Kraftige profetiske erklæringer for årets andre fase

3
12866

I dag skal vi håndtere kraftig profetisk erklæring for andre fase av året. Vi har nettopp gått inn i årets andre fase. Det er så mange velsignelser knyttet til hver fase av året, det er også mange forbannelser og prøvelser. Den nye fasen har nettopp begynt, og så mange ting har allerede begynt å skje rundt om i landet. Det er igjen for oss å bestemme hvordan vi vil at den andre fasen av året skal være for oss.

Gud har gitt oss makten til å bestemme selv hvordan hver dag skal være. Ikke så rart at skriften sier i boken Job 22:28 Du skal også forkynne noe, og det skal bli fastslått for deg; Så lys vil skinne på dine måter. Gud har gitt oss myndighet til å kunngjøre noe og få dem til å bli. Uansett om det er fred i verden eller ikke, uansett om økonomien blomstrer eller ikke, har vi myndighet til å tjene rikdom og gjenopprette normaliteten i landet med munnens ord.

Hvordan den Gud respekterte Josuas ord da han kjempet med fem konger. Joshua beordret solen til å gå stille ved Gibeon og månen til å stille i Aijalon. Sol og måne sto der til Isreals barn hadde hevnet seg over sine fiender. Bibelen skrev at Gud aldri har lyttet til eller hørt på stemmen til en mann som han gjorde mot Joshua.
I løpet av denne andre fasen av året vil vi komme med kraftige profetiske erklæringer.

Profetiske ord er en uttale av det som kommer. Vi uttaler dem gjennom vår munn med tro på at Gud er i stand og rikelig i stand til å gjøre dem. For så mange av oss som hadde en tøff start i 2021, er dette nok en mulighet til å fylle på hele prosessen og avslutte året sterkt. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at alt du har jaget fra begynnelsen av året, og du kan få, blir de lett frigjort til deg i Jesu navn. Hvis du tror du trenger noen kraftige erklæringer for den andre fasen i år, la oss be sammen.

Bønnepoeng

 • Fader Herre, jeg takker deg for at du gir meg nåde til å være vitne til en annen måned i 2021. Jeg takker deg for at du sparte livet mitt for å være vitne til årets andre fase, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. Jeg takker deg for den nåde som har regnet meg verdig til å være menneske på dette tidspunktet. Jeg takker deg for privilegiet å få puste, Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg foreskriver med myndighet fra himmelen, enhver kraft som stoppet meg i første halvdel av året, jeg bestemmer at de er maktesløse over meg i Jesu navn. Alle forfedre krefter som har gjort meg arbeidsufør i første halvdel av året, blir du ødelagt i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg foreskriver at alt jeg har jaget fra første halvdel av året og fram til nå og ikke har nådd, ber jeg om at du vil frigjøre det til meg i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektiges nåde vil åpne alle lukkede dører, hver dør som er stengt mot meg, jeg bestemmer at kraften til den allmektige Gud vil åpne den i Jesu navn.
 • Herre Jesus, skriften sier at jeg ikke skal dø, men leve for å forkynne Herrens ord i de levendes land. Fader Herre, jeg bestemmer med myndighet fra himmelen at døden ikke skal kjenne min bolig i år i Jesu navn. Jeg avbryter enhver dødsagenda i løpet av livet mitt og over det til familiemedlemmene mine, jeg ødelegger dødens makt over oss i Jesu navn.
 • Herre Jesus, for Gud er den som gir oss muligheten til å tjene rikdom. Jeg bestemmer ved kraften i Jesu navn, jeg får makten til å gjøre rikdom i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at nåde til å samle rikdom blir frigitt for meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg innløser de resterende dagene i år med Kristi dyrebare blod. Jeg avbryter enhver demonisk agenda i løpet av livet mitt ved kraften i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om frigjøring av alle velsignelser som er knyttet til denne nye fasen. Herre, jeg bestemmer at Herrens engel skal begynne å låse opp alle velsignelser som kommer til denne andre fasen i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet at beskyttelsen av den allmektige Gud vil være over meg resten av dette året. Jeg fritar meg selv og familien fra alle onde piler som flyr rundt, jeg aktiverer Guds paraply over meg selv og familien, ingen ondskap skal skje oss i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil velsigne meg med all suksess i år. Jeg bestemmer at alt jeg legger hendene på skal blomstre. Jeg nekter å være en fiasko, på alle måter jeg har sviktet, bestemmer jeg at Guds allmektiges nåde vil løfte meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer med himmelens autoritet. For de som ser opp til deg etter livmorens frukt, ber jeg om at du gir dem fri i Jesu navn. Jeg ber om at ved din barmhjertighet vil du åpne livmoren deres, og du vil velsigne dem med gode barn i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg bestemmer at de som ser opp til deg etter gode jobber, ber om at du skal svare dem i Jesu navn. Selv på stedet der deres kvalifikasjoner ikke er tilstrekkelig, bestemmer jeg at din nåde skal tale for dem i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot maskerader i drømmer
Neste artikkelBønnepunkter mot selvmordsforsøk
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

3 KOMMENTARER

  • Be inderlig for at enhver ond pakt som arbeider mot deg skal bli ødelagt. Kristus har stasjonert den nye pakt gjennom sitt blod som ble utøst på Golgata kors.

   Jeg slutter meg til tro og bestemmer av himmelens autoritet, enhver demonisk pakt eller barriere i din mors hus blir ødelagt av Den hellige ånds ild.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.