Bønnepunkter for å overvinne grådighet

0
48

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å overvinne grådighet. I følge den nye Webster-ordboken på engelsk defineres grådighet som det intense og egoistiske ønsket om noe særlig rikdom, makt og mat. Grådighet er en farlig vane som må dempes hvis en mann fullt ut skal oppnå sitt fulle potensiale. La oss raskt se på historien om Esau og Jakob. Esaus grådighet fikk ham til å miste sin stilling som eldre bare fordi han vil ha en tallerken med pottage.

En av de negative effektene av grådighet er at den forstyrrer den fredelige oppnåelsen av større ting. En grådig person vil aldri se noe stort potensiale i seg selv. De vil alltid betrakte andre mennesker som større enn dem. Grådighet kan føre til krig som forklart i Ordspråkene 28:25 De grådige vekker konflikt, men de som stoler på Herren vil ha fremgang. En mann som er grådig, kan gjøre noe for å oppnå noe, selv om det vil kreve at han forlater Gud i prosessen. Det er ikke rart boken i Lukas 12: 13-15 forklarer ytterligere hva som skal gjøres mot grådighet 'vi bør passe oss og være på vakt mot all slags grådighet. 

Gud forstår at en grådig mann ikke vil være takknemlig. I stedet for å takke Gud for tingene og velsignelser han har mottatt, vil han heller klage til Gud om ting han ikke har mottatt ennå. Mens situasjonen hans er mye bedre enn noen andre personer eier. Det ble hilst som fikk Saul til å se på David som trusler til tross for at han var kongen. Grådighet reduserer en mann. Kong Saul så på seg selv aldri som herskeren over Isreal, han forlot alle sine administrative plikter og fokuserte bare på å bli kvitt David. Dette var fordi David med hell drepte Goliat, og folk hyllet ham for det. Kong Saul så ikke på dette som et problem før han ble ødelagt av denne demonen som kalles grådighet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

På samme måte ble Judas Iskariot fortært av grådighetens ånd. Dette forklarer hvorfor han aldri ser noe galt i å avsløre hvem Jesus var for penger. Judas la ikke merke til at hans svakhet var grådighet før han ble ødelagt av den. Vi må identifisere at en av våre svakheter er grådighet. Følelsen av misnøye med å skaffe seg rikdom, makt og andre ting vi anser som nødvendige for å leve. Når vi har identifisert dette som vårt problem, er vi på vei til å finne en løsning på det.

Når du finner en løsning, kan ikke bønnens kraft understrekes. Hvis du lykkes med å få slutt på denne dårlige holdningen, er det veldig nødvendig med bønn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet: hver ånd av grådighet i livet ditt blir fortært av ilden til hellige Ånd. Jeg erklærer din frihet fra denne onde ånden i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg kommer foran nådens trone i dag for at jeg kan få barmhjertighet fra himmelens yppersteprest. Jeg ber om at ved din barmhjertighet som varer evig, skal du tilgi meg alle mine synder og misgjerninger i Jesu navn. Jeg ber om at du i kraft av blodet som ble utøst på Golgata-korset, vil se bort mine synder i Jesu navn.
 • Herre, skriften sier at den som skjuler synder, ikke vil lykkes, men den som bekjenner dem, vil finne medfølelse. Herre livet mitt har blitt overveldet av grådighetens ånd, jeg har gjort så mange onde ting på grunn av denne følelsen av misnøye. Jeg har ikke klart å takke deg herre for de store tingene du har gjort, i stedet klager jeg bittert på de tingene du ikke har gjort. Herre Jesus, jeg ber om at du vil hjelpe deg ved din barmhjertighet i Jesu navn.
 • Herre, jeg ødelegger alle former for problemer som kom inn i livet mitt som følge av grådighet, jeg avbryter disse problemene i Jesu navn. Herre, på alle måter at fienden har plaget livet mitt som et resultat av grådighet, ber jeg om at slik pine møter slutten i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ødelegger enhver ond pil som er sendt inn i livet mitt for å ødelegge min eksistens. Hver ånd av grådighet som har blitt kastet inn i livet mitt for å få meg til å mislykkes, ødelegger jeg deg i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du ved din barmhjertighet lærer meg hvordan jeg kan identifisere denne grådighetens ånd. Jeg ber om at din hellige ånd og kraft vil overskygge livet mitt, og i kraft av den hellige åndens kraft vil grådighetens ånd ikke ha noen plass lenger i mitt navn i Jesus.
 • Herre Gud, jeg ber om at du vil gi meg ånden til å være tilfreds. Gi meg den nåde å sole meg i tilfredshet. Gi meg nåde til å sette fokus på de tingene du har gjort med håp og forsikring om at du fremdeles vil gjøre de tingene jeg alltid har sett til deg i Jesu navn.
 • Far Lord, på alle måter som fienden vil begrense min fremgang i livet via grådighetens ånd, ber jeg om at du vil redde meg i dag i Jesu navn. Jeg nekter å savne stedet mitt slik som Esau savnet hans i Jesu navn. Jeg ber om at du vil hjelpe meg, så jeg ikke blir fortært av grådighetens ånd i Jesu navn.
 • Herrens ord sier: Min Gud vil tilfredsstille alle mine behov etter hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Jeg kommer imot enhver tvilstank i mitt sinn som kan få meg til å jage etter livets ting og forlate himmelens løp i Jesu navn.
 • Jeg ber for den ufortynnede invasjonen av det hellige spøkelset i livet mitt, kraften fra det hellige spøkelse som vil ødelegge alle fiendens gjerninger, jeg ber om at det kommer kraftig inn i livet mitt i Jesu navn. Skriften sier at når ånden kommer over deg, skal den gjøre ditt dødelige legeme raskere. Jeg ber om at mitt jordiske legeme skal få liv i Den hellige ånds kraft, i Jesu navn.
 • Herre, jeg erklærer at grådighet ikke vil hindre meg i å komme videre i Jesu navn. Når jeg går inn i karrieren som er bestemt for meg, når jeg går inn i min skjebne, skal grådighet ikke få meg til å falle i Jesu navn.
 • Hver ånd av grådighet som har lovet å få meg til å falle tilbake i løpet og jakten på himmelen, ødelegger jeg deg i dag med kraften i Jesu navn. Skriftene sier la den som tror at han holder seg, med mindre han faller, jeg nekter å falle i Jesu navn.
 • Skriften sier ikke vær bekymret for ingenting, men i alt gjennom bønner gjør bønner og takksigelser din forespørsel kjent for Gud. Herre, jeg takker deg for at du hjalp meg med å overvinne grådighetens kraft. Jeg takker deg for den nåde du har gitt meg for å overvinne grådighet. Jeg takker deg for barmhjertigheten din. Det er ved din barmhjertighet jeg ikke blir fortært, Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.


 

 

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her