Bønnepunkter for å gjenopprette stjålne velsignelser i drømmen

2
476

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter for å gjenopprette stjålne velsignelser i drømmen. Skriften har fått oss til å forstå at vår motstander djevelen ikke hviler dag og natt. Han går rundt og leter etter hvem han skal ødelegge. Og djevelen kommer bare for å stjele, drepe og ødelegge. Mange troende lider i livet på grunn av en velsignelse som ble tatt fra dem av djevelen i drømmene. Dette forklarer hvorfor vi som troende aldri burde la vakta vekk, vi må be hele tiden.

Skriften sier i boken til Matteus 13:25 men mens menn sov, kom hans fiende og sådde ugress blant hveten og gikk sin vei. Den beste tiden for fienden å slå er når en mann sover. Djevelen forstår at en mann mest ganger er sårbar når han lukker øynene i søvn. Dette er grunnen til at djevelen vil inntil mørket kommer før han slår til. Mange velsignelser er tatt bort drømmer. Dessuten har mange skjebner blitt ødelagt gjennom onde drømmer. Men takk til Gud, den Allmektige Fader, som er i stand til å gjenopprette alle tapte velsignelser og skjebner. Da amalekittene stjal fra Isreal. David gikk til Gud i bønner og sa 1 Samuel 30: 8 Da spurte David Herren og sa: Skal jeg forfølge denne troppen? skal jeg innhente dem? Og han svarte ham: Forfølg! For du skal helt sikkert innhente dem og uten gjenoppretting av alt. Herren har gitt oss makten til å gjenvinne enhver stjålet velsignelse.

Salmenes bok 126: 1 Da Herren førte Sions fangenskap tilbake, var vi som de som drømmer. Herren er kraftig nok til å gjenopprette alle årene kreftormen har tatt. Gud er kraftig nok til å ta tilbake alle velsignelsene vi har mistet gjennom drømmer. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at alt godt som fienden har tatt fra deg, blir gjenopprettet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Jeg vil at du skal stole på Gud nok. Han alene har makten til å gjenopprette alt som er tatt fra deg. Han fortalte oss spesifikt i sitt ord, Joel 2:25 “Jeg vil gi deg årene som gresshoppen har spist, kankerormen og larven og palmerormen min store hær som jeg sendte blant dere”. Hvis du føler at det er et behov for deg å be, vil jeg at du bruker følgende bønnepunkter for å gjenopprette alt som er tatt fra deg.

Bønnepoeng:

 

    • Herre Jesus, jeg takker deg for din nåde og beskyttelse over livet mitt. Jeg takker deg for frelsesgaven du gjorde mulig gjennom blodet ditt, jeg forherliger deg for din nåde, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.Jeg kommer imot enhver ond drøm som var stasjonert av fienden for å ødelegge skjebnen min i livet. Jeg sprer slike drømmer i Jesu navn.Herre Gud, jeg ber om gjenoppretting over alle de gode tingene jeg har mistet gjennom drømmer. Herre, jeg ber om at du skal hjelpe meg med å gjenopprette alle de velsignelser som er blitt fjernet gjennom drømmer i Jesu navn.Herre Jesus, jeg avbryter kraften til enhver ond drøm som er programmert av djevelen for å redusere meg til ingenting i livet. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, slike drømmer vil ikke ha makt over meg i Jesu navn.Herre Gud, jeg ber om at alle fiendens gjenstander i mitt liv som fungerer som et overvåkingsapparat for fienden, jeg knuser dem i stykker i Jesu navn.Herre, jeg angriper hver eneste demonisk væpnet røver som alltid kommer til meg i min drøm for å stjele fra meg. Jeg ber om at det hellige ånds ild brenner dem ned i Jesu navn.Herre Gud, hver demoniske kraft i min fars hus som kommer til meg om natten for å stjele mine velsignelser, ødelegger jeg deg ved Den hellige ånds ild.Herre Jesus, alle fiendens planer om å stjele fra meg i drømmen blir kansellert av den Allmektiges ild.Herre, jeg kommer imot enhver sexdemon som kommer til meg i søvnen for å stjele fra meg gjennom sex, jeg ødelegger deg ved det hellige ånds ild i Jesu navn.Herre, på alle måter som fiendene har brukt sæd til å stjele mine velsignelser, gjenoppretter jeg dem alle ved kraften i Jesu navn.Alle demoner som bruker mat til å stjele fra meg i søvne, ødelegger jeg deg ved ild i Jesu navn.

