Bønnepunkter for gudfryktig kone

0
9381

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for en gudfryktig kone. Som med enhver kvinne å slå seg til ro med en gudfryktig kvinne, så er også enhver manns drøm om å slå seg ned med en gudfryktig kone. Kampen til en mann og kvinne er ganske annerledes i ekteskapet. Mens en kvinne ønsker en mann som vil være tro mot sitt ekteskapsløft, sørge for familien og aldri vende familien tilbake. En mann vil også ha en kvinne som ikke vil forlate ham når skipene er nede, en kvinne hvis tunge er bevoktet og hvis karakter viser Gud.

Ekteskap er en lykkelig forening når du er sammen med riktig partner. Det kan imidlertid være et helvete på jorden for andre mennesker når de kommer inn i det med feil mennesker. Blant alle partnere er den typen partner som ikke bør bosette seg, en som ikke har frykt for Gud. Når en kvinne ikke har frykt for Gud, blir ondskap tillatt. Dette forklarer hvorfor det var nødvendig for enhver mann å bosette seg med en gudfryktig kvinne. Det er ting som en mann må gjøre når de søker etter en gudfryktig kone. La raskt fortelle noen av disse tingene før vi fortsetter å be.

3 ting å gjøre for å få en gudfryktig kone


Gi livet ditt til Kristus
Det første trinnet å ta er å bli en troende. Du kan ikke lete etter en skatt i en midtgang du ikke tilhører. Det første skrittet mot å få en gudfryktig kone er å gi deg livet til Kristus Jesus. Du må overgi alt til overmakten til Kristus Jesus, først da vil du kjenne mannen som heter Gud bedre.

Det er ingen kunnskap om Gud utenfor Kristus Jesus. Portalen du kjenner Guds dype ting til, er gjennom å tro at Kristus er veien til faren. Når du har gitt deg liv å leve, og du har hatt ekte anger, har du blitt kvalifisert til å starte søket og bønnen etter en gudfryktig kone.

Bli med i en kirke
Dette høres kanskje morsomt ut, men det er hva det er. Du leter ikke etter en gudfryktig kone i klubben eller baren. Det beste stedet å finne en kvinne hvis liv og vesen er sentrert mot Gud, er i kirken. Det ville interessere deg å vite at det største antallet mennesker som går i kirken er det kvinnelige kjønnet.

Når du ber for en gudfryktig kone, setter du deg ikke bare hjemme hver dag, inkludert søndager, og venter på at kvinnen skal banke på døren din. Skriften sier i boken av Ordspråkene 18:22 Den som finner en hustru, finner noe godt og får gunst fra Herren. Det er et sted å lete. Du må gå ut for å lete etter kvinnen. Når du har gitt livet ditt til Kristus, begynner du å vokse i Kristus. Stedet for voksende krav at du mater deg selv med Guds ord. En av de beste måtene å få Guds ord på er ved å delta i en bibeltroende kirke.

Vær et gudfryktig menneske
Du vil tiltrekke deg den typen person du er. Hvis du er en gudfryktig mann, vil du tiltrekke deg en gudfryktig kvinne som kone. Bibelen sier at frykten for Herren er begynnelsen på visdom. En du frykter Gud, vil du ha visdom til å identifisere hvilken type kvinne som også frykter Gud.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

 

Bønnepoeng:

 

  • Fader Herre, jeg takker deg for en lykksalig dag som denne. Jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å se denne dagen, jeg takker for at du ga meg en ny sjanse, en ny mulighet til å tjene deg mer, en annen mulighet til å rette opp mine feil, en annen mulighet til å forfølge og kjenne deg bedre, Herre, må ditt navn være høyt opphøyet. Herre, jeg ber denne dagen at du vil velsigne meg med god mann. Jeg nekter å nøye meg med mindre. Jeg ber om at du vil sende veien til mannen du har forberedt, mannen du har utstyrt for å være presten i familien, den som vil stå på vakta for familien, jeg ber om at du vil sende ham min vei i Jesu navn.

  • Herre, akkurat som Skriften sier, er frykten for Herren begynnelsen på visdom. Jeg ber for den rette kvinnen med riktig visdom som kommer fra Gud. Jeg ber for en kvinne som vil kjenne deg mer enn jeg, en kvinne som Debora, en kvinne som Ruth. Den som vil frykte deg enn jeg, en kvinne som skal tjene og elske Guds ting bedre, jeg ber om at du vil sende ham min måte i Jesu navn.

  • Herre Jesus, jeg kommer imot alle former for bedrag, alle former for Isebel som fienden har planlagt å sende min vei, jeg irettesetter dem i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektiges kraft vil avsløre identiteten til enhver bedragersk skapning som fienden kan sende meg til å kaste bort tiden min og vise meg helvete pine på jorden, jeg ber om at hanikke ha en plass i mitt hjerte i Jesu navn.

  • Herre Gud, jeg ber for en kvinne som er fruktbar for meg og er til ære for deg. Jeg ber om at du guddommelig vil koble meg til kvinnen du har bestemt deg for livet mitt. Herre Gud, jeg ber deg gi deg den rette visdommen til å håndtere kvinnen du har bestemt meg. Jeg ber om at du vil lære meg den rette typen svar å gi, jeg ber om at du vil beskytte tungen min med all deligens, jeg ber om at du vil fylle munnen min med den visdommen som er nødvendig for å gi den rette responsen i navnet til Jesus.

  • Herre, jeg ber om at du vil utstyre denne gudfryktige kvinnen med riktig visdom om at han trenger å være en stor kone. Jeg overvinner vredeånden i ham, irettesetter voldens ånd i ham av myndigheten i Jesus.

  • Herre, jeg ber denne dagen at du vil velsigne meg med god mann. Jeg nekter å nøye meg med mindre. Jeg ber om at du vil sende kvinnen som du har forberedt, kvinnen du har utstyrt til å være presten i familien, den som skal stå på vakt for familien, jeg ber om at du vil sende ham min vei i Jesu navn. Herre, akkurat som Skriften sier, er frykten for Herren begynnelsen på visdom. Jeg ber for den rette kvinnen med riktig visdom som kommer fra Gud. Jeg ber for en kvinne som vil kjenne deg mer enn jeg, en mann som frykter deg enn jeg, en kvinne som skal tjene og elske Guds ting bedre, jeg ber om at du vil sende ham min vei i navnet til Jesus.

  • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver form for bedrag, enhver form for forkledning som fienden har forberedt på å komme min vei. Jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil avsløre identiteten til enhver bedragersk skapning som fienden kan sende meg til å kaste bort tiden min og vise meg helvete plager på jorden, jeg ber om at han ikke skal ha en plass i mitt hjerte i navnet av Jesus.

  • Herre Gud, jeg ber om at du skal lære meg om ting å gjøre. Jeg ber om at du vil rette mine skritt, jeg ber om en guddommelig forbindelse mellom meg og den mannen, jeg ber om at du vil få en til å skje mellom oss i Jesu navn. 

  • Herre Gud, jeg ber deg gi deg den rette visdommen til å håndtere kvinnen du har bestemt meg. Jeg ber om at du vil lære meg den rette typen svar å gi, jeg ber om at du vil beskytte tungen min med all deligens, jeg ber om at du vil fylle munnen min med den visdommen som er nødvendig for å gi den rette responsen i navnet til Jesus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for gudfryktig mann
Neste artikkelBønnepunkter for å lette smerte
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.