

 • Herre Gud, jeg ber om at du vil gi meg den rette visdommen til å takle mannen du har bestemt meg. Jeg ber om at du vil lære meg den rette typen svar å gi, jeg ber om at du vil beskytte tungen min med all deligens, jeg ber om at du vil fylle munnen min med den visdommen som er nødvendig for å gi den rette responsen i navnet til Jesus.

 • Herre, jeg ber om at du vil utstyre denne gudfryktige mannen med riktig visdom om at han trenger å være en flott mann. Jeg overvinner sinne i ham, jeg irettesetter voldens ånd i ham av myndigheten i Jesu navn.

 • Herre Jesus, jeg irettesetter enhver form for åndsmann som kan prøve å plage ekteskapet mitt selv etter at jeg hadde fått den rette mannen som du har bestemt deg for meg. Jeg irettesetter alle onde laster som en slik åndsmann måtte ønske å bruke for å svekke ekteskapet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot ond profeti
Neste artikkelBønnepunkter for gudfryktig kone
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

7 KOMMENTARER

  • For det er skrevet om noen vil tale, la ham tale som et Guds ord. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at alt du har mistet, blir gjenopprettet i Jesu navn.

   Da Herren førte tilbake Sions fangenskap: Vi var som de som drømmer, kunngjør jeg gjenopprettelsen av alt det du har mistet i Jesu navn. Du vil fortelle ditt vitnesbyrd snart.

   Amen.

 1. Takk Far Gud i himmelen og Jesus din sønn. Jeg mottar alt i Jesu mektige navn amen amen amen! Jeg ber Gud velsigne meg med en gudfryktig mann. Jeg er kristen

 2. Vennligst be for barna mine og hele familien min, inkludert babyens far Ronnie Joseph kids - Mendoza sønn Alexander Mendoza Adam Mendoza dyrebare Garcia Anthony Morales Lilly Mendoza meg selv Lluvia cornelio fra tankelesing forårsaker forvirring distraksjon mistillit frustrasjon og sinne ikke mer kjærlighet binder familien mot oss bare på grunn av en kvinne bare ønsker å oppfylle sine egne ønsker med blackmagic. Jeg har ingen kontroll hun fortsetter å endre babyens far til en kald person veldig distrahert sint uten grunn bare tar hensyn til denne kvinnen gjør hva hun vil han glemmer familien sin

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.