Jeg kommer imot enhver ond drøm som var stasjonert av fienden for å ødelegge skjebnen min i livet. Jeg sprer slike drømmer i Jesu navn.Herre Gud, jeg ber om gjenoppretting over alle de gode tingene jeg har mistet gjennom drømmer. Herre, jeg ber om at du skal hjelpe meg med å gjenopprette alle de velsignelser som er blitt fjernet gjennom drømmer i Jesu navn.Herre Jesus, jeg avbryter kraften til enhver ond drøm som er programmert av djevelen for å redusere meg til ingenting i livet. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, slike drømmer vil ikke ha makt over meg i Jesu navn.Herre Gud, jeg ber om at alle fiendens gjenstander i mitt liv som fungerer som et overvåkingsapparat for fienden, jeg knuser dem i stykker i Jesu navn.Herre, jeg angriper hver eneste demonisk væpnet røver som alltid kommer til meg i min drøm for å stjele fra meg. Jeg ber om at det hellige ånds ild brenner dem ned i Jesu navn.Herre Gud, hver demoniske kraft i min fars hus som kommer til meg om natten for å stjele mine velsignelser, ødelegger jeg deg ved Den hellige ånds ild.Herre Jesus, alle fiendens planer om å stjele fra meg i drømmen blir kansellert av den Allmektiges ild.Herre, jeg kommer imot enhver sexdemon som kommer til meg i søvnen for å stjele fra meg gjennom sex, jeg ødelegger deg ved det hellige ånds ild i Jesu navn.Herre, på alle måter som fiendene har brukt sæd til å stjele mine velsignelser, gjenoppretter jeg dem alle ved kraften i Jesu navn.Alle demoner som bruker mat til å stjele fra meg i søvne, ødelegger jeg deg ved ild i Jesu navn.

    • Herre, jeg ber om at søvnen min blir helliget fra i dag. Jeg ber om at herrens engel fortsetter å veilede meg i søvne. Alle fiendens planer om å stjele fra meg igjen blir kansellert av Den hellige ånds ild.Herre Jesus, hver demoniske taps pil som kom inn i livet mitt fra søvnen min blir fjernet i Jesu navn. Skriften sier at ingen våpnemote mot meg skal blomstre. Herre, hver pil av fordømmelse som fienden skjøt mot meg fra søvnen, blir ødelagt av ild i Jesu navn.

Herre Jesus, hver demoniske taps pil som kom inn i livet mitt fra søvnen min blir fjernet i Jesu navn. Skriften sier at ingen våpnemote mot meg skal blomstre. Herre, hver pil av fordømmelse som fienden skjøt mot meg fra søvnen, blir ødelagt av ild i Jesu navn.

    • Herre Gud, alle fiendens agendaer for å bruke håret mitt mot meg i søvn. Hver dagsorden for fienden for å redusere eller drepe min vekst i livet, avbryter jeg deg ved ild i Jesu navn.Herre, hver onde drøm om at jeg ser meg selv i landsbyen, enhver ond drøm om at jeg ser meg selv på barneskolen, hver onde drøm om at jeg ser meg selv i mitt gamle hus, jeg kansellerer deg i dag i Jesu navn.Fra i dag skal drømmen ikke lenger ha makt over meg i Jesu navn. Jeg hever en standard mot enhver effekt av onde drømmer i livet mitt i Jesu navn.Hver demon som suger ut livmorens frukt i drømmen, kaster den opp nå i Jesu navn. Jeg løfter en standard mot din ufruktbarhetsdemon som angriper meg i drømmen, jeg satte fyr på deg i Jesu navn.For det er skrevet hvem som taler, og det skjer når Herren ikke har talt. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at alle onde uttalelser som er blitt uttalt mot meg i min drøm, du blir kansellert i Jesu navn.

Herre, hver onde drøm om at jeg ser meg selv i landsbyen, enhver ond drøm om at jeg ser meg selv på barneskolen, hver onde drøm om at jeg ser meg selv i mitt gamle hus, jeg kansellerer deg i dag i Jesu navn.Fra i dag skal drømmen ikke lenger ha makt over meg i Jesu navn. Jeg hever en standard mot enhver effekt av onde drømmer i livet mitt i Jesu navn.Hver demon som suger ut livmorens frukt i drømmen, kaster den opp nå i Jesu navn. Jeg løfter en standard mot din ufruktbarhetsdemon som angriper meg i drømmen, jeg satte fyr på deg i Jesu navn.For det er skrevet hvem som taler, og det skjer når Herren ikke har talt. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, at alle onde uttalelser som er blitt uttalt mot meg i min drøm, du blir kansellert i Jesu navn.

 


annonser

2 KOMMENTARER

  1. Jeg vil takke deg for den enkle forklaringen på alle bønnene jeg har mottatt fra deg. Jeg blir oppmuntret til å be hele tiden. Drømmene mine blir nå tydelige hver gang jeg drømmer. Jeg er også veldig glad for å motta korte versjoner av daglige bønner på telefonen min. Jeg kan lett be og avbryte alt ondt i livet mitt, dette har gjort at frykten i livet mitt blir slukket. LOF VÆRE GUD ALLTID. Pastor Chinedum kan GUD fortsette å velsigne deg alltid.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her