5 måter å overvinne frykt som troende

2
132

I dag vil vi håndtere 5 måter å overvinne frykt som troende på. Frykt er tilstedeværelsen av angst eller nysgjerrighet skapt av følelsen av usikkerhet. Vi har alle vår frykt, det er ingen mann født av kvinne som ikke har frykt. Vi frykter så mange ting. Noen mennesker frykter at de vil mislykkes i livet. I en veldig øm alder har de blitt snøret av frykt for å mislykkes. Denne frykten blir noen ganger et drivstoff som utvikler noen til å gjøre noe godt i livet. Statistikken til mennesker som er positivt påvirket av frykten, er imidlertid ingenting sammenlignet med de som ble ført ut i ødeleggelse av frykten.

Profeten Jona ble snødd av frykt etter at Gud sendte ham for å forkynne. Han ble overveldet av frykten for at han måtte være ulydig mot Guds instruksjon. Han gikk en annen vei fordi han var veldig bekymret i sitt hjerte. Så mange liv og skjebner er ødelagt på fryktens alter. Det er viktig å vite at frykt ikke reiser alene, det kommer med bekymring og angst. Tilstedeværelsen av bekymring skaper problemer som ikke eksisterer i utgangspunktet. Skriften sier i bok av 2 Timothy 1: 7 For Gud gav oss ikke motløshets ånd; men krafts og kjærlighets og sindighets ånd.

Før vi fortsetter, la oss raskt fremheve noen av de negative effektene av frykt i en troendes liv.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Negative effekter av frykt i troende

The Enemy Becomes a Giant Predator

Frykt gjør at du blir et bytte for fienden. Det er så mange mennesker hvis liv har blitt stoppet av fienden på grunn av fryktens ånd. Når du snøres av fryktens ånd, ville du ikke vite eller finne ut at Gud har så mange løfter for deg.

Dette gjør at fienden blir et rovdyr. Hver gang du prøver å finne veien tilbake til korset, minner fienden deg om fortiden din, og du blir så redd at du ikke en gang vet hva du skal gjøre.

Det forårsaker rastløshet

Har du noen gang sett en mann eller kvinne som er redd og fremdeles rolig? Enhver mann hvis liv blir forstyrret av frykt, en slik mann vil alltid være på flukt og lete etter løsning. I mellomtiden blir en slik mann sårbar og kan lett bli villedet eller villedet til noe mer forferdelig enn de frykter.

Mange mennesker har glemt skaperen sin, de har glemt at Kristus har utøst blodet på Golgata kors for soning av deres synder. De begynner å se etter løsning der den ikke eksisterer.

Det kan føre til plutselig død

Frykt er den største morderen på menn. Det er så forferdelig at det kan føre til blodtrykk som igjen vil ta livet av en slik person. Uansett hva du går gjennom, uansett hvor forferdelig situasjonen er, ha alltid en sterk tro.

5 måter å overvinne frykt på

Studer Guds Ord

En av de beste måtene å overvinne frykt som troende er ved å ha riktig informasjon. Studer Guds ord for å vite om alle Guds løfter for livet ditt. Disse løftene vil utstyre tankene dine og få deg til å vite at Gud er i stand til å løse alle situasjoner.

Husk at skriften sier 23 Mosebok 19:XNUMX Gud er ikke et menneske for at han skulle lyve og heller ikke en menneskesønn for å omvende seg. Har han sagt, og vil han ikke gjøre det? Eller har han talt, og vil han ikke gjøre det godt? Dette betyr at alle Guds løfter for livet ditt vil bli oppfylt uavhengig av situasjonen du går gjennom. Hvis Gud har lovet at han vil tilfredsstille alle dine behov i henhold til sin rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus, bør du stole på Gud at han vil gjøre det.

Kjenne og stole på Gud

Daniel 11:32 Og de som gjør ondt mot pakten, skal han ødelegge ved smiger; men folket som kjenner sin Gud, skal være sterkt og gjøre bedrifter.

Skriften sier at de som kjenner sin Gud, skal være sterke og de skal utnytte. Det er ikke mulig for en å kjenne Gud og ikke stole på ham. Du må kjenne Gud, og du må vite at han er en belønning for dem som flittig søker ham.

Å stole på Gud betyr at du kaster all din omsorg på Gud. Du gir slipp på alle dine bekymringer, frykt og angst fordi du har Gud. Når livets problemer raser mot deg, vil du fortsatt stole på Gud at han er stor og kraftig nok til å redde deg. Skriften sier hvem som snakker, og det skjer når Gud ikke har befalt. Hvem truer livet ditt med døden? Stol på Gud. Han har sagt at du ikke vil dø, men leve for å kunngjøre hans gjerninger i de levendes land.

Be i Den hellige ånd

En av de beste måtene å overvinne frykten er ved å be i det hellige spøkelse. 1.Korinter 14: 4 Den som taler i en tunge, oppbygger seg selv, men den som profeterer, oppbygger menigheten. Når du snakker i tunger, oppbygger vi oss selv. Vi bygger oss selv i åndens rike.

Det er mennesker som er redde for å bli alene i huset fordi de frykter angrep fra fienden. Dette er en vei ut av den frykten. Gud har ikke gitt oss en ånd av frykt, men av Sonship for å gråte Ahba far. Når du kommer inn i huset, sett all demonisk kraft under trelldom ved å be i det hellige ånd. Det bygger deg opp for å overvinne frykt.

Finn fred med Gud

Romerne 8: 31 Hva skal vi da si til disse tingene? Hvis Gud is for oss, hvem kan være mot oss?

En av grunnene til at fienden avkortet livene våre med frykt, er fordi vi ikke har fred med skaperen vår. I det øyeblikket vi ordner opp med Gud, kan ikke fienden lenger ha makt over oss. Vi kan ikke lenger frykte hva fienden ville gjøre mot oss fordi vi har rett rett med Gud.

 


annonser

2 KOMMENTARER

  1. bønneforespørsel
    vær så snill å berøre og være enig med meg for gjennombrudd og utfrielse i meg og min families sinn, kropper, ånder og sjeler. vi vil se Guds godhet i livsfeltet. be for sønnen min, Christian 19, trenger veterinær. for å hjelpe ham med å få veterinæren sin. assistentbevis og en god jobb og økonomien hans.
    endre historien vår for godt slik at alle skal vite at det var Gud på vår side, vis deg selv mektig i våre liv Gud, fordi vi elsker deg, ærer deg, vent på deg og du håper jeg alene, i deg stoler vi på og er avhengige ... Takk Herre i Jesus navn Amen

  2. Takk Pastor for oppmuntringen til oss som kristne, vi har virkelig en stor og mektig GUD. Vi takker GUD for livet ditt, fortsett å gi oss alltid ordet.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her