Bønnepunkter for å lande drømmejobben din

3
123

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å få drømmejobben din. Mine utdannede meninger forteller oss at folk flest nøyer seg med jobben de egentlig ikke liker. De gjør bare jobber for å få mat på bordet. Mange kan skryte av å ha drømmen sin jobb. Noen ganger kunne vi skylde det på den dårlige tilstanden i landets økonomi, og på annen måte kunne vi klandre det for slappheten i bønnene fra den enkelte som søker jobb.

Sannheten forblir, vi er åndelige vesener og det åndelige styrer det fysiske. Vi kan endre tidevannet i åndens rike og få brutt protokoller for vår skyld i det fysiske. Jeg har sett så mange mennesker få en jobb de ikke fortjener, det er nådens posisjon. Mens andre mennesker oversvømmer i vanskeligheter bare fordi jobbene de gjør ikke kan dekke deres behov. Gud er fortsatt i gang med å gi folk sine drømmejobber. Jobben som vil være tilstrekkelig til å ivareta alle dine behov, er Gud fremdeles i stand til å gi dem ut.

En ting er særegen for å ha en drømmejobb, lykke vil være fremtredende i livet til en slik person. En mann som våkner tidlig om morgenen og kommer hjem sent på kvelden for en jobb han bare gjør fordi han ikke vil være inaktiv, en slik mann vil aldri være lykkelig. Når du har drømmejobben din, er det imidlertid et nivå av lykke som følger med det. Gud er i stand til å gi jobb. Ingen mottar noe med mindre det er gitt ovenfra. Gud vil gi deg den jobben. Du trenger bare å være forsettlig i forespørselen din.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Dette er ikke å si at økonomien ikke er i stykker. Imidlertid er begrepet Guds nåde slik at det kan legges for stor vekt. Grace åpner døren som har vært stengt i år. Det får menneskelige regler og forskrifter til å bøye seg i ansiktet til en annen mann. Hvis du så mye ønsker en bestemt type Job, la oss be sammen, Gud vil sikkert få det til. Skriftene sier at de rettferdiges forventninger ikke skal forkortes. Dine forventninger vil ikke bli ødelagt i Jesu navn. Boken av Matteus 7: 7 Be, så blir det gitt deg; søk, og du vil finne; bank, og det vil bli åpnet for deg. Alt du trenger å gjøre er å be, og det skal bli gitt til deg.

Jeg spør ved himmelens autoritet, din drømmejobb skal finne deg i Jesu navn. Jeg bestemmer at Gud vil koble deg til riktig kilde, men substansmenn skal finne deg i Jesu navn. Hvis du føler at du trenger å be for en bestemt type jobb, la oss be følgende bønner sammen.

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å se en ny ny dag. Jeg takker deg fordi du har vært skjegget mitt. Det er av din nåde vi ikke blir fortært. Jeg forherliger deg Herre Jesus for din nåde over livet mitt, jeg sier la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
  • Fader Herre, jeg kommer før deg denne dagen for å be om å få en jobb. Jeg ber om at din nåde åpner nye muligheter for meg. Jeg ber om at selv når jeg går ut på jakt etter jobb, vil din ånd gå foran meg og utjevne opphøyde steder i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg vet at ingen mottar med mindre det er gitt ovenfra. Jeg ber om at du gir ut en velsignelse i livet mitt. Din velsignelse som vil oppheve menneskets protokoll, din velsignelse som vil oppløse de regler og forskrifter som er blitt formet av menn, jeg ber om at en slik velsignelse begynner å følge meg i dag i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg bestemmer at du vil gi makt og kunngjøre meg for fortreffelighet på alle stedene jeg har blitt avvist. Jeg ber om at din makt vil gi meg en grunn til å bli feiret i Jesu navn. Jeg nekter avvisning, den nåde som vil gjøre meg til en måne blant stjernene, jeg ber om at du frigjør den til meg i dag i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at du vil koble meg til de rette menneskene. Menneskene du har forberedt på å løfte meg i livet, ber om en guddommelig forbindelse mellom oss i Jesu navn. Jeg ber om at du vil besitte slike menn med rastløshet til de finner meg og hjelper meg i Jesu navn.
  • Fader Herre, jeg ber om at når jeg går ut på jakt etter jobb, ber jeg om at du nærvær går med meg i navnet Jesus.
  • Herre Jesus, jeg ber om at du vil utstyre meg med visdom og nåde til å skille meg ut blant mengden. Ditt ord sier at vi skal be og vi skal motta, vi skal søke og vi skal finne, vi skal banke og det skal åpnes. Herre når jeg skal ut på jakt etter en bedre jobb, ber jeg om at du lar meg finne en i Jesu navn. Jeg ber om at din nåde og kraft følger med meg. Hver dør som er låst mot meg, åpner jeg dem ved kraften i Jesu navn.
  • Far Lord, jeg ber deg gi deg gunst. Skriften sier at hvis en manns vei behager Gud, får han ham til å finne nåde i menneskers øyne. Jeg ber om at din gunst vil gå med meg i Jesu navn. Når folk ser meg, la dem se din herlighet. Jeg snakker drømmejobben til en realitet i Jesu navn.
  • Himmelske Herre, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg. Jeg takker for at du har hørt mine bønner, jeg takker deg fordi jeg snart vil dele mitt vitnesbyrd, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. Herre, jeg bruker denne bønnen som kontaktpunkt for andre mennesker som har lignende problemer. Jeg ber deg komme dem til hjelp og svare dem når de ringer deg i Jesu navn.

 

 

 


annonser

3 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her