Bønnepunkter for å si når du vil ta en beslutning

2
475

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter å si når du vil ta en beslutning. I stor grad kan typen beslutning vi tar i livet påvirke livene våre enten de er positive eller negative. Noen skjebner har blitt ødelagt bare fordi skjebneinnehaveren tok en feil avgjørelse på et bestemt tidspunkt. Livet vårt er skrevet og skrevet av Gud, uansett hvilken avgjørelse vi tar i livet, bør og må være i samsvar med Guds vilje for våre liv.

Djevelen er en smart jævel. Det er en rekke fristelser som fienden vil kaste på oss. De fleste av disse fristelsene ser så ekte og ekte ut at vi kan falle for det, bortsett fra at vi lar Gud hjelpe oss med å ta en god beslutning. Husk da Kristus var i ferd med å bli tatt, så han på et blunk alle lidelsene og prøvelser han vil gå gjennom. Umiddelbart ba Kristus om at Gud om det vil behage deg å la dette begeret gå over meg. Matteus 26:39, Han gikk litt lenger og falt på ansiktet og ba og sa: “Min far, hvis det er mulig, la dette begeret gå fra meg; likevel ikke som jeg vil, men som du vil. Vi kan utlede at Kristus fraskjente seg ønsket nesten umiddelbart. Han sa likevel, ikke som jeg ønsker, men som du vil. Kristus har makten til å frelse seg selv, men han lot Gud hjelpe ham med å ta den rette avgjørelsen.

Et annet perfekt eksempel i Skriften er Ruths liv. Ruths navn ble fremtredende i Skriften bare på grunn av en avgjørelse som Ruth tok. I boken til Ruth 1:16 Men Ruth sa: “Bønn meg om ikke å forlate deg eller vende tilbake fra å følge deg; For uansett hvor du går, vil jeg dra; Og uansett hvor du overnatter, vil jeg overnatte; Ditt folk skal være mitt folk, og din Gud, min Gud. Bare på grunn av denne avgjørelsen registrerte Bibelen at Kristus Jesus kom fra slekten til Rut.


En av de tøffeste avgjørelsene som noen gang ble tatt av en mann i Skriften, er Joshua. Da Isreals barn begynte å begå store grusomheter i Herrens øyne. Joshua samlet mennene og forkynte rett foran dem, velg i dag den guden du skal tjene. Men jeg og min husstand, vi skal tjene herren. Joshua 24:15 Og hvis det synes ondt for deg å tjene Herren, velg dere i dag hvem dere skal tjene, enten gudene som deres fedre tjente på den andre siden av elven, eller amorittenes guder, i hvis land du bor. Men jeg og mitt hus skal tjene Herren. ” Dette er en av de tøffeste beslutningene å ta.

Joshua nektet å følge mengden. Han innviet seg selv og familien. Selv om hele Isreal nekter å tjene Gud Jehova, har Joshua avlagt et løfte om å fortsette å tjene Jehova med sin familie. Også i livet vil det være en tid at vi må ta en vanskelig beslutning. Det kan dreie seg om å leve en jobb for å etterkomme Kristi kall, det kan være å flytte ut av et hus akkurat som hans instruerte Abraham. Hvis vi ikke tar den rette avgjørelsen, vil det påvirke melet. I mellomtiden, når en mann er i ferd med å ta konkrete avgjørelser som gjelder hans liv, er fienden alltid i nærheten av å kaste forvirring i luften.

Jeg profeterer som et orakel av den levende Gud, at alle fiendens planer for å forvirre deg når du vil ta riktige avgjørelser blir brutt i Jesu navn. Jeg spurte ved den høyeste barmhjertighet at Guds Ånd vil være ditt råd når du skal ta en beslutning i Jesu navn.

Hvis du føler at det er behov for å be, bruk disse bønnepunktene nedenfor.

