Bønnepunkter mot skam og skam

1
516

I dag skal vi takle bønnepunkter mot skam og skam. Skam og skam går hånd i hånd, disse to lastene er i stand til å ødelegge et manns rykte. Det gjør en mann ubrukelig og reduserer ethvert manns selvtillit. Hvis alle blir latterliggjort av de samme menneskene som pleide å feire deg, vil du forstå hva skam og vanære er. Når du ikke lenger kan gå fritt på gaten fordi du frykter at folk vil gjøre narr av deg.

Ofte enn ikke, før skam eller vanære skjer med et menneske, vil en stor ulykke ramme en slik mann som får ham til å bli latterliggjort. Når dette skjer, vil forvirring bli satt i luften. Du ville ikke engang hvor eller hvem du skulle henvende deg for å få hjelp fordi du er fylt av skam og vanære. Salme 44:15 '' Min forvirring ligger alltid foran meg, og skammen i ansiktet mitt har dekket meg. ''? Skam og skam er en form for vanære som skjer med en mann. Det bringer en mann ned og ville gjort alt mulig for en slik mann å aldri reise seg igjen.

Rett før vi dykker ned i bønnepunkt mot skam og vanære, er det viktig å vite årsaken til disse forferdelige lastene som fienden bruker for å redusere en mann.

Årsaker til skam og skam


Syndfulle og uforsiktig avgjørelser;

En av de største årsakene til skam og skam er synd og uforsiktig beslutning som tas av en mann. Kong David førte ulykke over seg selv og palasset ved å ligge hos Urias kone. Uria var en av de trofaste soldatene i Davids hær. En dag tok David en spasertur og han så Urias vakre kone, han kunne ikke motstå henne, han kalte henne inn og hadde sex med henne.

På dette tidspunktet begikk David en utro synd. Som om det ikke var nok, fikk han også Uriah drept på kampfronten bare slik at han kunne ta over kona fullstendig. Gud var ikke fornøyd med dette. Og dette førte til en tung ulykke over David og palasset. Babyen som Urias kone hadde for David døde. Gud tok livet av det uhellige frøet og gjorde David til skamme.


Stolthet

Det er et populært språk som stolthet rammer undergang. Ordspråkene 11: 2 legger videre vekt på den negative effekten av stolthet. Det står Når stolthet kommer, så kommer skam; Men med de ydmyke is visdom.

David stolte av seg selv som konge, det var derfor han ikke så noe vondt i å legge seg sammen med Urias kone. Han mente at han var urørlig av mennesker og lov, og glemte at Gud er fremfor alt.

Ulydighet

Ulydighet mot Guds vilje og instruksjoner vil føre til ulykke over livet til et menneske. Det er ikke rart at skriften sier lydighet er bedre enn offer.

Etter at han skapte Adam og Eva i hagen. Gud beordret at de skulle spise av alle trærne i hagen bortsett fra ett tre som er livets tre. Gud åpenbarte at dagen de spiser fra det treet, er dagen de dør. Adam og Eva var imidlertid ulydig med denne instruksjonen mens de spiste av treet. De ble skammelig pyntet fra den vakre hagen.


Stol på medmennesker

Tillit til mennesket er forfengelig. Salmisten forstod dette, ikke så rart boken til Salme 121: 1-2 Jeg løfter øynene mine mot åsene - hvorfra kommer min hjelp? Min hjelp kommer fra Herren, som skapte himmel og jord.

Gud vil ikke at vi skal stole på medmennesker. Og vi oppdager at når vi forsømmer Gud ved å sette vårt håp og tillit til en mann, blir vi ofte skuffet. På ingen måte skal vi tillate tilliten til et menneske å ta Guds plass i våre liv.

Etter å ha kjent årsakene til skam og skam, prøv så mye som mulig å unngå disse årsakene. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at enhver form for skam og vanære i livet ditt blir tatt bort i Jesu navn.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng

 

  • Herre Gud, jeg takker deg for den nåde du har brukt til å kalle meg ut av mørket til ditt fantastiske lys. Jeg forherliger deg for din forsorg over mitt liv, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
  • Herre, jeg ber om at din barmhjertighet skal tale for meg i Jesu navn. På alle måter som fienden vil gjøre meg til skamme, la din barmhjertighet tale i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot enhver form for ulykke som er blitt stasjonert av fienden for å gjøre meg til skamme for andres øyne. Jeg ber om at enhver ulykke blir tatt bort i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg setter min lit til og håper på deg, la meg ikke bli til skamme. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil beskytte meg mot mine fienders vanære, og ikke la dem seire over meg i Jesu navn.
  • Herre, på noen måte som fienden vil skamme meg over helsen min, bestemmer jeg av himmelens autoritet at du ikke vil tillate det i Jesu navn.
  • Herre, jeg kommer imot alle former for forfallende helse som får fienden til å gjøre narr av meg, jeg kommer imot det i Jesu navn.
  • Herre, jeg bestemmer over mitt forhold at fienden ikke skal ha grunn til å gjøre narr av meg i Jesu navn. Herre, jeg etablerer prinsippet om forholdet mitt på den solide klippen til Kristus Jesus, jeg skal ikke bli til skamme i Jesu navn.
  • Far Lord, i løpet av karrieren min har Kristus aldri sviktet, jeg irettesetter enhver form for fiasko i Jesu navn. I alle fall vil fienden gjøre meg til et latterliggjørende grunn av fiasko, jeg blokkerer det i Jesu navn.
  • Far, jeg bestemmer at la meg bli feiret i Jesu navn i stedet for skam og vanære.

 


annonser

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her