Bønnepunkter mot kidnapping i Nigeria

0
319

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot kidnapping i Nigeria. Vi gir Gud ære for en annen dags velsignelser; Hans trofasthet varer i alle generasjoner. Velsignet være navnet på vår Gud som alltid får oss til å seire.

Vi trenger ikke minne oss selv på med de pågående hendelsene av usikkerhet som hittil har vært en katastrofe. Vi blir angrepet øyeblikkelig av bilder og nyheter fra media, fra radioen og hva du har, med hendelser av ubehag.

Vår hjelp er ikke i noe annet enn i Gud, som skapte himmelen og jorden, vi vil stole på Gud, han alene er i stand til å frelse oss, han er i stand til å redde oss fra fiender, fra mennesker med ødeleggelse. Gud er vår tilflukt og styrke, en veldig nærværende hjelp i trøbbel. 2 Thessa. 3: 3 Men Herren er trofast, han som vil opprette deg og beskytte deg mot den onde.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Vi ber nok er nok av kidnappingen i Nigeria; vi ber om beskyttelse, sikkerhet for våre familier og kjære. Vi forplikter de onde gjererne, sponsorene av dette onde handler i Guds hender.

Vi ber om et trygt Nigeria, på veien, på sjøen, i luften, vi ber om opphør av enhver demonisk agenda i nigerianernes liv. Vi ber om løslatelse av menn og kvinner som hittil har blitt holdt som gisler.

Noe vil ikke endre seg hvis vi ikke ber. La oss forplikte oss til sikkerheten i landet vårt. 1 Thessa. 5:17 sier å be uten å slutte.

Skriftene sier i Salme 122: 6 "Be for Jerusalems fred: de som har deg kjær, skal lykkes."

BØNNepunkter

 • Salme 107: 1 Å takke Herren, for han er god, for hans standhaftige kjærlighet varer evig! Fader i Jesu Kristi navn, vi takker deg for din trofasthet og din godhet. Vi er takknemlige for din velsignelse over våre hjem, over statene og nasjonen Nigeria som helhet. Velsignet være ditt navn Trofast Gud i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi takker deg for din mektige hånd av beskyttelse over familien vår; vår ektefelle og barn, vi er takknemlige, vær opphøyet i Jesu navn.
 • Salme 140: 4 Vær meg trygg, HERRE, fra de ugudeliges hender; beskytt meg mot voldelige, som tenker ut måter å felle føttene mine på. Fader i Jesu navn, vi ber om at din mektige hånd av beskyttelse vil omringe oss på hvert punkt i livet vårt i Jesu Kristi navn.
 • Salme 105: 13-16 Da de gikk fra ett folk til et annet, fra ett rike til et annet folk; Han lot ingen gjøre noe galt; han irettesatte konger for deres skyld; Og sa: Berør ikke min salvede og gjør ikke mine profeter noe vondt. Fader i Jesu navn, vi erklærer sikkerhet på alle grunner vi går på i denne måneden, til slutten av dette året og utover, vil vi bli urørlige for onde gjerere i Jesu Kristi navn.
 • Psa. 121: 4-8 Han vil ikke la foten gli. den som våker over deg, sovner ikke; den som våker over Israel, vil ikke sove eller sove. Herren våker over deg, Herren er din skygge ved din høyre hånd; solen vil ikke skade deg om dagen eller månen om natten. Herren vil holde deg fra all skade - han vil våke over livet ditt; Herren vil passe på at du kommer og går både nå og i all evighet. Den Gud som våker over Israel og ikke sover eller sovner, la vår beskyttende hånd være over oss, over våre familier, i hver by, i hver stat og Nigeria som helhet i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, vi kommer imot alle former for kidnapping av våre familier, og utvidede familier, vi avbryter slike planer i Jesu Kristi navn.
 • For hver reise vi legger ut på i år, snakker vi sikkerhet; vi snakker dekkende over hodet i Jesu Kristi navn.
 • Hvert oppsett av fiendens kidnappinger mot våre familier, våre kjære, avbryter vi dem i Jesu navn.
 • Far i Jesu navn, vi ber om at det blir forvirring i leiren til alle kidnappere; vi erklærer deres plan ugyldig i Jesu Kristi navn.
 • Vi snakker mot kidnapping i Nigeria, i alle landene i landet, og vi forbanner dem fra røttene i Jesu navn.
 • 2.Samuelsbok 22: 3-4 Min Gud er min klippe som jeg tar tilflukt for, mitt skjold og mitt frelses horn. Han er min festning, mitt tilflukt og min frelser - fra voldelige mennesker redder du meg. “Jeg kalte til Herren, som er verdig ros, og er blitt frelst fra mine fiender. Hver uskyldig sjel som holdes som gissel av djevelens agent, erklærer vi at de blir løslatt av din mektige kraft i Jesu Kristi navn.
 • Herre, vi forplikter sponsorene til kidnappingen som skjer i Nigeria, vi ber deg kjempe for de rettferdige og redde oss fra de onde i Jesu Kristi navn.
 • Hver støttespiller og sponsor fra onde kabaler i alle andre sektorer i det nigerianske systemet lar dem få din dom i det mektige navnet Jesus Kristus.
 • Salme 17: 8–9 Hold meg som ditt øyeeple; skjul meg i skyggen av vingene dine, for de onde som gjør meg vold, mine dødelige fiender som omgir meg. Hvert tilfelle av kidnapping som vi har opplevd så langt, skal være det siste vi skal se i Jesu navn.
 • Vi ber i Jesu navn om at ikke noe ondt skal skje oss, når vi går, skal du være vår guide, i havet, du vil beskytte oss, i luften og din hånd skal være over oss i Jesu Kristi navn.
 • Vår hjelp kommer fra deg, ikke fra noen myndigheter eller private organer, far hjelper oss; red oss ​​fra de onde menneskene etter de rettferdiges sjeler i Jesu Kristi navn.
 • Fader Herre, vi ber om at tilfeller av kidnapping skal komme til en slutt. Vi erklærer sikkerheten til våre land, i våre hjem og byer, i Nigeria som en nasjon, i Jesu Kristi navn
 • Fader Herre, vi avbryter enhver ond agenda for å kidnappe, drepe uskyldige liv uten rettferdig sak i Jesu Kristi navn.
 • Er en. 54:17 Intet våpen som er dannet mot deg, skal lykkes. Far i Jesu navn, alle fiendens våpen på alt og alle som er knyttet til oss, vi ber om at de ikke skal ha fremgang, din mektige hånd vil hvile på oss, du vil holde oss trygge, borte fra ondskap, fra skade og ødeleggelse i Jesu Kristi navn.
 • Vår himmelske Fader, vi takker deg for at du alltid hører oss, vi er takknemlige Herre, og velsignet være ditt mektige navn i Jesu navn vi har bedt og mottatt.

 

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her