Bønnepoeng:

  • Fader Herre, for det er skrevet hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Herre, jeg ber for ufortynnet visdom om å ta de riktige avgjørelsene i livet. Jeg ber om at du vil lede tankegangen min, og at du vil lede tankene mine til å kjenne tankene dine for livet mitt i Jesu navn.
  • Jeg ber om forholdet mitt, jeg ber deg hjelpe deg til å ta det riktige valget. Jeg ber deg hjelpe deg med å velge riktig i Jesu navn. Jeg vil ikke ta en beslutning basert på min jordiske kunnskap, herre i din uendelige barmhjertighet, veilede tankene mine i Jesu navn.
  • Herre, jeg ber om at når som helst jeg vil ta en beslutning, vil du hjelpe meg å unngå stolthet. Jeg ber om at nåde skal være ydmyk til og med i tanker og tanker: Herre gir meg dette i Jesu navn.
  • Herre Jesus, når jeg ber fra deg og jeg ennå ikke vil motta, gi meg nåde til å utvise god karakter mens jeg venter på deg Herre Jesus. Jeg ber deg hjelpe deg til å forstå at du har bedre planer for livet mitt i Jesu navn.
  • Jeg ber om at du vil veilede tankene mine. Gi meg den nåde å høre hva du sier per gang. Jeg nekter å ta en avgjørelse basert på tidligere erfaringer eller bare av min jordiske kunnskap. Jeg ber om at din ånd vil hjelpe meg. Jeg vil vite tankene dine. Jeg vil vite ditt ønske om meg Herre Jesus, jeg ber om at du vil fylle mitt hjerte med din kraft i Jesu navn.Herre Jesus, skriften sier at vi ikke har fått en ånd av frykt, men av kjærlighet, kraft og sunt sinn. Jeg nekter å bli overveldet av bekymring eller frykt når jeg skal ta viktige avgjørelser for livet mitt i Jesu navn. Jeg kommer imot følelsen av mindreverdighet som kan føre til at jeg nøyer meg med mindre. Hver følelse av utrygghet som kan føre til at jeg tar feil beslutning, kommer jeg imot med kraften i Jesu navn. Far Herre, hjelp meg å gjøre din vilje. Uansett hva jeg vil. Ikke bry meg om mine ønsker og ambisjoner. Herre Jesus, hjelp meg til alltid å ta de rette avgjørelsene for livet mitt i Jesu navn. Herre Jesus, jeg ber om dømmekraftens ånd. Jeg ber om nåde å forstå når du snakker til meg i Jesu navn. Jeg vil ikke forveksle stemmen din for djevelens stemme og omvendt som gjør at jeg tar feil valg. Jeg ber om ånden fra dømmekraft, gi den til meg i Jesu navn.

   KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
   ABONNER NÅ

Herre Jesus, skriften sier at vi ikke har fått en ånd av frykt, men av kjærlighet, kraft og sunt sinn. Jeg nekter å bli overveldet av bekymring eller frykt når jeg skal ta viktige avgjørelser for livet mitt i Jesu navn. Jeg kommer imot følelsen av mindreverdighet som kan føre til at jeg nøyer meg med mindre. Hver følelse av utrygghet som kan føre til at jeg tar feil beslutning, kommer jeg imot med kraften i Jesu navn. Far Herre, hjelp meg å gjøre din vilje. Uansett hva jeg vil. Ikke bry meg om mine ønsker og ambisjoner. Herre Jesus, hjelp meg til alltid å ta de rette avgjørelsene for livet mitt i Jesu navn. Herre Jesus, jeg ber om dømmekraftens ånd. Jeg ber om nåde å forstå når du snakker til meg i Jesu navn. Jeg vil ikke forveksle stemmen din for djevelens stemme og omvendt som gjør at jeg tar feil valg. Jeg ber om ånden fra dømmekraft, gi den til meg i Jesu navn.

 

 

   


  annonser

  2 KOMMENTARER

  1. อยาก ให้ พระเจ้า อวยพร ให้ ครอบ ต รัว ของ ข้าพเจ้า พบ แต่ ความ ทุก ทาง ค่ะ พระเจ้า ผู้ ยิ่ง ใหญ่ ใหญ่ ทุก เรื่อง อยาก ให้ พระองค์ ช่วย ลูก ด้าน ต่างๆ เช่น เช่น สุขภาพ ของ คน ใน ครอบครัว และ การ ปลด ก นี้ สิน ต่าง ความ สุข ลูก จะ ได้ มี เวลา สวด มนต์ อธิ ฐาน ไร้ กังวล ขอบคุณ พระองค์ จาก ใจ ใจ และ จิต วิญญาณ

  Forlate et svar

  Vennligst skriv inn din kommentar!
  Vennligst skriv inn navnet ditt her