10 skrifter for å starte dagen

1
13330

I dag skal vi håndtere ti skrifter for å starte dagen. Det er ingen bedre måte å starte dagen på enn med Guds ord. Guds ord bærer makt det er tilstrekkelig til å gjøre dagen vår glatt. Husk at Bibelen er registrert at hver dag er fylt med ondskap, så er velsignelse innebygd i hver dag. Det rette Guds ord vil hjelpe oss med å sette vår dag riktig.

Enten du er kontorist eller forretningsmann, trenger du det riktige ordet for å gjøre dagen din jevn og fri for enhver ond hendelse. Herrens ord er bekreftelse og påminnelse om at Gud elsker oss og at han våker over oss. Vi har overholdt 10 skriftsteder du alltid kan bruke til å begynne dagen.

10 skrifter for å starte dagen

Salme 118: 24 “Dette er dagen som Herren har gitt; vi skal glede oss og glede oss over det. ”


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Du kan bruke dette skriftstedet til å profetere inn i dagen. Skriftene sier forkynn noe, og det skal bli opprettet. Forklar at dagen er dagen som Herren har laget, og du vil glede deg og være glad i den. Dette betyr at det ikke kommer noe ondt på denne nye dagen, du skal ikke bli offer for noen onde omstendigheter i Jesu navn.

Salme 88:13 ”Men til deg ropte jeg, Herre! og om morgenen skal min bønn forhindre deg. ”

Det er noe med å kalle Gud om morgenen. Hvordan Salmeboken sier at jeg vil påkalle deg tidlig på morgenen. Husk at skriftet formaner at vi ser etter Gud når han kan bli funnet, vi skal påkalle ham når han er nær. Denne bønnen betyr at Guds nærvær alltid er nær og rask tidlig om morgenen. Les dette skriftstedet, be til Gud og tro at bønnen din er blitt besvart.

Salme 90:14 “Oppfylle oss tidlig med din barmhjertighet; så vi kan glede oss og glede oss i alle våre dager. ”

Dette er en bønn til Gud om å velsigne oss med hans barmhjertighet. Husk at Skriften sier at jeg vil være nådig over hvem jeg vil være nådig over og medfølelse med hvem jeg vil ha den over. Dette er en formaning om at Gud skal velsigne oss med barmhjertighet slik at vi kan være glade hele dagen. Når Guds nåde er hos oss, vil protokoller brytes og ting vil falle på plass uten stress.

Salme 5: 3 “Min stemme skal du høre om morgenen, Herre! om morgenen vil jeg rette min bønn til deg og se opp. ”

Dette skriftstedet skal ytterligere understreke det faktum at Gud hører og besvarer bønner mer om morgenen. Dette er ikke å si at Gud ikke svarer på bønner andre tider på dagen. Gud svarer på bønn hver gang. Det er imidlertid viktig at vi retter våre bønner til Gud tidlig på morgenen før vi går ut av huset.

Salme 143: 8 ”La meg høre din kjærlighet om morgenen; for på deg stoler jeg: la meg kjenne veien jeg skal gå; for jeg løfter min sjel til deg. ”

Det er en bønnesalme for at vår dag skal gå bra og glatt. Det er bønn for Guds kjærlighet å komme over oss tidlig på morgenen. Vi trenger også veiledning for hver dag. Når livet vårt er ugyldig, er feil uunngåelig. Dette er en bønnesalme som Gud retter beinet vårt på hvilken vei vi skal gå.

1. Peter 5: 7 “Kast all din omsorg på ham; for han bryr seg om deg. ”

Hvis du bekymrer deg for mye, hvis hjertet ditt er fylt med så mye angst at du ikke vet hva du skal gjøre. Dette er det beste skriftstedet å starte dagen med. Er du redd for å møte den onde sjefen din i dag? Eller du er skeptisk til at dagen din ikke vil gå som planlagt, bekymringsløs. Gud har lovet å ta vare på oss ved å fjerne alle våre bekymringer og bekymringer.

Jesaja 45: 2 Jeg vil gå foran deg og gjøre de krumme stedene rette; Jeg vil knuse kobbersportene og hugge jernstengene.

Du trenger ikke å bekymre deg. Dette er et løfte fra Gud. Han har lovet å gå foran deg hver dag og nivåere opphøyde steder. Dette betyr at den allmektige Guds kraft vil gå foran deg og ta ut alle problemer eller utfordringer som kan oppstå mot deg på veien. Du trenger bare å studere dette skriftstedet med tro på hjertet ditt, slik det skal være slik det er skrevet.
Hver jerndør som er stengt mot deg for å forsinke din velsignelse, vil bli ødelagt av kraften fra den allmektige Gud.

Filipperne 4:19 Og min Gud skal tilfredsstille alt ditt behov etter hans rikdom i herlighet ved Kristus Jesus.


Dette er et forsikringsskrift om at Gud vil levere alt vi trenger. Guds Faders rikdom kan ikke vektlegges for mye. Skriften sier i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Dette betyr at mangel og mangel ikke vil være vår del for hverdagen i våre liv.

Jakob 1: 5 “Hvis noen av dere mangler visdom, la ham be til Gud, som gir alle mennesker på en fri måte og ikke forråder seg; og det skal gis ham. ”

For hver dag trenger vi et visst nivå av visdom for å reise gjennom livet. Det er ikke rart at skriftet formaner oss om at hvis vi mangler visdom, bør vi be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Det er Guds visdom som vil lære deg hvordan du kan gi svar på enhver samtale du vil hengi deg til gjennom dagen.

Guds visdom vil hjelpe deg med å løse komplekse situasjoner som om det ikke er noe.

Jeremias 29:11 "For jeg vet hvilke planer jeg har for deg," sier Herren, "planlegger å lykkes deg og ikke skade deg, planlegger å gi deg håp og en fremtid."

Bruk denne delen av Skriften for å kreve velstand for dagen. Han sa at hans planer for oss er å blomstre og ikke skade oss. Dette betyr at enhver fare på vår måte vil bli fjernet av kraften i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter for å unnslippe fiendens felle
Neste artikkel5 måter å unngå ekteskapsbrudd i ekteskapet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.