Bønnepunkter mot ond profeti

1
9783

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot onde profetier. Har du noen gang hørt en ond profeti om livet ditt? Har noen gitt deg en dårlig åpenbaring og det ble deg så redd at du ikke en gang vet hva du skal gjøre? Hva med onde ytringer? Har noen dømt deg til døden? Har noen bekreftende fortalt deg at du ikke kan utgjøre noe som er viktig i livet ?.

Sannheten er at hva folk sier om deg, spiller ingen rolle. Det folk har fortalt deg Gud fortalte dem om deg, burde ikke definere deg. Du skal ikke bare dekke ansiktet ditt i frykt fordi du ble gitt en profeti om døden. Det er den beste tiden å søke Guds ansikt gjennom bønner. Husk historien om kong Hiskia i 2. kongebok 20 På den tiden ble Hiskia syk og var ved dødsstedet. Profeten Jesaja, Amoz's sønn, gikk til ham og sa: Dette er hva Herren sier: Sett huset ditt i orden, for du skal dø; du vil ikke komme deg. ” Hiskia vendte ansiktet mot veggen og ba til Herren: "Husk, Herre, hvordan jeg trofast og med helhjertet hengivenhet har gått foran deg og gjort det som er godt i dine øyne." Og Hiskia gråt bittert. Før Jesaja hadde forlatt midtgården, kom Herrens ord til ham: «Gå tilbake og si til Hiskia, lederen for mitt folk: Dette er hva Herren, din far Davids Gud, sier: Jeg har hørt din bønn og sett tårene dine; Jeg vil helbrede deg. På den tredje dagen fra nå av skal du gå opp til Herrens tempel. Jeg vil legge til femten år i livet ditt. Og jeg vil redde deg og denne byen fra Assyrerkongen. Jeg vil forsvare denne byen for min skyld og for min tjener Davids skyld. '

Noen ganger er ond profeti en prøve på vår tro og hvor inderlige vi er i stedet for bønn. Hiskia kunne nettopp ha akseptert sin skjebne og forberedt seg på at hans død skulle komme. Imidlertid forsto han at ingenting skjer uten at det er befalt av Gud. Og han visste at Gud var i stand til å endre tidevannet i det minste øyeblikk. Han gikk straks tilbake til Gud i bønn, og Gud forandret profetien. Selv profeten Jesaja hadde ikke forlatt gårdsplassen da Gud ba ham komme tilbake til Hiskia og fortelle ham at det var lagt til ytterligere femten år i hans dager.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Skriften sier i boken til Klagesangene 3:37 Hvem er det som taler, og når det ikke har befalt Herren? Ingen kan beordre noe om å komme til virkelighet, med mindre det er befalt av Gud. Så hva folk har fortalt deg, har ikke mye vekt. Du har ubestridelig tilgang til Gud gjennom Kristus Jesus. Du kaller alltid gå til Gud i bønner og endre den profetien som er blitt sagt om deg.

 

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg takker deg for nåde og privilegium som du har gitt meg å se en annen dag som denne, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. Det er ved din barmhjertighet jeg ikke er fortært ennå, jeg ber om at din barmhjertighet alltid skal være over meg i Jesu navn.
  • Herre Jesus, Skriftene sier Hvem er han som taler, og når det ikke har skjedd? Herre, jeg holder bare dine løfter for livet mitt. Jeg tier alle onde ord og ytringer som er blitt sagt om livet mitt i Jesu navn.
  • Jeg bryter ned alle imperier av onde profetier i løpet av livet mitt. Hver mur av demoniske ytringer som prøver å motarbeide skjebnen min, irettesetter jeg deg ved det hellige ånds ild i Jesu navn. Enhver ond profeti over livet mitt blir tauset i Jesu navn.
  • Jeg oppretter en ny pakt gjennom Kristi blod. I kraft av blodet som ble utøst på Golgata-korset, får jeg tak i en ny livspakt i Jesu navn. Jeg ødelegger alle former for gammel pakt over livet mitt i Jesu navn.
  • Herre, alle onde profetier om døden over min og min familie, jeg avbryter den ved lammets blod. For det er skrevet at jeg ikke skal dø, men leve for å kunngjøre herrens gjerninger i de levendes land. Jeg avbryter enhver ond ytring av livet mitt i Jesu navn.
  • Herre, enhver ond profeti om svikt i mitt liv, din er ødelagt i dag i Jesu navn. Skriften sier som Kristus er slik vi er. Enhver ond profeti om svikt i livet mitt, hør herrens ord, Skriften sier at jeg er for tegn og under, jeg er for stor til å mislykkes, ånd av fiasko, du blir ødelagt angående meg i Jesu navn .
  • Herre Jesus, alle sykdomsprofetier over livet mitt og familiens liv, jeg avbryter deg i dag i Jesu navn. For det er skrevet: Kristus har tatt på seg alle våre svakheter, og han har helbredet alle våre sykdommer. Hver form for svakhet eller sykdom i livet brytes av kraften i Jesu navn.
  • Herre, jeg bestemmer at ditt råd alene skal stå i mitt liv i Jesu navn. Jeg irettesetter den profetien som er blitt sagt om meg. Jeg avbryter enhver ond ytring og demoniske forbannelser over livet mitt ved kraften i Jesu navn. For det er skrevet: Kristus har blitt forbannet for oss fordi forbannet er den som er hengt på treet. Jeg avbryter enhver manifestasjon av forbannelse over livet mitt i Jesu navn.
  • Herre, du er den store veksleren. Jeg bestemmer at du ved din kraft vil forvandle enhver ond profeti til velsignelse og oppløftelse for meg i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for å lande drømmejobben din
Neste artikkelBønnepunkter for gudfryktig mann
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Sallom bien-aimé dans le seigneur. J apprécié énormément votre travail. Car, il nous aide beaucoup sur le plan spirituel. Que le seigneur vos soutiens, vous inspire, vous fortifie et vous protège pour la gloire de son nom au nom de jésus christ!

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.