Bønnepunkter for å ødelegge hundebitt i drømmer

1
351

I dag vil vi håndtere bønnepunkter for å ødelegge hundebitt i drømmer. Hundebitt selv i det fysiske riket er ikke en god ting, enn si i drømmen. Når en mann blir bitt av en hund i drømmen, kan det føre til stagnasjon, isolasjon, forferdelig sykdom, seksuell urenhet og mange flere. Hva sier bibelen om hunder? Boken av Filipperne 3:2: "Vokt dere for hunder, pass opp for onde arbeidere, vær forsiktig med innbinding." Skriften forklarte at hunder er onde arbeidere.

En av måtene djevelen trenger inn i menneskers liv er via bruk av hunder. Hva en slik person bare vil oppdage er at de ikke lenger kan unngå seksuell urenhet. Andre, det kan ha en negativ effekt på deres helse og økonomi. Når du ser mennesker som ikke kan slutte å hor eller ekteskapsbrudd, kan de bli besatt av hundens ånd. Noen ganger kan det føre til mislykket forhold. Uansett tilfelle må du be inderlig når du drømmer om at du ble bitt av hunder. Den negative effekten kan være minimal, og den kan eskalere til en farligere situasjon.

Drømmer er åndelig virkelighet som blir vist for oss. Gud kan fortelle deg årsaken til problemene dine. Derfor er det viktig å be alltid, spesielt når noe blir avslørt for deg i søvne. Jeg foreskriver med myndighet at enhver hundeånd som påvirker livet ditt blir ødelagt i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

Bønnepoeng:

 • Herre Gud, jeg ber om at du ved din kraft vil ødelegge hvert gift av hundebitt som påvirker livet mitt i Jesu navn.
 • Hver hundeånd som får meg til å hor eller ekteskapsbrudd gjentatte ganger irettesetter jeg deg i dag i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg bestemmer med himmelens autoritet, hver ånd av stagnasjon i livet mitt som blir brakt over meg av hundebitt fra drømmen min, jeg avbryter deg i dag i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet, enhver kraft og fyrstedømme som dukker opp i søvn i form av en hund, du blir ødelagt av det hellige ånds ild.
 • Alle forfedre krefter i min slekt som er kjent for å plage alle i min generasjon, jeg avbryter deg i løpet av livet mitt i Jesu navn.
 • Du demon av hor og utukt, kom tilbake fra meg i dag i Jesu navn.
 • Herre, hver hund som biter fra drømmen som påvirker min åndelige vekst, la det hellige ånds ild brenne dem i Jesu navn.
 • Herre, jeg irettesetter sykdom over livet mitt i Jesu navn. Jeg metter søvnen min med Kristi dyrebare blod. Hver gang jeg lukker øynene for å sove, bestemmer jeg at Herrens engel skal være med meg i Jesu navn.
 • Hver blodsugende demon som dukker opp for meg i drømmen for å skape frykt, forbanner jeg deg i dag i Jesu navn.
 • For det er skrevet, vi har ikke fått en ånd av frykt, men av sønnskap til å gråte Ahba Far. Jeg kommer imot alle former for frykt i livet mitt i Jesu navn.
 • Herre, jeg tok på meg rustningen til krigføringen min. Jeg legemliggjorde meg med Guds rustning fra i dag. Min åndemann mottar overnaturlig kraft i Jesu navn.
 • Hver demonisk pil som skyter inn i livet mitt fra helvetes grop, sender jeg deg tilbake til avsenderen i sju ganger i Jesu navn.
 • La det hellige ånds ild komme og ødelegge hvert angrep fra fienden ved å bruke hunden som en agent for å holde meg nede på et sted i Jesu navn.
 • Hver demonisk hund som har blitt sendt av fienden for å bite meg i søvne for å ødelegge ekteskapet mitt, ødelegger jeg deg i Jesu navn.
 • Hver demonisk hund som har blitt sendt av fienden for å ødelegge forholdet mitt, faller i hjel i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at enhver ond hund som er fiende, bruker sitt bitt for å skjemme mitt liv og skjebne, skal dø i dag i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet at Guds styrke kommer over min åndemann. Kraften til å kjempe og motstå bitt av en ond hund i drømmen, la den komme over meg i dag i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet at kroppen og ånden min blir farlig for hundebitt i Jesu navn. Fra i dag blir jeg en redsel for mørkets kraft i Jesu navn.
 • Skriften sier at ikke berør mine salvede og ikke gjør mine profeter noe vondt. Jeg bestemmer fra i dag, jeg er urørlig i Jesu navn. Fra i dag blir jeg en redsel for fiendens makt i Jesu navn.
 • Jeg ber om at Jesu blod vil nøytralisere hver makt som ble gitt i drømmene mine i Jesu navn.
 • For det er skrevet: Jeg bærer Kristi merke, ingen skal bry meg. Jeg står på effektiviteten av dette ordet og bestemmer at jeg ikke skal bli bekymret i Jesu navn.
 • Fiendens makt har ingen betydning for livet mitt i Jesu navn. Jeg skal ikke bli overveldet i Jesu navn.
 • For det er skrevet, jeg skal mate de som undertrykker deg med sitt eget kjøtt, og de skal være full av sitt eget blod som av søt vin. Alt kjøtt skal vite at jeg, Herren, am din frelser og din forløser, Jakobs mektige. Guds hellige ånd, oppstå nå og ta hevn over enhver demonisk fiende som plager livet mitt med hunder i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver ond vane med seksuell urenhet i livet mitt, jeg ødelegger det ved det hellige ånds ild. Hver form for avhengighet i livet mitt, avbryter jeg det i Jesu navn.

 


annonser

1 KOMMENTAR

 1. Herregud, Guds mann, jeg trengte virkelig denne bønnen. Jeg har blitt angrepet av hundeånd nesten hele livet og har aldri forstått hvorfor eller hva jeg gjorde, enten i ord, tanke eller handling for å åpne døren til denne ånden. Takk, HERRE, for at du brukte denne mannen av GUD i livet mitt. I JESUS-navn ber jeg at du velsigner ham og holder ham og skinner DITT strålende lys over ham, og at du får all ære ut av livet hans. Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her