Bønnepunkter mot onde naboer

4
24310

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot onde naboer. Naboene er menn og kvinner som bor sammen med deg på samme område eller samfunn. Noen ganger kan de være din medspiller, eiendomskammerat eller utleier. De er en integrert del av livet ditt, da deres handlinger og passivitet kan påvirke livet ditt enten det er positivt eller negativt.

Som troende er det viktig at vi har gode naboer. Når vi flytter til et nytt sted, er en av de viktigste bønnene vi bør si at Gud skal gi oss gode naboer. Folk som vil dele lignende tro og ideologi, spesielt mennesker som kjenner Gud og tror på hans sønn Jesus Kristus. Hvis du ved en tilfeldighet savner dette, og du ender opp med en ond nabo, vil livet ditt være i stor pine. Onde naboer er en anklage. Ofte enn ikke stiller djevelen onde menn og kvinner på strategiske steder der han vet at lysets barn vil bli. Disse onde mennene og kvinnene vil bli en overvåkende ånd, og de vil gjøre alt de kan for å bringe Guds barn ned.

Denne bønneartikkelen vil fokusere mer på at Gud underkaster kraften til en ond nabo. Du vil bli overrasket over å vite at disse onde naboene kan være sjefen din eller utleieren. Du vil begynne å få alvorlige problemer med dem når de vet at du tilhører lyset, og siden de er i en autoritetsposisjon, kan de svekke livet ditt med sin kraft og velstand. Du må vite dette, du må være veldig brutal med onde naboer. Du vil ikke ha noen åpenbar vekst i livet så lenge de fortsetter å eksistere. Salmisten forstår innflytelsen fra en ond nabo i livet til et menneske. Ikke så rart skriften sier i boken av Salme 28: 3. Tegn Jeg skal ikke bort med de ugudelige og med misgjerningens arbeidere, som taler fred til sine naboer, ondskap i deres hjerter. ”

Jeg spør ved himmelens autoritet, enhver ond nabo som fienden har stasjonert for å ydmyke livet ditt, må Helligåndens ild begynne å fortære dem i Jesu navn. Som lovet Herren i boka Jeremiah 12: 14 Så sier Herren mot alle mine onde naboer, som berører arven som jeg har fått mitt folk Israel til å arve; se, jeg vil rive ut av deres land og rykke dem ut av Judas hus blant dem. ” Jeg bestemmer at onde menn skal rives ut av livet ditt i Jesu navn.

Bønnepoeng

 • Fader Herre Jeg bestemmer med himmelens autoritet, jeg skal ikke bli skadet av onde naboer i Jesu navn. For jeg sitter ved Kristi Jesu høyre hånd. Jeg har blitt hevet langt over makter og fyrstedømmer. Ingen skade skal komme i nærheten av min bolig i Jesu navn.
 • Fader Herre, Skriften sier at jeg skal forbanne dem som forbanner deg og velsigne dem som velsigner deg. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at alle demoniske naboer som forbanner meg, la herrens forbannelse være over dem i Jesu navn.
 • Herre Jesus, hver demoniske grop som mine onde naboer har gravd for meg å falle i, bestemmer jeg med himmelens autoritet at de skal falle i den i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg bestemmer med himmelens autoritet, la Herrens engel besøke huset til mine onde naboer. Overalt hvor de kjemper mot meg, lar Herren engelen til Herren ødelegge dem i Jesu navn.
 • Herre Jesus, enhver ond tunge som reiser seg mot meg, blir fordømt i Jesu navn. På alle måter mine onde naboer har blitt til anklagere som bruker tungen mot meg, bestemmer jeg at ild brenner slike tunger i Jesu navn.
 • Jeg står på herrens løfte i Salmenes 105: 14-15 Han lot ingen gjøre dem urett; ja, han irettesatte konger for deres skyld; Når du sier, berør ikke mine salvede, og gjør ikke mine profeter noe vondt. ” Jeg bestemmer at ingen skal skade meg i Jesu navn.
 • For jeg bærer Kristi merke, ingen skal bry meg. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, jeg skal ikke bli bekymret av onde naboer i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver demonisk ånd som har hatt min nabo til å overvåke min vekst i livet. Uansett hvilket speil de bruker og overvåker min herlighet, la det bryte i Jesu navn.
 • Hver demonisk fiende som arbeider mot skjebnen min, ødelegger jeg deg med himmelens autoritet. Jeg ber om at herrens engel vil reise seg og besøke leiren til mine onde naboer og jage ødeleggelse for å komme over dem i Jesu navn.
 • Herre, du er hevnets Gud. Jeg ber om at du vil reise deg i hevnen din og hevne deg over mine onde naboer som ydmyker livet mitt i Jesu navn.
 • Fra i dag bestemmer jeg at jeg kan se for enhver overvåkingsånd. Fra i dag blir jeg urørlig og konfronterbar for enhver demonisk nabo som planlegger et angrep mot meg i Jesu navn.
 • Jeg endrer retningen for hvert angrep som er blitt utløst mot meg av mine onde naboer, jeg sender hver pil tilbake til avsenderen i Jesu navn.
 • For det er skrevet at med mitt øye skal jeg se lønnen til de ugudelige. Skriften sier at ikke noe ondt skal ramme meg eller noe ondt som kommer i nærheten av min bolig. Jeg står på løftet om dette ordet, og kunngjør at det ikke skal skade meg eller min husstand i Jesu navn.
 • Jeg gir herrens engler ansvar over meg. De vil bære meg i armene, så jeg ikke kan slå foten min mot fjellet. Jeg aktiverer dette løftet fra Herren over livet mitt i Jesu navn.
 • Fra i dag vil herrens beskyttelse alltid være over meg. Måtte Kristi blods forsegling være på min husstand i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer at det hellige ånds ild vil utsette alle onde naboer rundt meg i Jesu navn.
 • Fra i dag gjør jeg meg til en territoriell kommandør og bestemmer at innbyggernes land blir ubehagelig for enhver ond mann eller kvinne å bo i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn peker mot den mørke skyen i Nigeria
Neste artikkelBønnepunkter for å gjenopprette stjålne velsignelser i drømmen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

 1. Disse bønnene er en slik velsignelse. Be for barna mine frelse og utfrielse. Et familiebil. Å finne et hyggelig hjem å flytte til. Gud velsigne deg i Jesus mektige navn.

 2. Gud velsigne deg MOG og din familie og dette kraftige bønnebrannalteret.
  Far, jeg vil gjerne være partner og tiende i tjenesten din. Jeg har sendt en melding om hvilken app jeg skal snakke med deg privat.

  Ta kontakt med meg på +27624201003, jeg heter søster Deborah.
  Datteren din i Herren.

  Jeg ber om å få høre fra deg snart

 3. To dager på rad, omtrent på samme tid hver kveld er det en plutselig tungvekt som kommer over hodet mitt og føler meg veldig syk.
  Imidlertid innså jeg at dette ikke er en normal kraft, så jeg tar autoritet over det. Når jeg har bedt noen krigsbønner, blir vekten og sykdommen lettet.
  Vær så snill og hjelp meg å be mot denne tingen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.