Bønnepunkter for å unnslippe fiendens felle

10
15005

I dag vil vi håndtere bønnepunkter for å unnslippe fiendens felle. Djevelen har ingen andre virksomhet enn å ødelegge skjebnen til de som står med Gud. Ikke så rart skriften sier i boken av 1 Peter 5: 8 Vær edru, vær årvåken; fordi din motstander djevelen går rundt som en brølende løve og søker hvem han kan fortære. Ofte enn ikke, bruker fienden mennesker mot troende. Slik er tilfellet med kong David mot kong Saul.

Bibelen skrev at Saul ble misunnelig, og at han ville ha David død på alle måter. Ved flere anledninger som skrevet av Skriften, vil kong Saul gjøre et forsøk på Davids liv. Imidlertid er Gud alltid trofast til å redde folket som blir kalt ved hans navn. Skriften sier i boken av Salme 34:19 Mange er de rettferdiges lidelser, men Herren utfrir ham av dem alle. Gud er trofast nok til å utfri oss hvis vi bare stoler på og adlyder ham til enhver tid.

Vi vil be til Gud i dag for å redde oss fra vår felle fiende. Fienden bruker forskjellige ting for å forstyrre reisen til Guds barn. Mens fienden brukte Saul mot David, var historien om Joseph en annen. Fienden brukte kona til Josefs sjef, Portifars kone mot ham. Hvis bare Josef hadde falt i den fellen, hadde han ikke vært i stand til å oppfylle Guds hensikt for livet sitt. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at enhver felle fra fienden over livet ditt blir ødelagt av Den hellige ånds ild.

Det er tilfeller der djevelen bruker mangfoldig fristelse mot en troende. Job var et praktisk eksempel på dette. Han ble hardt plaget av fienden. Hensikten med hans pine var å få ham til å forlate Gud, men Job holdt fast ved sin tro. Våre kan være forskjellige fra Jakob, fienden kunne bruke en annen felle for oss. Det kan være sykdom, det kan være sykdom, det kan være hva som helst. Uansett hva djevelen måtte ønske å bruke mot oss, er dette en forsikring vi har i Herren, som det står i Salme 124: 6-8 Velsignet være Herren, som ikke har gitt oss til byttedyr for deres tenner. Vår sjel er rømt som en fugl ut av fuglerens snare: snaren er knust, og vi er rømt. Vår hjelp er i Herrens navn, som skapte himmel og jord ”.

Vi vet at vår Gud er i stand til å beskytte oss fra alle. Jeg kunngjør ved himmelens autoritet at alle fiendens planer for å skape et fall for deg blir ødelagt av Den hellige ånds ild. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at fiendens plan og agenda over ditt liv ikke skal skjules i Jesu navn. Gud skal fortsette å avsløre fiendens plan for deg i Jesu navn.

Bønn Poeng:

 • Herre Jesus, jeg forherliger deg for din nåde og beskyttelse over livet mitt. Det er din barmhjertighet som har holdt meg så langt, det er ved din barmhjertighet at jeg ikke blir fortært eller overveldet av fienden. Jeg gjør deg stor, Herre Jesus, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre, jeg står på løftet om ditt ord i boken Jesaja 49:25 Men slik sier Herren: Selv de mektiges fangene skal tas bort, og de fryktelige byttedyr skal reddes; For jeg vil kjempe med ham som kjemper med deg, og jeg vil redde dine barn. Jeg bestemmer at himmelens hær kjemper med de som kjemper med meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, du er skjoldet mitt og spenneren min nåværende hjelp i nødens øyeblikk. Jeg ber om at du ved din nåde vil redde deg fra mine fienders felle. Jeg ber om at du ved din makt vil ødelegge fiendens planer over livet mitt i Jesu navn.
 • Herre, for det er skrevet, berør ikke min salvede og gjør ikke min profet noe vondt. Jeg bestemmer at ingen skade skal komme nær meg i Jesu navn. Ingen onde skal komme i nærheten av min bolig i Jesu navn.
 • Herre, hver mann eller kvinne som tildeles av fienden til å overvåke livet mitt, kunngjør jeg din død i dag i Jesu navn. Hver mann og kvinne som har til hensikt å skade meg, bestemmer jeg ved himmelens autoritet, mister din kraft i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg irettesetter fienden over livet mitt. Måtte agendaen deres bli ødelagt over livet mitt i Jesu navn. Ditt ord har sagt at du vil beskytte meg fra fuglerens snare, du vil bryte fuglens snare og sikre at min frihet er garantert, jeg sier dette løftet til en realitet i Jesu navn.
 • Herre som i Salme 141: 9 har sagt at Hold meg unna kjevene i fellen som de har satt for meg,
 • Og fra snarene til de som gjør urett. Jeg ber om at beskyttelsens hender vil være over meg overalt jeg går i Jesu navn.
 • Herre Gud, ditt ord sa at du vil trekke meg ut av nettet som de i hemmelighet har lagt for meg, for du er min styrke. Herre, jeg står på forsikringen om disse ordene i Jesu navn. Jeg bestemmer min sikkerhet til virkelighet i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer at kraften til den allmektige Gud vil ødelegge enhver felle som er lagt for meg av fienden. Akkurat som du hjalp David med å unnslippe alle feller mot ham av Saul, bestemmer jeg at din hjelp skal komme for meg i Jesu navn.
 • For det er skrevet: intet våpen som er dannet mot meg, skal blomstre. På noen måte som fienden planlegger å angripe meg, ødelegger jeg planene deres med ild i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot selvmordsforsøk
Neste artikkel10 skrifter for å starte dagen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

10 KOMMENTARER

  • Jeg bestemmer i Jesu Kristi navn, du blir utfridd. Jeg irettesetter enhver blodsugende demon over livet ditt, jeg retter dem til korset på Golgata, hvor det er en overflod av blod i Jesu navn. Jeg kunngjør din frihet i dag i Jesu navn.

   Amen.

 1. be for meg, en god jobb, finn meg, og GUDs finger aktiverer løftene hans i livet mitt, for han sier at han vil skrive sine lover i våre hjerter

  • Jeg ber om oppfyllelse av mangeårige løfter fra Gud i løpet av livet ditt. Din ventetid er over, må Guds allmektige hender oppfylle alle løftene fra Herren over livet ditt i Jesu navn.

  • Jeg ber med himmelens autoritet, at den drømmejobben finner deg i dag i Jesu navn. Jeg foreskriver med himmelens autoritet den jobben som vil gjøre slutt på finanskrisen i livet ditt, jeg ber om at jobben finner deg i dag i Jesu navn.

 2. Jeg ber om utfrielse fra onde åndsangrep gjennom drømmer og enhver felle som mine fiender legger for meg. Jeg ber om å bli utfriet fra stagnasjonens ånd på alle områder av livet mitt. Jeg står på troen på løftene fra vår Herre og frelser Jesus, vår tros fullfører. Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.